captain kal
Death Knight
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!και στο ίδιο το SteamOS, που είναι λίνουξ διανομή δλδ έχεις τεράστια ελευθερία, ισχύει ότι έχει φτιάξει η κοινότητα για το Steam Deck (πχ emudeck/retrodeck)o steam machine φαίνεται πολύ δελεαστικο ειδικά που λέει πως μπορείς να εγκαταστήσεις ότι θες πέρα από το steam os.

Εγώ βλέπω ότι ταυτίζεται με την RX 7600M.τα χαρακτηριστικά της GPU πάντως την τοποθετούν κάπου μεταξύ 6600 και 7600.
Εκτιμώ πως αποκάλυψαν το 'entry level' μοντέλο του SM, θα δουν πώς θα περπατήσει ως το '28 που θα 'χουμε PS6 και ό,τι βγάλει η ΜΣ.
Μετά θα πρέπει αναγκαστικά να κυκλοφορήσουν κάτι με αντίστοιχες προδιαγραφές ώστε να μείνουν ανταγωνιστικοί.
Κίνηση ματ και θεωρώ θα κλείσει οριστικά το κεφάλαιο 'Xbox'. H Σόνι είμαι περίεργος να δω πώς θα το διαχειριστεί.
Κατά πάσα πιθανότητα θα κάνουν ότι με το deck, κάτι σε mid level που θα αφήνει χώρο σε άλλους ΟΕΜ να μπουν στο οικοσύστημα με δικά τους τουμπανιάρικα μοτοράκια, αλλά το steam machine θα είναι φιξ για να μπορεί να γίνει και φιξ optimization. Ώστε να μπορε΄ί να βγει από τον κάθε dev ένα προφίλ Steam Machine verified και να καλύπτει όλους όσους το αγόρασαν και ούτε να μπλέκει ο dev ούτε να μείνει κανένας με το μικρό machine στην απέξω.Εκτιμώ πως αποκάλυψαν το 'entry level' μοντέλο του SM, θα δουν πώς θα περπατήσει ως το '28 που θα 'χουμε PS6 και ό,τι βγάλει η ΜΣ.
Μετά θα πρέπει αναγκαστικά να κυκλοφορήσουν κάτι με αντίστοιχες προδιαγραφές ώστε να μείνουν ανταγωνιστικοί.
Κίνηση ματ και θεωρώ θα κλείσει οριστικά το κεφάλαιο 'Xbox'. H Σόνι είμαι περίεργος να δω πώς θα το διαχειριστεί.