Grand Theft Auto 6

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
27 στα PC, έμορφα θα περάσουμε εκεί εις τα Φλόριδα Κηζ.

Έκαμε το Scarface Όνειρο πραγματικότητα η Ρόκσταρ, γίναμε.

Επικό το νέο τρέιλερ, τόσο ώστε να με κάνει να θέλω να εγκαταστήσω ξανά το 5 και να το παίξω με τα απντειτεντ γραφικά σε 2κ, μαξ σεττινγκς.

Επικό το νέο τρέιλερ, τόσο ώστε να με κάνει να θέλω να εγκαταστήσω ξανά το 5 και να το παίξω με τα απντειτεντ γραφικά σε 2κ, μαξ σεττινγκς.
Ναι και εγω θα το ξαναπαιξω καποια στιγμη max settings 1440p 60 fps και max ray tracing. Οταν το επαιξα πριν 10 χρονιατ ο 2015 το ειχαπ αιξει max settings 1080p 60 fps. Αλλα τωρα θα εχει πολυ καλυτερα γραφικα απο τοτε αφου τα max settings του 2025 δεν συγκρινονται με του 2015. Και εννοεταιχωρις FSR .

Σρέντερα ο Little John μου είπε ότι αν το κάνεις θα σου καεί.

Επικό το νέο τρέιλερ

Όταν το πρωτοείδα, λέω οκ κομματάκι basic, δεν ξέρω τι περίμενα αλλά δεν τρελάθηκα. Μετά από 832 προβολές όμως μπορώ να πω ότι γαμάει αλύπητα. Θα έλεγα και ασάλιωτα, αλλά είμαστε κατά της σεξουαλικής βίας, οπότε όχι παιδιά, πάντα σαλιώνουμε. Τις μισές από αυτές τις προβολές το πήγαινα καρέ καρέ. Και σε συνδυασμό με τις εικόνες που φρόντισαν να αναλύσουν εξονυχιστικά οι άρρωστοι στο gtaforums, δεν υπάρχουν λόγια για το τι θα δούμε σε θέμα λεπτομέρειας, ατμόσφαιρας, περιβάλλοντων, με άλλα λόγια οτιδήποτε. Το έχουμε ξαναπεί, η Ρόκσταρ παίζει μπαλίτσα μόνη της και δεν φαίνεται να την σταματάει τίποτα. To GTA5 χρειάστηκε 3 μέρες για να πιάσει το 1 δις, το 6 μάλλον θα το καταφέρει μόλις πέσει η πρώτη κλανιά για τα πρηόρντερς.

Κωλάρα η Λουσία btw.

μπορώ να πω ότι γαμάει αλύπητα. Θα έλεγα και ασάλιωτα, αλλά είμαστε κατά της σεξουαλικής βίας, οπότε όχι παιδιά, πάντα σαλιώνουμε.

Κωλάρα η Λουσία btw.

Το ίδιο πράγμα λέμε δηλαδή

Back