Πρόβλημα με το Φόρουμ; Pull the other one!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αλλά έχω παρατηρήσει πως αυτό δε λειτουργεί πάντα για κάποιο λόγο και περιστασιακά μεταφέρει απλά στο 1ο ποστ. Ίσως έχει να κάνει με cookies, caches, adblocks, τείχη του βερολίνου κτλ.

Προσυπογράφω. Κάνοντας κλικ στον τίτλο κάποιου θρεντ με πηγαίνει αυτόματα στο πρώτο ποστ. Δεν με απασχολεί βέβαια γιατί σέρνοντας τον δείκτη του ποντικιού λίγο δεξιά κλικάρεις σε αυτόν που έκανε το τελευταίο ποστ στο θέμα και όλα κομπλέ. Εντάξει χάνονται κάποια πικοσεκόντς αλλά ζεις μ αυτό.

Σε περίπου ένα τέταρτο-20λεπτο θα τραβήξω μπακάπ του σαιτ και θα κάνω εργασίες στο backend, και αν στραβώσει κάτι θα επαναφέρω το μπακάπ. Τουτέστιν, όποια ποστ γίνουν μετά από 15-20 λεπτά ενδεχομένως να χαθούν. You have been warned.

Σε περίπου ένα τέταρτο-20λεπτο θα τραβήξω μπακάπ του σαιτ και θα κάνω εργασίες στο backend, και αν στραβώσει κάτι θα επαναφέρω το μπακάπ. Τουτέστιν, όποια ποστ γίνουν μετά από 15-20 λεπτά ενδεχομένως να χαθούν. You have been warned.
δεν ξέρουμε πότε είναι αυτό γιατί το φόρουμ λέει λάθος ώρα και τώρα λέει στο ποστ σου 12:58 ενώ στις ρυθμίσεις έχω +2

Μια χαρά ώρα έλεγε και λέει το φόρουμ, φτιάξε τις ρυθμίσεις σου ή κατέθεσε αδιάψευστα στοιχεία περί του αντιθέτου.

12:58 AM γράφει το ποστ μου, τουτέστιν 00:58 τα ξημερώματα Σαββάτου ώρα Ελλάδος. Ανάγνωση Ώρας 101.

Μια χαρά ώρα έλεγε και λέει το φόρουμ, φτιάξε τις ρυθμίσεις σου ή κατέθεσε αδιάψευστα στοιχεία περί του αντιθέτου.

12:58 AM γράφει το ποστ μου, τουτέστιν 00:58 τα ξημερώματα Σαββάτου ώρα Ελλάδος. Ανάγνωση Ώρας 101.
matibanagia.png

Το φόρουμ δηλαδή μου λες έχει 2 φορές 12ΑΜ.

Μια στις 12:01 τα μεσάνυκτα και μία το μεσημέρι;

θέλουμε reaction κουτσούμπα αυτοί είστε; :p

View attachment 9028

Το φόρουμ δηλαδή μου λες έχει 2 φορές 12ΑΜ.

Μια στις 12:01 τα μεσάνυκτα και μία το μεσημέρι;

12 τα μεσάνυχτα, (12 ΑΜ). 12:59 ΑΜ... 1 ΑΜ. 2 ΑΜ, 3 ΑΜ, 4 ΑΜ, 5 ΑΜ, 6 ΑΜ, 7ΑΜ, 8 ΑΜ, 9 ΑΜ, 10 ΑΜ, 11 ΑΜ, και μετά (κρατηθείτε)...

Screenshot 2025-05-24 181201.png

12 το μεσημέρι (12 PM!). 12:59 PM, 1 PM, 2 PM, 3 PM, 4 PM, 5 PM, 6 PM, 7 PM... μαντέψτε τα υπόλοιπα και κερδίστε.

Πραγματικά κάθομαι και βλέπω τα πάντα ξανά και ξανά μήπως δεν πιάνω κάτι ολοφάνερο λόγω των καταχρήσεων.

μαλλον εννοει ο νιτρος οτι θα περιμενε το φορουμ να εχει 24ωρη ενδειξη κι οχι δυο δωδεκαωρες με ΑΜ και ΡΜ απο πισω.
π.χ. 58 λεπτα μετα τα μεσανυχτα χτες, περιμενε να δει το 00:58 κι οχι το 12:58 ΑΜ. υποθεση κανω.

στην κουνεβα ομως ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ?????? οφ κωρς νοτ.

τον νιτρο τον εχουμε στειλει ηδη να μαθει τη διαφορα am pm.

Η αλήθεια είναι ότι τα πμ, μμ, είναι πάντα μια πρόκληση καθώς πάντα το pm μπερδεύεται με το πμ, σαν το North με το Νότος ένα πράγμα.

Η αλήθεια είναι ότι τα πμ, μμ, είναι πάντα μια πρόκληση καθώς πάντα το pm μπερδεύεται με το πμ, σαν το North με το Νότος ένα πράγμα.
Εγώ χάρη σε αυτή την ¨σχέση¨τα έβρισκα πάντα. Θυμόμουν απλά ότι είναι το αντίθετο από αυτό που μοιάζει.
Αυτό που για χρόνια δεν μπορούσα να ξεχωρίσω ήταν το west και το east, μέχρι που ένας Σκοτσέζος φίλος μου έμαθε το WE

Αυτή τη στιγμή είναι 1:30 AM (στα αγγλικά, η γλώσσα των άγγλων) - ΠΜ - προ μεσημβρίας (στα ελληνικά, γλώσσα των ελλήνων): αυτό σημαίνει ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, άρα με λίγα λόγια θα λέγαμε 1:30 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ.

Ισχύει ό,τι και χθες (στις 12:58, επίσης σταθερά AM - ΠΜ - προ μεσημβρίας). Τραβάω μπακάπ, και αν το επαναφέρω θα χαθούν ποστς που γίνονται μετά από τώρα (εννοώντας στις 1:30 AM - ΠΜ - προ μεσημβρίας, ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ).

Back