Πωπω είχα μία μλκσμένη έμπνευση να δω αυτό το EAapp, όχι τίποτα άλλο, να φάω από τώρα το εγκεφαλικό πριν χρειαστεί να μπούμε σε καμιά πρηάλφα του νέου μπουφού. Και βασικά να βάλω στα φάβοριτς ή ότι άλλο ήταν τα 1-2-3 που ίσως είχα εκεί και δεν έχω παίξει ακόμα. Το Σταργουόρς Σκουάντρονς παράδειγμα. Κάνει απντέητ, λογκάρει αμέσως, μπράβο σου εφαρμογάρα σκέφτηκα.. και μετά το χάος. ΔΕΝ μπορείς να βάλεις τίποτα σε φάβοριτ ή ξεχωριστή πλέιλιστ, ούτε να κρύψεις τις μλκς που δεν θες να βλέπεις, πράγματα που γίνονταν στο όριτζιν κι επειδή ήταν λειτουργικά είπαν να τα αφαιρέσουν. Μετά παρατηρώ ότι σαν λίγα να είναι τα γκέημς που λέει ότι έχω. Αφού ψάχνω μισή ώρα τι μπορεί να φταίει, πήρα ένα μάτσο @@, ξέθαψα και το κουτί του Μπάτελφιλτ Μπαντ Κόπανι 2 που ήταν το μόνο κουτάτο ΕΑ γκέημ που είδα να έχω κοντά μου, βάζω τον κωδικό του, τον βρίσκει αλλά μου λέει δεν γίνεται ακτιβέητ από εδώ, πάνε στο σάιτ του.. Σιμς 3 να το κάνεις. Κάπου εκεί έψαχνα μήπως υπάρχουν τπτ κάμερες στο δωμάτιο και μου κάνουν πλάκα. Μετά θυμήθηκα ότι μου λείπουν πολλά περισσότερα, όπως τα άπαντα του μπουφού, ντεντ σπέης κτλ και άρχισα να ανεβάζω πίεση. Άντε γαμήσου όριτζιν σκέφτηκα και το κλείνω. Μετά λέω ΠΟΙΑ η πιθανότητα να τον έπαιξε άσχημα με το απντέητ και να ξεκολλήσει οτιδήποτε με ένα ρηστάρτ, όπως κάνανε τότε οι εφαρμογές στους ΙΒΜ συμβατούς και μετά εξελίχθηκαν; Ε κάνω ρηστάρτ και μου εμφάνισε τα πάντα. Με περισσότερη χαρά από όση μπορούσα να αντέξω τους είπα να πάνε να γαμηθούν, αισθάνθηκα καλύτερα από ποτέ για την ακύρωση του τσόις και το μήνυμα ότι ο αποκλειστικός λόγος είναι η ύπαρξη ΕΑ κλειδιών. Α και για τα λολς είδα ότι τελικά μόνο το Σκουάντρονς έχω άπαικτο, α και το τελευταίο Γκάρντεν Γουόρφερ (ποιο). ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΥΤΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.