Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό με τα αεροδρόμια, ειδικά μετά τις δηλώσεις του Μίστερ Μπην

Θα μπορούσε ουσιαστικά ο Ερντι να βγει και να πει, οι φίλοι μας οι Ελληνες ζούνε υπο καθεστός. Η Ελλάδα φιγουράρει τελευταία σε όλα τα επίσημα charts, οπότε για το καλό των Ελλήνων ας μπω μέσα να τον συλλάβω (και μαζί μερικά νησιά ξέρω γω τώρα που γυρνάει)

Μιλάμε για πάρτι οι γείτονες.

Σχετικά με την κυρα πρέσβειρα και την δήλωση του γόνου

Τα mental gymnastics της συλλογικής δύσης για να δικαιολογήσουν την επέμβαση στη Βενεζουέλα θα πρέπει να αναλύονται από ιστορικούς κάποτε.

Συνεχίζουν και δεν καταλαβαίνουν πόσο άστοχη κι επικίνδυνη ήταν η δήλωση του πρωθυπουργού. Ή καταλαβαίνουν και προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο. Διαλέχτε ό,τι σας αρέσει.

έχω φτιάξει μια θεωριά για την απαγωγή. Για αρχή να εξηγήσω ότι η ομάδα που απήγαγε τον Μαδούρο βρισκόταν στην Βενεζουέλα από μέρες. Δεν πήγε εκεί με την στρατιωτική επιχείρηση μέσα στην νύχτα. Αυτό δεν είναι δική μου θεωρία αυτό είναι δεδομένο.

Πάμε στην δική μου θεωρία. Τον απήγαγαν και εκεί σκέφτηκε «οκ, τι θα με κάνουν;». Οπότε μετά την απαγωγή του διαπραγματεύτηκε με τούς Αμερικανούς για την παράδοσή του. Ο Τραμπ γούσταρε σόου. Εν ολίγοις η θεωρία μου είναι ότι το να μην δουλέψει η αεράμυνα ήταν εντολή από τον ίδιο ήδη απηχθέντα Μαδούρο.

έχω φτιάξει μια θεωριά για την απαγωγή. Για αρχή να εξηγήσω ότι η ομάδα που απήγαγε τον Μαδούρο βρισκόταν στην Βενεζουέλα από μέρες. Δεν πήγε εκεί με την στρατιωτική επιχείρηση μέσα στην νύχτα. Αυτό δεν είναι δική μου θεωρία αυτό είναι δεδομένο.

Πάμε στην δική μου θεωρία. Τον απήγαγαν και εκεί σκέφτηκε «οκ, τι θα με κάνουν;». Οπότε μετά την απαγωγή του διαπραγματεύτηκε με τούς Αμερικανούς για την παράδοσή του. Ο Τραμπ γούσταρε σόου. Εν ολίγοις η θεωρία μου είναι ότι το να μην δουλέψει η αεράμυνα ήταν εντολή από τον ίδιο ήδη απηχθέντα Μαδούρο.
δεν είναι απίθανο, υπήρχαν διαπραγματεύσεις για να φύγει μόνος του καιρό τώρα αλλά υποτίθεται δεν τα έβρισκαν.

δεν είναι απίθανο, υπήρχαν διαπραγματεύσεις για να φύγει μόνος του καιρό τώρα αλλά υποτίθεται δεν τα έβρισκαν.
υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν ταιριάζουν με το να είχε συμφωνήσει ο Μαδούρο εκ τον προτέρων.

Οστόσω αφού ούτως ή άλλως η επιχείρηση απαγωγή και η στρατιωτική επιχείρηση για αρκετό χρονικό διάστημα έτρεξαν ανεξάρτητα εκεί πάει η θεωρία μου ότι συνενοήθηκε μετά την απαγωγή του. Αν είχαμε το ακριβές χρονικό (και με κάποιο τρόπο επιβεβαιωμένο, όχι προπαγάνδα για την αματοσύνη τής δέλτα) θα μπορούσαμε να το εκτιμήσουμε καλύτερα. Να πούμε ότι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν θα το έλεγες νίκη για τις ΗΠΑ πέρα από τον εντυπωσιασμό και την δυνατότητα να προς το παρόν να το παίξουν νικητές. Αν οι ΗΠΑ δεν βρούνε στρατό προθύμων δεν μπορούν να κάνουν κάτι ουσιαστικό.

Δεν κακοπερνάει πάντως...

612178281_1276453184516925_920117350123711522_n.jpg

O Hatefield έχει να κυκλοφορήσει χωρίς τατουάζ πάνω από δέκα χρόνια.

Συνεχίζουν και δεν καταλαβαίνουν πόσο άστοχη κι επικίνδυνη ήταν η δήλωση του πρωθυπουργού. Ή καταλαβαίνουν και προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο. Διαλέχτε ό,τι σας αρέσει.
Καταλαβαίνουν και έχουν κάνει τα deals τους. Εσύ και εγώ είναι που δεν "καταλαβαίνουμε" ;)

Last edited:
Σε άλλα νέα, o στρατός της σοβαρής χρυσής αυγής/μπάτσος/ματ ISE εκτέλεσε ψιλο εν ψυχρώ μια μάλλον λευκή μητέρα που απλά προσπαθούσε να φύγει με το αμάξι της από πογκρόμ έλεγχο.

Οι απαντήσεις του κυβερνώντος κόμματος είναι οι κλασικές που λένε και εδώ όποτε ένας μπάτσος εκτελεί κάποιον τσιγγάνο.

Αυτό το πράγμα, που κατευθείαν πάνε για κεφάλι, ακόμα και σε περιπτώσεις που το θύμα προσπαθεί να φύγει!! Στην κυριολεξία καουμπόϊδες με εκπαίδευση για το black π#$ς. (Τους έχουν μάθει να χρησιμοποιούν τα όπλα πολύ καλά, δεν τους έχουν μάθει καθόλου αν θα πρέπει να τα χρησιμοποιούν).

'Ετσι και χάσει τις ενδιάμεσες εκλογές ο βαψομαλιάς, είναι πολύ πιθανόν να έχει την τύχη του Nixon!! Όσο για την ICE, εαν ποτε αλλάξουν τα πράγματα, θα μπουν πολλοί, φυλακή ,από δαύτους!!

Την φάση με την ICE την παρουσίασε άψογα το South park στο αντίστοιχο επεισόδιο.
Ευτυχώς που δεν ψήνομαι να ξαναπατήσω εκεί πέρα κι ελπίζω να φτιάξουν μια παναμερικανικη μαλακιά και να κλείσουν στο καβούκι τους.

Καταλαβαίνουν και έχουν κάνεις τα deals τους. Εσύ και εγώ είναι που δεν "καταλαβαίνουμε" ;)
Για την συγκεκριμένη ανάρτηση δεν νομίζω ρε συ. Απλά το βλαμμένο πήρε το κινητό και έγραψε ότι έγραψε χωρίς να το ελέγξουν οι επικοινωνιολόγοι.

Back