Game Awards 2025: ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Mα τερνμπέη; Τι είμαστε, τίποτα κουνιστοί δεινόσαυροι;

Σε άλλα νέα, νωρίτερα άνοιξε αλλά τότε δεν ήθελα εγώ να ψηφίσω τότε. Τώρα πάλι έρρορ στο έρρορ το πάμε, αν και το πρώτο νομινέσιο άνοιξε και ψήφισα Ντόκι Κονκ μέχρι να δουλέψει σωστά και να αλλάξω την πολύ σημαντική ψήφο μου.

Τα νομινις ανοιξαν παντως, προλαβα και εριξα 13 ψηφους και ξαναμπλοκαρε το σαιτ.

Εγώ πάντως ψήφισα κανονικά, καμία φορά δεν έπιανε το κουμπάκι next category αλλά με τη δεύτερη έπαιρνε μπρος.

Στήριξα Hades II όπου μπορούσα, έβαλα και λίγο Εκλεράκι μέσα για να είμαι με τους νικητές, κι εννοείται τυφλές ψήφους στα fighting games, esports, athletes κι όλα εκείνα που δεν κατέχω πράμα.

Όπου υπήρχε Eclair δαγκωτό με εξαίρεση το ACTING.

Εκεί Troy Baker στο Indiana Jones δαγκωτό: Στα cutscenes είναι λες και έβλεπες Harrison Ford στα νιάτα του.

Kατάφερα και ψήφισα νωρίτερα. Όσο μπορούσα ΔΕΝ στήριξα οτιδήποτε σε τερνμπέη και στράτετζι. Κατά τ' άλλα μια χαρά, δεν έπαιξα ούτε ένα από αυτά που τίμησα. Ινφλουένσερ κτλ ψήφισα είτε τον πιο χοντρό κι αν δεν υπήρχε χοντρός, το έδωσα σε όποιον είχε την λιγότερο μλκ φωτογραφία.

Επειδη ξερω οτι πολλοι εδω μεσα ζειτε με την αγωνια για το αν καταφερα να ολοκληρωσω την ψηφοφορια και κυριως ΤΙ ψηφισα, σας παραθετω αυτουσια την γκειμκαρντ για να μαθετε.
vote-card.png

^Έχουμε αρκετά κοινά. Εγώ έδωσα τα περισσότερα στο Κλερ, με μικρή διαφορά να ακολουθεί το Σουκσον. Νουνού φάμιλυ ψηνόμουν να το ρίξω στον Μπανάνζα, αλλά τελικά σε αυτό και στο σπορ τα έδωσα στον Σάνικ που έβγαλε ραλάρα (ο υδραυλικός όσο είδα φαίνεται αποτυχημένο πείραμα - not my Mario kart).

Εγω οπου βλεπω Μαριο Καρτ πρωτα το παταω και μετα κοιταζω την κατηγορια :p. Ολα τα λεφτα ειναι οι κατηγοριες με τα ι-σπορτς στις οποιες εχω παντελη αγνοια και ψηφιζω με οτι να ναι κριτηρια, πχ σε ποιο παιχνιδι μεγαλουργουν. Ή ο καλυτερος "αθλητης" ειναι χαντς νταουν ο συμπαθης γεματουλης Μεναρντ και ας τον εμαθα σημερα.

vote-card.png

Με τις υποσημειώσεις πως δεν έχω παίξει ακόμα το ΚCD2, αλλά δε μου πήγαινε να το πετάξω εντελώς έξω και ότι το Claire ΔΕΝ είναι υποκειμενικά στα GOTY μου (το Hades 2 eίναι ένα από αυτά). Αντικειμενικά όμως το αξίζει και με το παραπάνω.
Πέρα όμως από αυτά, εντυπωσιακό το "γράψιμο" σε ένα από τα καλύτερα άction και ίσως το καλύτερο soulslike εκεί έξω, εκτός From πάντα, στο First Berserker δηλαδή, αλλά και στο Mafia. To δεύτερο άξιζε μία entry έστω στο καλύτερο voice acting.

Γενικά στο voice acting νομίζω έπεσε υπερβολικό σπρώξιμο στο Clair. Είμαι βέβαιος ότι και οι τρεις συμπαθεστατοι υποψήφιοι έκαναν εξαιρετική δουλειά, αλλά έστω ενα shoutout στον Logan Cunningham του Hades άξιζε να δωθεί. Ο τύπος ερμηνεύει 4-5 διαφορετικούς χαρακτήρες, όλους εξαιρετικά κι όλους με διαφορετική χροιά (σίγουρα έγινε και παραμόρφωση στο post-production but still).

Logan Cunningham
Ο τύπος πλέον πιστεύω είναι για τη Supegiant, ό,τι ο Morretta και ο McCaffrey για τη Remedy.

Εξαιρετική δουλειά στα Bastion και Transistor, τεράστιο μέρος της αφηγηματικής εμπειρίας ήταν εκείνος.

Από τη μια λες οκ τον έχει πάρει εργολαβία η SG, καταντάει κάπως μονότονη η φάση. Από την άλλη του δίνουν τόσο διαφορετικούς και αβανταδόρικους ρόλους + τα mad voice skillz που λες Logan θεέ (literally εδώ) γίνε και GPS να γουστάρουμε.

εγώ την έριξα την ψήφο μου

Attachments

• vote-card.png
    vote-card.png
    914.4 KB · Views: 12

Με τις υποσημειώσεις πως δεν έχω παίξει ακόμα το ΚCD2, αλλά δε μου πήγαινε να το πετάξω εντελώς έξω και ότι το Claire ΔΕΝ είναι υποκειμενικά στα GOTY μου (το Hades 2 eίναι ένα από αυτά). Αντικειμενικά όμως το αξίζει και με το παραπάνω.
Πέρα όμως από αυτά, εντυπωσιακό το "γράψιμο" σε ένα από τα καλύτερα άction και ίσως το καλύτερο soulslike εκεί έξω, εκτός From πάντα, στο First Berserker δηλαδή, αλλά και στο Mafia. To δεύτερο άξιζε μία entry έστω στο καλύτερο voice acting.

Ψήφο στο The Alters, ωραίος!

Back