Borracho
Ancient Red Dragon
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δυστυχώς οι κολικοί δεν μας επιτρέπουν να χαρούμε, ίσα ίσα, ανυπομονούμε να πάμε στο 6μηνο να αρχίσουμε στερεές τροφές. Είναι και γκρινιάρης, αυτό βρήκε να πάρει από εμένα το παιδί......και που είσαι ακόμα Νίτρε. Ακόμα είναι σε 'ήρεμο' στάδιο το παιδί. Κάτσε να ξεκινήσουν τα όργανα στο εξάμηνο και μετά.
#MεΜαύροΔάκρυ #ΤίΠήγαμεΚαιΚάναμεΣτουςΕαυτούςΜας #Σωποτεδήποτε
Δυστυχώς οι κολικοί δεν μας επιτρέπουν να χαρούμε, ίσα ίσα, ανυπομονούμε να πάμε στο 6μηνο να αρχίσουμε στερεές τροφές. Είναι και γκρινιάρης, αυτό βρήκε να πάρει από εμένα το παιδί...
Λίγο μόνο καθώς...Οκ, γμθκ λίγο πιστεύω...
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη φόρτωση αυτού του Steam Replay. Δοκιμάστε ξανά σε μερικά λεπτά.
Τι θέμα είχε;μείνετε μακριά από το SMT:V.
Απλά δε βγαίνεις έξω ποτέ, οπότε, όλη μέρα στη μπουζού, όσο μεγαλώνουν και λείπουν στο σταθμό, θυμάσαι την πραμγματικότητα μέσα από ποιοτικά, ανδροπρεπή κέημς. #Κατάντια #ΆκουΤαΣυφάφρωπεΒάλε για να μην ντρέπομαι κι εγλω να βάλω, γιατί τα 19 δικά μου ξαφνικά φαίνονται πολύ λίγα.
Εντωμεταξύ οι μισοί εδώ μέσα γκρινιάζουν ότι δεν προλαβαίνουν να παίξουν επειδή έχουν παιδιά. Τι έγινε; Έχασα κάποιο επεισόδιο; Τα πουλήσατε και βγάζετε αυτά τα νούμερα;
![]()
Γιατί πριν βγαίνατε?Απλά δε βγαίνεις έξω ποτέ