Πανος Σομπολος Thread - Aστυνομικο Ρεπορταζ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Έχουν καταντήσει μάστιγα αυτοί οι Αμερικάνοι.

Παράξενη ιστορία. Ετοίμαζαν βόμβες και έσκασαν στα χέρια τους;

Συνελήφθη ο Νίκος Ρωμανός για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους - Aftodioikisi.gr

Ντάξει πλέον είμαστε στη φάση της σειράς που οι συγγραφείς έχουν ξεμείνει από φρέσκιες ιδέες οπότε απλά ρίχνουν μέσα cameos και ανακύκλωση παλαιών story arcs. Νομίζω πως οποιαδήποτε είδηση κυκλοφορεί για οποιοδήποτε θέμα πλέον την έχω ξαναδιαβάσει κάποτε.

Συνελήφθη ο Νίκος Ρωμανός για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους - Aftodioikisi.gr

Ντάξει πλέον είμαστε στη φάση της σειράς που οι συγγραφείς έχουν ξεμείνει από φρέσκιες ιδέες οπότε απλά ρίχνουν μέσα cameos και ανακύκλωση παλαιών story arcs. Νομίζω πως οποιαδήποτε είδηση κυκλοφορεί για οποιοδήποτε θέμα πλέον την έχω ξαναδιαβάσει κάποτε.
Random συλλήψεις επειδή βρέθηκε ένα αποτύπωμα σε κάποια σακούλα.

ηταν ενα αναπαντεχο γεγονος, ειν η αληθεια.

αλλά ειναι γνωστη η καταληξη. πολυ προσφατα ειχαμε την αποφαση για το νουρ 1. ειναι ενα σαφές προηγουμενο που δειχνει οτι αδικα κατηγορηθηκε και κυνηγηθηκε ο αθρωπος. ετσι πιστευω θα γινει και τωρα. θα λαμψει η αθωοτητα του.

ΑΠίστευτο. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ορκιστεί να υπηρετούν τον Νόμο, την Τάξη και την Κοινωνία!

Εν τω μεταξύ πήρατε πρέφα κάτι ωραίο που έγινε στη Νέα Υόρκη.

Ένας άγνωστος, χαμογελαστός NPC σκότωσε τον CEO μιας από τις πιο αδίστακτες εταιρείες ιδιωτικής ασφάλισης στις ΗΠΑ, όλα τα σάιτ γράφουν έντρομους τίτλους για ανθρωποκυνηγητό και για "την ασφάλεια των καημένων των CEO", και την ίδια ώρα στο ίντερνετ όλοι πανηγυρίζουν γιατί ο τύπος ήταν κυριολεκτικά ο χειρότερος, σε φάση η εταιρεία να έχει κέρδη 400 δις κάθε χρόνο αλλά να αρνούνται να καλύψουν έξοδα νοσηλείας ή χειρουργικών επεμβάσεων.

Καταδικάζουμε, προφανώς.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα μόλις είδα την είδηση χθες, με το τσίρκο που γίνεται στο μούρκα με τις ασφαλιστικές και ειδικά σε θέματα υγείας (βάλε και το κερδοσκοπικό μοντέλο υγείας που έχουν) και οκ θα γινόταν κάποια στιγμή, κάποιου την μάνα θα αφήσαν να πεθάνει αβοήθητη ενώ τους έχουν χρυσοπληρώσει και αυτός ο κάποιος ήταν τελικά ο Τζον Γουικ.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα μόλις είδα την είδηση χθες, με το τσίρκο που γίνεται στο μούρκα με τις ασφαλιστικές και ειδικά σε θέματα υγείας (βάλε και το κερδοσκοπικό μοντέλο υγείας που έχουν) και οκ θα γινόταν κάποια στιγμή, κάποιου την μάνα θα αφήσαν να πεθάνει αβοήθητη ενώ τους έχουν χρυσοπληρώσει και αυτός ο κάποιος ήταν τελικά ο Τζον Γουικ.
Αυτές οι περιπτώσεις δεν θέλουν εκτέλεση. Μπαμ και κάτω. Θέλουν χειρουργικό χτύπημα. Βλάβη στους c1-c7 αυχενικους σπονδύλους για μόνιμη αναπηρία από τον λαιμό και κάτω ή μείγμα χημικών για πρόκληση εγκεφαλικού με συνέπειες από random table. Μετά τους εύχεσαι μια μακριά ζωή εξαρτημένοι από το σύστημα που εκμεταλλευόταν μέχρι τότε

Εν τω μεταξύ οι άλλες ιδιωτικές ασφαλιστικές άρχισαν να αφαιρούν τα στοιχεία των CEO τους από το ίντερνετ λολ

Βλέπω στα social media η "λύπη" του κοινού για την δολοφονία θυμίζει τον θάνατο της Θάτσερ.

Έχουν ήδη αρχίσει να βγαίνουν μαζικά στα πάρκα cosplayers του δολοφόνου.

Νομίζω ανεξαρτήτως echo chamber (εκτός από φιλοCEO) υπάρχει ανάγλυφη η δυσαρέσκεια για το πόσο προβάλουν τη δολοφονία όλη την εβδομάδα αλλά όχι όλο το παιχνίδι που έχει στηθεί πάνω στο υγειονομικό σύστημα που στοιχίζει χιλιάδες ζωές ενώ πλήρωναν ασφάλιστρα επί σειρά ετών.

Κάποιος φαίνεται να εντόπισε και να κάρφωσε τον Αμερικανό Ήρωα που απαλλοτρίωσε τον CEO, και τώρα όλοι μπαίνουν και κάνουν review-bomb το κατάστημα όπου δουλεύει ο ρουφιάνος.

Μια χαρά.

Με τις οικοδομές που ήδη έλαβαν άδεια παράνομα και κτίστηκαν θα ασχοληθεί άραγε κανένας? Τι λέω κι εγώ.

Μια χαρά.

Με τις οικοδομές που ήδη έλαβαν άδεια παράνομα και κτίστηκαν θα ασχοληθεί άραγε κανένας? Τι λέω κι εγώ.

TOP TEN ANIME PLOT TWISTS

Αν χάθηκαν τα αρχεία, λογικά δεν υπάρχει έγκλημα.

Αν χάθηκαν τα αρχεία, λογικά δεν υπάρχει έγκλημα.
Ακριβώς, είναι όπως άμα σκοτώσεις κάποιον με στελθ, είναι pacifist run. Ο Σρε εγκρίνει.

Back