Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part III

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αν χώνετε τώρα τα γκρέμλινς/μάπετς σας στο γκέημινηκ, είναι από τις καλύτερες δυνατές προτάσεις.
Dark souls να τα βάλεις να παίξουν!

"Έτσι είναι η ζωή. Σκληρή και άδικη"

Αν είναι να δοκιμάσουν κάτι σκληρό και άδικο, τότε Silksong με τα χίλια που έχει και καρτουν γραφικά να τους έρθει πιο ύπουλο το uppercut.

Μπο χαίρομαι που έπιασε τόπο η πρόταση του Lost in Play. Για το Ράγκναροκ έχει δίκιο η αραχνοαίσθησή σου, είναι μπρουτάλ και πλούσιο παιχνίδι, αλλά κάτι που δεν καινοτομεί, κάτι που φλυαρεί με τους γύρω-γύρω χαρακτήρες (κυρίως Atreus που παίρνει ΠΟΛΥ screen time) νομίζω ότι δραματουργικά θα σε απογοητεύσει λίγο. Παικτικά προφανώς φυσάει, δεν τίθεται θέμα.

Το Bloodlines 2 το έχω καβάτζα από του GOG τα χρόνια (ναι ισχύει κανονικά το αρχαίο μου "preorder") οπότε θα το δοκιμάσω κι εγώ κάποια στιγμή φέτο αλλά δεν είναι κι ότι βιάζομαι. Περιμένω μπας και βγάλουν κάνα patch, συν τοις άλλοις.

To Ηοllow Knight/Silksong το λιγουρεύουν απερίγραπτα, γιατί όλο βλέπουν που το διαφημίζει το Στήμ κι έχουν τρελαθεί να μου το ζητάνε, αλλά αντιστέκομαι. Ξέρω πως αν τους το πάρω, θα μ'αναγκάσουν να τους 'περνάω τα δύσκολα', ήτοι, να το παίξω όλο και τα θέλω τα απομεινάρια των νεύρων μου ο δυστυχής, δεν είμαι για τέτοια στα γεράματα.

giphy.gif

"Τέλος" με το 1ο Hades (είδαμε τα credits) έπειτα από 30 περίπου ώρες.
Θα κάνω ένα διάλειμμα πριν τσεκάρω το 2.
Τίμιο 8,5/10

Έτσι μέσα στο Χαλογουινιάτικο πνεύμα βάλαμε το ρημέηκ του Silent Hill 2 με την κυρά για τα πρωϊνά που λείπουν τα παιδιά στο σχολείο.

Απερίγραπτα ατμοσφαιρικό, με τις εντυπώσεις να κερδίζει ο σχεδιασμός του ήχου. Η αυξομοιούμενη ένταση των μουσικών θεμάτων, τα παράσιτα στο ραδιάκι κάθε φορά που πλησιάζουν τα εκτρώματα και το πώς σε βάζει να χαρτογραφήσεις την πόλη στο κεφάλι σου ενώ τρέχεις αλαφιασμένος με το καδρόνι ανά χείρας, συνθέτουν υποβλητικότατη ατμόσφαιρα ανασφάλειας και σήψης.

Προφανώς διακόσια πενήντα χρόνια κατόπιν εορτής, παίζουμε 'υποψιασμένοι' σε φάση τώρα όλα είναι στο κεφάλι του, θα βγει πως ήταν ψυχάκιας και τους καθάρισε όλους γιατί έπιασε τη Μαίρη με τον κουμπάρο και το καννιβαλίζουμε ελαφρώς, αλλά όταν πρωτοέσκασε το 2002, κατανοώ ΠΛΗΡΩΣ τί σαλαλαλά πάθαν οι συνάδελφοι.

Ενδιαφέρον πόσα πολλά στοιχεία του αφομοίωσε και ενσωμάτωσε τέλεια στα Alan Wake ο Lake επίσης.

Ψιλιασμένος ή όχι, σε περιμένουν μερικές αφόρητες/έντονες συναισθηματικές σκηνές, χωρίς να αφορούν όλες τον James απαραίτητα.
Καλά, τόσο ο Lake όσο και ο Michalski το έχουν εικόνισμα (και πιθανόν όλη τη σειρά μέχρι τα 4 πρώτα τα ορθόδοξα).

Θυμάμαι το Homecoming ήταν το 4; Το είχα αγοράσει στο Steam τον καιρό που περπατούσαν οι δεινόσαυροι στη Γη και δεν έπαιζε λόγω αθλιότητας του πόρτ. Τα 1 και 3 είχαν βγει ποτές για PC; Προφανώς θα μπορούσα να κοιτάξω Γουίκι αλλά είναι απείρως ομορφότερο να προσποιούμαι πως έχουμε γλυκό '99 κι όλα αυτά είναι προβλήματα του μέλλοντος :D

Το νοσοκομείο ακόμα με στοιχειώνει... Και στο remake το κάνανε ακόμα καλύτερο

Έτσι μέσα στο Χαλογουινιάτικο πνεύμα βάλαμε το ρημέηκ του Silent Hill 2 με την κυρά για τα πρωϊνά που λείπουν τα παιδιά στο σχολείο.

Απερίγραπτα ατμοσφαιρικό, με τις εντυπώσεις να κερδίζει ο σχεδιασμός του ήχου. Η αυξομοιούμενη ένταση των μουσικών θεμάτων, τα παράσιτα στο ραδιάκι κάθε φορά που πλησιάζουν τα εκτρώματα και το πώς σε βάζει να χαρτογραφήσεις την πόλη στο κεφάλι σου ενώ τρέχεις αλαφιασμένος με το καδρόνι ανά χείρας, συνθέτουν υποβλητικότατη ατμόσφαιρα ανασφάλειας και σήψης.

Προφανώς διακόσια πενήντα χρόνια κατόπιν εορτής, παίζουμε 'υποψιασμένοι' σε φάση τώρα όλα είναι στο κεφάλι του, θα βγει πως ήταν ψυχάκιας και τους καθάρισε όλους γιατί έπιασε τη Μαίρη με τον κουμπάρο και το καννιβαλίζουμε ελαφρώς, αλλά όταν πρωτοέσκασε το 2002, κατανοώ ΠΛΗΡΩΣ τί σαλαλαλά πάθαν οι συνάδελφοι.

Ενδιαφέρον πόσα πολλά στοιχεία του αφομοίωσε και ενσωμάτωσε τέλεια στα Alan Wake ο Lake επίσης.
Ειναι το πρωτο silent hillπ ου παζεις? Εγω ναι δεν εχω παιξει κανενα και μαλλον θα το ξεκινησω με το slient hill f. Πως ειναι? Εχει φαντασματα σκελετους και ολα τα τερατατα του haloween? Για αυτο λες οτι ειναι για το Χαλογοθιναιατικο πνευμα? Διααβασα οτι δεν εχει τοσοα οπλα οσα χρειαζομαστε για σκοτωσουμε ολα τα τερατα. Ειναι αληθεια? Ειναι σαν τα resident evil dead space calisto protocol ?

Σρε, τι να σου κάνουν τα όπλα;
Θα μπεις σένιος και θα βγεις φορώντας την ψυχή σου για βρακί.

Κοίτα αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι έχει γρίφους. Πολλούς και πιο δύσκολους από τα Resident Evil.
Ελπίζω να έχεις ασφαλίσει το PC για κακοποίηση hardware.

Σρε μου πολύ φοβάμαι ότι είναι εξομοιωτής κωλοπιλάλας. Τα όπλα υπάρχουν για να νιώθεις ακόμη πιο ανίσχυρος απέναντι στα εκτρώματα.

Ρε μάγκες εν τω μεταξύ, όσο το snobαρα το LOTRO, τόσο κόλλησα! Από αρχές Σεπτέμβρη δεν έχω σταματήσει, πήγα 68. Tώρα λίγο νιώθω σαν να κορέζομαι και πήρα Fellowship γιατί η παρέα το ψήνουν για χειμώνα (από το να παίξουμε πάλι private wow, αλλά θα δούμε) και παράλληλα άρχισα και το Robocop. Ωραίο το Robocop, καλό optimization και ωραία γραφικά, και γενικά μου αρέσει το semi-openworld της φάσης και το Detroit βγάζει απίστευτα καλή εϊτίλα.

Με επεισε ο Boracho και ξεκινησα σημερα το SHADOW OF THE DAMNED για να μπω και εγω στο πνευμμα του haloween!
Εχω να παω και σε ενα haloween παρτι το Σαββατο. Σφαζω δαιμονες ειναι σαν DOOM αλλα σε τριτο προσωπο αντι για fps. Τα γραφικα του ειναι χαλια. Αλλα ναι συμφωνω πως ειναι παιχνιδι που ταιριαζει για το haloween!!

Έτσι μέσα στο Χαλογουινιάτικο πνεύμα βάλαμε το ρημέηκ του Silent Hill 2

Πως ειναι? Εχει φαντασματα σκελετους και ολα τα τερατατα του haloween?

Εγω ναι δεν εχω παιξει κανενα και μαλλον θα το ξεκινησω με το slient hill f.

Με επεισε ο Boracho και ξεκινησα σημερα το SHADOW OF THE DAMNED

jambajew-steve-brule.gif

Back