Lord of The Rings Online

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Βεβαιώσου πως τρέχεις το παιχνίδι με proton version 10.0-2 (beta).
Εμένα μου έλυσε διάφορα θέματα που είχα με την συμπεριφορά του mouse μέσα στο παιχνίδι.

Mακάρι να είχε και Monster Play κανονικό σε όλο το map με quests, leveling κτλ. :giankos:

Διαφωνώ. Τα ΜΜΟ κατα την άποψη μου πρέπει να είναι είτε αμιγώς PVE, είτε αμιγώς PVP.
Όταν αυτά τα δύο μπερδεύονται και συνυπάρχουν στο ίδιο παιχνίδι, συνήθως καταλήγει σε unbalanced classes, εξαιρετικά ανταγωνιστικό gameplay, camping, cheating, κλάψα και σπατάλη development χρόνου.

Ευτυχώς στο Lotro το PVP υπάρχει σε έναν και μοναδικό χάρτη/περιοχή και δεν επιβάλλεται στον παίχτη. Με λίγα λόγια πρέπει να πας εκεί για να συμμετέχεις στο PVP.

Αν θες να αλληλοσκοτωθείς με άλλους παίξε Counter Strike ξερω γω. Αφήστε το PVE στην ησυχία του.

Δυστυχώς θα συμφωνήσω, ότι χειρότερο έχω ζήσει σε wow private servers που έχουν μόνο PVP, να κάνω εγώ τη δουλίτσα μου μόνος χωρίς να ενοχλώ κανέναν και να με πετσοκόβει για τα lulz (kek) ο κάθε high level ψυχάκιας...

Νταξ' προφανώς και μπορεί να γίνει χωρίς να είσαι flagged for pvp. Άσε που όταν ξεμείνουν από βιβλία και σημειώσεις του Tolkien και των μπατζανάκηδων του ίσως το κάνουν για να μείνει το παιχνίδι ζωντανό.

Μέχρι τότε, σύμφωνα με τον Ρυθμό ανάπτυξης, δεν πιστεύω να υπάρχει lotro.

Ε καλά ναι, wishful thinking κάνω γιατί μου αρέσουν πολύ τα monster classes.

Θα σας πρότεινα να βάλετε και ένα μήνα sub (13 ευρά) γιατί κάποια benefits συνεχίζουν ακόμα και όταν τελείωσει το subscription, όπως π.χ. η χρήση premium fast travel από σταύλο σε σταύλο, κάτι που κάνει την ανάγκη να έχετε hunter μαζί σας λιγότερο σημαντική. Απλά μόλις ενεργοποιήσετε το sub κάντε login με όλους σας τους χαρακτήρες, δημιουργήστε και καναδυό classes που θα θέλατε να δοκιμάσετε στο μέλλον, γιατί το benefit είναι ενεργό "για κάθε χαρακτήρα logged in during subscription period" νταξ δε το γράφει ακριβώς έτσι, but you get me.

Aπό content δε ξέρω τι έχει μείνει να ξεζουμίσουν, δεν είναι μόνο θέμα ανταγωνισμού.

Apparently χρειάζεται 10 real-life ώρες για να περπατήσεις από το Bag End ως την Mordor στο LOTRO.

Φοβερό βίντεο.

Ε τόσο και παραπάνω του πήρε και στις ταινίες. Τι έγινε, Πίτερ Τζάκσον, σε ξεφτύλισε ο Εμιουλέιτεντ Βίνταζ Γκέιμινκ?

Back