Tony Corvus
Ancient Red Dragon
Dark souls να τα βάλεις να παίξουν!Αν χώνετε τώρα τα γκρέμλινς/μάπετς σας στο γκέημινηκ, είναι από τις καλύτερες δυνατές προτάσεις.
"Έτσι είναι η ζωή. Σκληρή και άδικη"
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dark souls να τα βάλεις να παίξουν!Αν χώνετε τώρα τα γκρέμλινς/μάπετς σας στο γκέημινηκ, είναι από τις καλύτερες δυνατές προτάσεις.
Βαλε FSR για να εχεις σταθερα 60 fps σε ολα τα παιχνιδια με full γραφικα οπως κανω εγω.μεταμορφώνομαι στον Σρέντερ...![]()
Ειναι το πρωτο silent hillπ ου παζεις? Εγω ναι δεν εχω παιξει κανενα και μαλλον θα το ξεκινησω με το slient hill f. Πως ειναι? Εχει φαντασματα σκελετους και ολα τα τερατατα του haloween? Για αυτο λες οτι ειναι για το Χαλογοθιναιατικο πνευμα? Διααβασα οτι δεν εχει τοσοα οπλα οσα χρειαζομαστε για σκοτωσουμε ολα τα τερατα. Ειναι αληθεια? Ειναι σαν τα resident evil dead space calisto protocol ?Έτσι μέσα στο Χαλογουινιάτικο πνεύμα βάλαμε το ρημέηκ του Silent Hill 2 με την κυρά για τα πρωϊνά που λείπουν τα παιδιά στο σχολείο.
Απερίγραπτα ατμοσφαιρικό, με τις εντυπώσεις να κερδίζει ο σχεδιασμός του ήχου. Η αυξομοιούμενη ένταση των μουσικών θεμάτων, τα παράσιτα στο ραδιάκι κάθε φορά που πλησιάζουν τα εκτρώματα και το πώς σε βάζει να χαρτογραφήσεις την πόλη στο κεφάλι σου ενώ τρέχεις αλαφιασμένος με το καδρόνι ανά χείρας, συνθέτουν υποβλητικότατη ατμόσφαιρα ανασφάλειας και σήψης.
Προφανώς διακόσια πενήντα χρόνια κατόπιν εορτής, παίζουμε 'υποψιασμένοι' σε φάση τώρα όλα είναι στο κεφάλι του, θα βγει πως ήταν ψυχάκιας και τους καθάρισε όλους γιατί έπιασε τη Μαίρη με τον κουμπάρο και το καννιβαλίζουμε ελαφρώς, αλλά όταν πρωτοέσκασε το 2002, κατανοώ ΠΛΗΡΩΣ τί σαλαλαλά πάθαν οι συνάδελφοι.
Ενδιαφέρον πόσα πολλά στοιχεία του αφομοίωσε και ενσωμάτωσε τέλεια στα Alan Wake ο Lake επίσης.