MARVEL COSMIC INVASION

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
DotEmu εγγύηση, σκληρή wishlist για διπλό με την κυρα-Ποράτσαινα στα 10ε.

Η αλήθεια είναι ότι, μετά το Absolum, μου είναι δύσκολο να αφοσιωθώ σε άλλο beat' em up. Θα περάσει λίγος καιρός μέχρι να το κάνω.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο είναι στη wishlist και σίγουρα θα δοκιμαστεί στο μέλλον.

Καλά, αναθέσατε στον admiral να βαθμολογήσει παιχνίδι με θεματική από marvel? Σαν να βαθμολογήσω εγώ TB, έχει +50 στην βαθμολογία αυτομάτως. Με την διαφορά ότι η δική μου είναι δίκαιη.
Και απόλυτα αναμενόμενο ότι επέλεξε την Phoenix σαν χαρακτήρα. Αντιπροσωπεύει τις φρούδες ελπίδες του ότι το MCU θα αναγεννηθεί από τις στάχτες!

Καλά, αναθέσατε στον admiral να βαθμολογήσει παιχνίδι με θεματική από marvel? Σαν να βαθμολογήσω εγώ TB, έχει +50 στην βαθμολογία αυτομάτως. Με την διαφορά ότι η δική μου είναι δίκαιη.
Και απόλυτα αναμενόμενο ότι επέλεξε την Phoenix σαν χαρακτήρα. Αντιπροσωπεύει τις φρούδες ελπίδες του ότι το MCU θα αναγεννηθεί από τις στάχτες!

Έρχεται το trailer του Doomsday σε μερικές μέρες, μετανοείτε όσο είναι καιρός!

Mη και δει Μαρβελοειδή γούαι-φου ο 'Χούκος, αμέσως να χωθεί.

Πάμε μαζί :

-Αν αναγκαστώ να ασχοληθώ με παιχνίδι Μάρβελ, παίζω ΠΑΝΤΑ ανδροπρεπείς χαρακτήρες όπως ο ΓΟΥΛΒΕΡΙΝ και ο ΑΪΤΟΝ (sic) MAN. Αν υπάρχει και ΚΑΜΠΙΤ ακόμη καλύτερα. Είναι 1992. Δημοτικό πάω ναι. Ευχαριστώ.

Back