1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πωπω είχα μία μλκσμένη έμπνευση να δω αυτό το EAapp, όχι τίποτα άλλο, να φάω από τώρα το εγκεφαλικό πριν χρειαστεί να μπούμε σε καμιά πρηάλφα του νέου μπουφού. Και βασικά να βάλω στα φάβοριτς ή ότι άλλο ήταν τα 1-2-3 που ίσως είχα εκεί και δεν έχω παίξει ακόμα. Το Σταργουόρς Σκουάντρονς παράδειγμα. Κάνει απντέητ, λογκάρει αμέσως, μπράβο σου εφαρμογάρα σκέφτηκα.. και μετά το χάος. ΔΕΝ μπορείς να βάλεις τίποτα σε φάβοριτ ή ξεχωριστή πλέιλιστ, ούτε να κρύψεις τις μλκς που δεν θες να βλέπεις, πράγματα που γίνονταν στο όριτζιν κι επειδή ήταν λειτουργικά είπαν να τα αφαιρέσουν. Μετά παρατηρώ ότι σαν λίγα να είναι τα γκέημς που λέει ότι έχω. Αφού ψάχνω μισή ώρα τι μπορεί να φταίει, πήρα ένα μάτσο @@, ξέθαψα και το κουτί του Μπάτελφιλτ Μπαντ Κόπανι 2 που ήταν το μόνο κουτάτο ΕΑ γκέημ που είδα να έχω κοντά μου, βάζω τον κωδικό του, τον βρίσκει αλλά μου λέει δεν γίνεται ακτιβέητ από εδώ, πάνε στο σάιτ του.. Σιμς 3 να το κάνεις. Κάπου εκεί έψαχνα μήπως υπάρχουν τπτ κάμερες στο δωμάτιο και μου κάνουν πλάκα. Μετά θυμήθηκα ότι μου λείπουν πολλά περισσότερα, όπως τα άπαντα του μπουφού, ντεντ σπέης κτλ και άρχισα να ανεβάζω πίεση. Άντε γαμήσου όριτζιν σκέφτηκα και το κλείνω. Μετά λέω ΠΟΙΑ η πιθανότητα να τον έπαιξε άσχημα με το απντέητ και να ξεκολλήσει οτιδήποτε με ένα ρηστάρτ, όπως κάνανε τότε οι εφαρμογές στους ΙΒΜ συμβατούς και μετά εξελίχθηκαν; Ε κάνω ρηστάρτ και μου εμφάνισε τα πάντα. Με περισσότερη χαρά από όση μπορούσα να αντέξω τους είπα να πάνε να γαμηθούν, αισθάνθηκα καλύτερα από ποτέ για την ακύρωση του τσόις και το μήνυμα ότι ο αποκλειστικός λόγος είναι η ύπαρξη ΕΑ κλειδιών. Α και για τα λολς είδα ότι τελικά μόνο το Σκουάντρονς έχω άπαικτο, α και το τελευταίο Γκάρντεν Γουόρφερ (ποιο). ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΥΤΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

ναι ρε εδώ στην αρχή δεν έδειχνε όλα τα παιχνίδια και μας έλεγε να μην σβήσουμε το origin ακόμα και να έχουμε και τα 2 μέχρι να δείξει το ΕΑαπ όλο το library... το "για τον πέο" δεν περιγράφει το μεγαλείο αυτής της εταιρίας.

Δυστυχώς αυτό είναι το πρόβλημα με τους εναλλακτικούς launchers. Οι εταιρίες δεν τους φτιάχνουν για να προσφέρουν καλές υπηρεσίες στο κοινό, τους φτιάχνουν για να μαζεύουν data και να βγάζουν το 100% των χρημάτων από κάθε πώληση με τον ελάχιστο κόπο. Γι'αυτό και οι πελάτες τους ανάγκασαν να γυρίσουν στο Steam.

Άμα είναι χιουμορίστες πάντως, στο αυριανό πρωταπριλιάτικο τσόις πρέπει να έχουν μόνο όριτζιν κλειδιά. Και μετά από καμιά ώρα να κυκλοφορήσουν το κανονικό.

Άμα είναι χιουμορίστες πάντως, στο αυριανό πρωταπριλιάτικο τσόις πρέπει να έχουν μόνο όριτζιν κλειδιά. Και μετά από καμιά ώρα να κυκλοφορήσουν το κανονικό.

...με μόνο έπικ κλειδιά.

INSTABUY η νέα τσοϊσάρα, όταν στείλουν τουλάχιστον την ίδια ή καλύτερη προσφορά με αυτήν που είχα πριν ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ να ακυρώσω με τις μλκς τους. Oκ για τα 3 πρώτα, τα υπόλοιπα ούτε κουραδίτσα δεν χαραμίζω για πάρτη τους.

Αυτά ο Τίμαρος τα χαρίζει όταν δεν έχει έμπνευση!

Αν κάποιος θέλει να περιεργαστεί το νέο Choice και δεν είναι ήδη συνδρομητής ας χρησιμοποιήσει αυτό το URL δοκιμαστικά, έστω και για να δώσει κλικ χωρίς αγορά.

Αν βγάλει μήνυμα σφάλματος κλείστε τα adblocks και τα privacy trackers για τη συγκεκριμένη σελίδα προσωρινά.

Έχει αλλάξει ο τρόπος που υπολογίζει το referal traffic του το Humble Bundle και έχει γαμηθεί η φάση, δεν ξέρουμε τι και αν λειτουργεί πλέον.

Return to Metroidvania Bundle με μερικούς καλούς τίτλους που δεν έχουν μπει ξανά σε πακέτο.
Ίσως χρειαστεί προσωρινή απενεργοποίηση adblocker αν σας κάνει νερά.

Back