Που σκορπάτε αλόγιστα τα λεφτά σας; (Ποιο game αγοράσατε πρόσφατα;)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πολύ ενδιαφέρον το The Spectrum από κάποια βιντεάκια που είδα και φαίνεται ότι τα πλήκτρα έχουν αίσθηση γομολάστιχας. Βέβαια το "απολύτως πιστή υλοποίηση" σε ένα Spectrum θα έπρεπε να περιλαμβάνει το αίσθημα αγωνίας και αβεβαιότητας που είχε κάποιος πριν ξεκινήσει τη φόρτωση ενός παιχνιδιού από κασέτα, για το αν αυτή θα ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα ή όχι.

Δεν ήμουν σίγουρος αν έπρεπε να το βάλω στο ανέμελη παιδική εγκληματικότητα σπατάλη ή εδώ...

IMG_20241206_182123.jpg

Λοιπόν έχουμε και λέμε

Στο Black Friday πήρα

Shadow of the Erdtree
Balatro

Σε σούπερ έκπτωση

Star Wars Jedi: Survivor
Deadly Premonition 2

Tα Χριστούγεννα πήρα

Lies of P
Lords of the Fallen
Armored Core VI
Fighting EX Layer
Οτι DLC δεν είχα πάρει από το Power Rangers Battle of the Grid
Oλα τα υπόλοιπα Dead Rising γιατί είχα μόνο το 4 στο steam έτσι για τη συλλογή

Και κάμποσα παιχνίδια με 1-2 ευρώ ψηφιακά στο PS5 και από αγγελίες μια συλλεκτική του Defiance για ps3 και δύο παιχνίδια του Gameboy. Επίσης ένα δεύτερο psp γιατί το παλιό έχει πάθει ζημιά.

Last edited:
Πφ, πολλά τελευταία, αλλά όλα φτηνά.

Όλο το Owlcat & Beamdog Bundle για το Wrath of the Righteous που μου έλειπε, αλλά δεν με χάλασε να έχω και τα υπόλοιπα στο Steam με 10κάτι ευρώ. AoE II Definitive, με σκοπό να ασχοληθώ φέτος, νομίζω περί τα 12 ευρώ και αυτό. Civ 6, κάπου 2-3 ευρώ. AC Odyssey 6 ευρώ, έχω παίξει ήδη 30-40 ώρες, περνάω καλά. Mafia Trilogy Definitive στα 7-8 ευρώ, τα 2 και 3 δεν τα έχω παίξει ποτέ. Rogue Heroes και Pentiment λίγο παλαιότερες αγορές, το τελευταίο θα παιχτεί οπωσδήποτε μέσα στον χειμώνα.

Όλα μαζί δεν κόστισαν ούτε όσο ένα ΑΑΑ day 1.

Α. Και το Black Mesa κάπου στο τάλιρο.

Last edited:
Ευτυχώς που τονίζεις ότι πρόκειται για gaming γιατί έτοιμος ήμουν να μπω να γράψω στο ονλι φανς και να γίνω ρεζίλι.

Μπήκα να χαζέψω λίγο στο eneba και είδα στα 0.80 και 1.30 τα Broken Sword 3 και 4 που είναι τα μόνα που λείπουν από τη συλλογή μου. Οπότε είμαι κατά έναν καφέ φτωχότερος.

Mortal Shell 2,5€ στο Nintendo Switch
Vampire Survivors όλα τα DLC κάνα 10ευρω στο PS5
Στο switch δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να απολαύσεις το Mortal Shell, αλλά γενικά ήταν πολύ δυνατό. Μην ξεχάσεις να βάλεις στα bossfights να παίζει Rotting Christ ;)

Δε ξόδεψα πολλά, πήρα Din's Legacy σε Steam (για achievements) και gog, για να στηρίξω και gog και το studio, ε και το Magic Cauldron Dungeons κυρίως γιατί λυπήθηκα τον developer, έχει τόση λίγη ζήτηση που ούτε πειρατικό δε το βρίσκεις.

Το Din's Legacy είναι κλίκι-κλίκι άξιον ερπιτζί με random generated maps, quests κτλ και το άλλο είναι ένα single character first person dungeon crawling παιχνιδάκι με συμπαθητικά γραφικά.

Στο switch δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να απολαύσεις το Mortal Shell, αλλά γενικά ήταν πολύ δυνατό. Μην ξεχάσεις να βάλεις στα bossfights να παίζει Rotting Christ ;)
Όσο έπαιξα μου φαίνεται το ίδιο καλό με όταν το έπαιξα στο steam😎
Από τα καλύτερα soulslike. Πολύ υποτιμημένο παιχνίδι!

Ghost of Tsushima από κλειδάδικο κοντά στα 33 ευρώ. Δεν είναι καμία τρελή προσφορά αλλά το είχα όρεξη αυτό τον καιρό και υπέκυψα.
Προς το παρόν βέβαια ασχολούμαι με το RoboCop, που είχα αγοράσει πριν μερικές μέρες επίσης από κλειδάδικο, κάπου στο 10ευρω.

Προς το παρόν βέβαια ασχολούμαι με το RoboCop, που είχα αγοράσει πριν μερικές μέρες επίσης από κλειδάδικο, κάπου στο 10ευρω.
Δεκα ευρουλακια;; Πομπα τιμη, αφου εχει πεσει τοσο θα του ριξω μια ματια.

Το Robocop Rogue City στα 7,90 από το eneba.

Back