ROSEWATER

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Σ' ευχαριστούμε! Είχα υψηλές προσδοκίες που με βάση το φανταστικό review σου Sephir επιβεβαιώνονται πλήρως!

Day 1 αγορά, με είχε πείσει από το υπέροχο ντέμο του και χαίρομαι που διαβάζω ότι φτάνει ακόμη ψηλότερα.

Ο Γκονζάλες είναι εγγύηση.

Ο Γκονζάλες είναι εγγύηση
Μπα, το αντίθετο θα έλεγα. Κανένα από τα δύο προηγούμενα games του δεν με έπεισε ιδιαίτερα (το A Golden Wake βασικά το θεωρώ μετριοκακό), εξού και απέφευγα να βάλω τούτο 'δω στη wishlist. Ωστόσο, το review του Γιώργου με προβλημάτισε...

Μπα, το αντίθετο θα έλεγα. Κανένα από τα δύο προηγούμενα games του δεν με έπεισε ιδιαίτερα (το A Golden Wake βασικά το θεωρώ μετριοκακό), εξού και απέφευγα να βάλω τούτο 'δω στη wishlist. Ωστόσο, το review του Γιώργου με προβλημάτισε...
Το Golden Wake δεν το έχω παίξει παρά ελάχιστα, αλλά νομίζω ότι αρκετοί θα συμφωνούσαν μαζί σου. Το Lamplight City μου άρεσε, αν και δεν θα το έλεγα και τόσο "παραδοσιακό" adventure.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ίσως το πρώτο, κανονικό, adventure του Gonzales, που κατ' εμέ, είναι ό,τι καλύτερο έχει παρουσιάσει.

Προτείνω να δοκιμάσεις το demo του, αν και δεν είναι τόσο αντιπροσωπευτικό, καθώς το παιχνίδι, θεωρώ ότι απογειώνεται όταν φεύγεις από το Rosewater. Αν σου φανεί ΟΚ, ίσως αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία.

Προσωπικά το απόλαυσα περισσότερο απ' ότι περίμενα. Ειδικά στην αρχή, το έπαιζα με μισή καρδιά γιατί μόλις είχα ολοκληρώσει ένα άλλο adventure (spoiler alert: review του θα διαβάσετε σε τέσσερις ημέρες) και ήμουν ήδη λίγο πνιγμένος.

Μετά απλά περίμενα να τελειώσω τις οποίες δουλειές είχα για να χωθώ στον κόσμο του.

To Golden Wake, ως ντεμπούτο του δημιουργού, ήταν αξιοπρεπές κι ενδιαφέρον. Σίγουρα όχι κάποιο κλασσικό, αλλά άφησε υποσχέσεις για τον υπέροχο φόρο τιμής στο Gabriel Knight, που ήταν το Lamplight City. Τελείωσα μόλις τον πρόλογο του Rosewater και τρίβω τα Τσουρινομεγαλωμένα χεράκια μου (καρφί για Quotes Without Context παρακαλώ) για το τί έπεται...

Μην ξεχνάμε και το Shardlight μέσα στις δουλειές του Gonzales (όχι ως Grundislav Games, αλλά για λογαριασμό της Wadjet Eye), που ήταν πολύ καλό, αν και μικρούλι.

Σωστός Ζώρζ.

Βελτιώνεται εκθετικά ως δημιουργός από τίτλο σε τιτλο και με το Rosewater πιάνει κορυφή θαρρώ.

Α ναι ρε συ, το είχα ξεχάσει το Shardlight. Πολύ ατμοσφαιρικό παιχνιδάκι, δυστυχώς το σενάριο προς το τέλος νομίζω έμπαζε αρκετά και θυμάμαι ότι μου άφησε μια κάπως πικρή επίγευση.
Γενικά τώρα που τον συζητάμε, συνειδητοποιώ ότι ο Γκονζάλεζ όλο φτάνει στην πηγή και νερό δεν πίνει, ίσως επιτέλους να ήπιε ΡΟΔΟΝΕΡΟ (χουε χουέ και τα σχετικά). Wishlisted και βλέπουμε.

Λοιπόν, το τερμάτισα σήμερα.

Ποιοτικότατη δουλειά, για μένα ένα κλικ κάτω από το Lamplight City. Μου άρεσε το ταξίδι, η γραφή και η φυσικότητα με την οποία δένονταν οι χαρακτήρες. Η Χάρλεϊ δυστυχώς λειτουργούσε σαν 'λευκή σελίδα' εν πολλοίς, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δεθώ ιδιαίτερα μαζί της. Σαν αποστασιοποιημένος παρατηρητής σε τέλειο απυρόβλητο, δεν ένιωσα ποτέ να σκιρτά η καρδιά μου για την ασφάλεια της ίδιας.

Πολύ θετικό το πρόσημο αλλά του λείπει το πάθος εκείνο που θα το καθιστούσε ένα all time σύγχρονο κλασσικό.

Back