Absolum

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Borracho

Ancient Red Dragon
Χαμπέμους Golden Axe x Hades 2025.

Ανείπωτος εθισμός, παίζουμε σαν αυτιστικά με τη γυναίκα απ'το πρωϊ και βρίζουμε τα παιδιά όταν μας ενοχλούν. Πήκ 80'ς τοξικό πάρεντινγκ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ DOTEMU ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΕΤΟΥΤΟ.

Όσοι πετσάκηδες της beat 'em up Ορθοδοξίας αρέσκεσθε να διατηρείτε και μια έτσι στοιχειώδη επαφή με το gaming εν έτει 2025, το αγοράζετε με κλειστά μάτια.

Σε co-op η δυσκολία είναι εντάξει;
Γιατί σε μονό τα bosses θυμάμαι έδερναν αλύπητα. Εντάξει, προφανώς αυτό είναι αληθές για τα περισσότερα beat em up παλαιάς κοπής.

υγ. Καλά που πρόλαβες να ανοίξεις το θρεντ πριν από τον Χείρο, γιατί θα βλέπαμε κάνα Α-πσόλουμ και θα νομίζαμε ότι έχει να κάνει με metrosexual/soyboys.

3ίδ 10 δευτερόλεπτα του trailer, μπαίνει στο wishlist, Φοβερό πόσα καλά παιχνίδια βγαίνουν συνέχεια.

Είναι της υπομονής. Πεθαίνεις, απγκρέηντς, σάιντκουεστς, αλλάζει ύπουλα το επόμενο ραν και κυνηγάς μινιπόσηδες και ατσίβμεντς από το πουθενά.

Δυσκολούτσικο αλλά όχι άδικο. Έχει και ενσωματωμένο 'assist mode' όπου αυξάνεις κατά το δοκούν τη ζημιά και την υγεία των ηρώων ώστε να σε κρατήσουν σε περίπτωση που απηυδήσεις.

Αν και δεν είμαι πολύ των beat-em-up, η μαγική λεξούλα roguelike (το νέο μου ναρκωτικό) και η γενικότερη αισθητική με έχουν ψήσει αγρίως. Σε καμιά βδομάδα που ίσως αρχίσω να βαριέμαι το Hades II και θα έχω κλείσει από (εφικτά) achievements, πιθανότατα να πάρει σειρά.

Φαίνεται ο,τι πρέπει για sessions με τη μικρή.

Εγώ που παίζω τον πσόλουμ καθημερινά έξι φορές τη μέρα τουλάχιστον τα τελευταία 30 χρόνια αξίζει να ασχοληθώ ή είναι μία από τα ίδια;

Back