Steam Replay 2024

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τώρα που παίζω και σε άλλες πλατφόρμες φαίνεται ψόφια χρονιά, αλλά δεν νομίζω ότι εκτός από τους τελευταίους 4 μήνες που γεννήθηκε ο διάδοχος να έπαιξα λιγότερο, το αντίστροφο το είχα λιώσει ακριβώς γιατί ήξερα ότι μετά θα κοπεί μαχαίρι η χαρά μου.

...και που είσαι ακόμα Νίτρε. Ακόμα είναι σε 'ήρεμο' στάδιο το παιδί. Κάτσε να ξεκινήσουν τα όργανα στο εξάμηνο και μετά.

#MεΜαύροΔάκρυ #ΤίΠήγαμεΚαιΚάναμεΣτουςΕαυτούςΜας #Σωποτεδήποτε

...και που είσαι ακόμα Νίτρε. Ακόμα είναι σε 'ήρεμο' στάδιο το παιδί. Κάτσε να ξεκινήσουν τα όργανα στο εξάμηνο και μετά.

#MεΜαύροΔάκρυ #ΤίΠήγαμεΚαιΚάναμεΣτουςΕαυτούςΜας #Σωποτεδήποτε
Δυστυχώς οι κολικοί δεν μας επιτρέπουν να χαρούμε, ίσα ίσα, ανυπομονούμε να πάμε στο 6μηνο να αρχίσουμε στερεές τροφές. Είναι και γκρινιάρης, αυτό βρήκε να πάρει από εμένα το παιδί...

Για να δούμε πως θα πάει και με το φορητό retro μοτοράκι που έρχεται, ίσως απλά μεταφέρω το gaming μου εκεί μέχρι νεοτέρας :p

Δυστυχώς οι κολικοί δεν μας επιτρέπουν να χαρούμε, ίσα ίσα, ανυπομονούμε να πάμε στο 6μηνο να αρχίσουμε στερεές τροφές. Είναι και γκρινιάρης, αυτό βρήκε να πάρει από εμένα το παιδί...

Πόσους μήνες εγγύηση έχει; :Ρ

Μέτρια πράγματα φέτος, αναρωτιέμαι γιατί 🤔
Παίζει ρόλο κι αυτό που είπε ο νίτρος, το BG3 το έχω στο GOG, κάποια άλλα στο Epic, πάλι καλά που είναι και το Steam Deck να σώζει κάπως τα προσχήματα.
Άντε και του χρόνου.

SHREDDER's STEAM REPLAY 2024 Τα πηγα πολυ καλα και φετος! 22 νεα παιχνιδια και συνολικα 34!! Αλλα δεν μετραετ το φοβερο MORTAL KOMBAT1 που θα ξεκινησω σημερα!!
Νιτρε υπομονη να μεγαλωσει λιγο το μωρο και μετα συνεχιζεις το παιξιμο! Θα ξεκουραστει ετσι και το pc αφου για καποιου διαστημα θα το χρησιμοποειις μονο για ιντερνετ και αρα θα δουλευει στο 1% της δυναμης του αντι για 100% που ειναι στα περισσοτερα παιχνιδια!!

Πολύ χαίρομαι να βλέπω τέτοιες wholesome ανασκοπήσεις που έχουν μόνο παιχνιδάρες!
Oh wait, η δικιά μου είναι.

Εντάξει δεν έχει τα αθώα κορίτσα όπως είδα σε ένα ύποπτο προφίλ πιο πάνω (btw το λες και fake διαφήμιση - αν κάποιος πιστεύει ότι τα κορίτσα είναι αθώα εν έτει 2024, μάλλον δεν είναι πάνω από 15 έχω σκουριασμένες πανοπλίες να του πουλήσω, δεν είναι τίποτα, με ένα τριψιματάκι θα γίνουν λευκές).

Οκ, γμθκ λίγο πιστεύω...
Λίγο μόνο καθώς...

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη φόρτωση αυτού του Steam Replay. Δοκιμάστε ξανά σε μερικά λεπτά.

Nobody indeed.

Οκ σοβαρά, κάτι έχεις κάνει λάθος στο link (δες και των υπολοίπων τι μορφή έχουν, πρέπει να το κάνεις από την επιλογή share).

Εγώ έπαιξα τα 3 μου (στην κυριολεξία, τρία ήταν τα παιχνίδια στο Στημ), οπότε δεν ποστάρω τίποτα... :(

Βάλε για να μην ντρέπομαι κι εγώ να βάλω, γιατί τα 19 δικά μου ξαφνικά φαίνονται πολύ λίγα.

Εντωμεταξύ οι μισοί εδώ μέσα γκρινιάζουν ότι δεν προλαβαίνουν να παίξουν επειδή έχουν παιδιά. Τι έγινε; Έχασα κάποιο επεισόδιο; Τα πουλήσατε και βγάζετε αυτά τα νούμερα;

Last edited:
Βάλε για να μην ντρέπομαι κι εγλω να βάλω, γιατί τα 19 δικά μου ξαφνικά φαίνονται πολύ λίγα.

Εντωμεταξύ οι μισοί εδώ μέσα γκρινιάζουν ότι δεν προλαβαίνουν να παίξουν επειδή έχουν παιδιά. Τι έγινε; Έχασα κάποιο επεισόδιο; Τα πουλήσατε και βγάζετε αυτά τα νούμερα;

Απλά δε βγαίνεις έξω ποτέ, οπότε, όλη μέρα στη μπουζού, όσο μεγαλώνουν και λείπουν στο σταθμό, θυμάσαι την πραμγματικότητα μέσα από ποιοτικά, ανδροπρεπή κέημς. #Κατάντια #ΆκουΤαΣυφάφρωπε

Back