Half Life 3 confirmed!!!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Την επόμενη εβδομάδα λογικά θα ξεκινήσει η Christmas sale οπότε ναι, κατά πάσα πιθανότητα πάμε για 2026. Ποιος ξέρει ίσως η ανακοίνωση γίνει αφού μάθουμε την τιμή του Steam Machine.
εκεί που έχουν πάει οι ram θα το δίνουν δώρο με το machine να γλυκάνει το φαρμάκι μάλλον...

Ρε επιτάφιο με ψάρωσες ρε μπαγάσα μόλις άνοιξα το thread πάντως...

Λογικά θα το ανακοινώσουν 3 μέρες, 3 μήνες ή 3 χρόνια μετά τα Χριστούγεννα. Όλα τα στοιχεία εκεί δείχνουν.

Ε ναι, κάτι μας είπε τώρα.

Το μόνο θέμα είναι οι Ram/SSD/Flash memory συσκευές.
Ίσως η μόνη ακτίνα φωτός που βλέπω σε αυτό το τούνελ των γαμω-AI είναι να φτιάξει η ίδια η Valve (ίσως σε συνεργασία με Sony ή την μισητή Microsoft?) νέο εργοστάσιο για τα εν λόγω υποσυστήματα.
Είναι πολλά τα λεφτά και σίγουρα θα πάρει χρόνο, αλλά :
α) Ίσως τους βοηθήσει ο ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ μιας και θέλει εργοστάσια στις ΗΠΑ, ώστε να φέρει πόρους και να σταματήσει να βασίζεται σε Ευρώπη και Ασία.
β) Η Valve ίσως βάλει κόφτη στο πόσα Steam Machines θα πουλήσει τους πρώτους μήνες, για να χει απόθεμα και να πουλάει έναν Α σταθερό ρυθμό διανομής συσκευών, μέχρις ότου μπορέσουν να χτίσουν το εργοστάσιο και να παράγουν ραμ. Τουλάχιστον για να αποφευχθεί η κακή δημοσιότητα με τίτλους τύπου «ΟΜΙΤΖΙ τους τελείωσε το απόθεμα από συσκευές...ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ;;;»

Το σαμπρεντιτ του half life το έχει χάσει μετά από τα game awards

Screenshot_20251214_181323_Reddit.jpg

Screenshot_20251214_181543_Reddit.jpg

Last edited:

Ίσως η μόνη ακτίνα φωτός που βλέπω σε αυτό το τούνελ των γαμω-AI είναι να φτιάξει η ίδια η Valve (ίσως σε συνεργασία με Sony ή την μισητή Microsoft?) νέο εργοστάσιο για τα εν λόγω υποσυστήματα.
α) Ίσως τους βοηθήσει ο ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ μιας και θέλει εργοστάσια στις ΗΠΑ, ώστε να φέρει πόρους και να σταματήσει να βασίζεται σε Ευρώπη και Ασία.
β) Η Valve ίσως βάλει κόφτη στο πόσα Steam Machines θα πουλήσει τους πρώτους μήνες, για να χει απόθεμα και να πουλάει έναν Α σταθερό ρυθμό διανομής συσκευών, μέχρις ότου μπορέσουν να χτίσουν το εργοστάσιο και να παράγουν ραμ. Τουλάχιστον για να αποφευχθεί η κακή δημοσιότητα με τίτλους τύπου «ΟΜΙΤΖΙ τους τελείωσε το απόθεμα από συσκευές...ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ;;;»
Από ότι διαβάζω θέλει τόσα χρόνια για να αναπτυχθεί κάτι τέτοιο, που παίζει να έχουμε επανέλθει σε πιο νορμάλ επίπεδα μέχρι τότε...
Η μόνη μας ελπίδα είναι οι κινέζοι παραγωγοί που τώρα ανεβάζουν στροφές σε DDR5.

Θα πάω να γίνω κι εγώ ρούφ. Κατά πως φαίνεται ότι βλακεία και να πετάξεις μαζεύεις αρκετά κλίκς για να τσιμπήσεις κάποιον σπόνσορα.
Κλικάρετρ στο λινκ της περιγραφής για έκπτωσης στα γεροντοεσώρουχα!

Εγω οπως εχω πει ηδδη οτι και να γινει μολις βγουν zen 6 και nova lake θα αλλαξω επεξεργαστη μνημη και μητρικη γιατι τα εχω απο το 2017 που σημαινει οτι μπορει ενα απο τα 3(σαν το Half life 3) να χαλασει επειδη ειναι παλια. Οτι τιμες και αν εχουν τοτε οι μνημες δεν με νοιαζει.

Εγω οπως εχω πει ηδδη οτι και να γινει μολις βγουν zen 6 και nova lake θα αλλαξω επεξεργαστη μνημη και μητρικη γιατι τα εχω απο το 2017 που σημαινει οτι μπορει ενα απο τα 3(σαν το Half life 3) να χαλασει επειδη ειναι παλια. Οτι τιμες και αν εχουν τοτε οι μνημες δεν με νοιαζει.
Στείλε μου λίγο τη φορολογική σου δήλωση να τη δείξω στα κορίτσια από Αθήνα μπας και πειστούν να σε κάνουν follow, γιατί ακόμα φοβούνται, δάσκαλε.

Δεν θυμάμαι αν το είχα ποστάρει παλαιότερα όταν βγήκε, αλλά ορίστε ένα πανέμορφο τραγουδάκι για την κατάσταση του Half-Life : 3.

Στο 3ο κουπλέ, ψιλοανατριχιάζω μερικές φορές. Στην ιδέα ότι δηλαδή θα βγει μετά από τόσα χρόνια αναμονής και τόσους χαμένους gamers που δεν πρόλαβαν να το παίξουν...

Επιτέλους, μετά από χρόνια, η Valve έβγαλε την Cache του FMPone στο CS2. Kάπου μέσα στο map, υπάρχει αυτό :

1777443432160.png

HALF-LIFE: 3 (Work In Progress) CONFIRMED

Μιλάς με γρίφους γέροντα, τι είναι αυτό; Map?

Μιλάς με γρίφους γέροντα, τι είναι αυτό; Map?
Ναι, είναι η de_cache. Την είχε αγοράσει η Valve από τον FMPone που την είχε πρωτοφτιάξει, και τώρα μετά από μήνες(χρόνια) μαγειρέματος, η Valve την έδωσε σε μας τα Παμπλίκια.

Η Valve συνηθίζει να βάζει hints/easter eggs σε maps της για μελλοντικά της πλάνα :

1777448114762.png

To παραπάνω ήταν στο map της de_train όταν είχε βγει πριν 1,5 χρόνο περίπου...Βέβαια βλέπουμε επίσης πόσο ρευστά είναι τα πλάνα της Valve, αφού από την Train πήγαμε στην Cache. Ούτε Lake βγάλανε ακόμα και ούτε Cobblestone...

Back