Στατιστικά

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
αν η apple έκοβε τις μαλακίες με το metal και έβαζε vulkan θα έκοβαν και αυτοί από windows. Τώρα απλά δεν έχει games, σαν τον παλιό καλό καιρό...
 
Για τον Γενάρη έχουμε τεχνική διόρθωση μετά από τέσσερις μήνες συνεχόμενης ανόδου
Linux 3.38% -0.20%
Windows 94.62% +0.39%
OSX 2.01% -0.17%

Το ενδιαφέρον είναι ότι έχουμε καινούργια διανομή που περνάει τον πήχη: Nobara KDE. To CachyOS συνεχίζει την κούρσα ανόδου στο 8,89% +1,69% και το "Other" (δηλαδή αθροιστικά οι διανομές που δεν περνάνε τον πήχη συμπερίληψης) είναι σε νέο ιστορικό χαμηλό 15,38%.

stamhwsurvjen26.png
 
Last edited:
Σε αυτόν τον μήνα στο steam εμφανίζει τεράστια πτώση το λίνουξ πίσω στο 2.23% ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι αυτό είναι από τα γνωστά στατιστικά λάθη που κάνει το steam και φαίνεται από την τεράστια άνοδο +30% για τα κινέζικα.

Το gamingonlinux κρατάει ιστορικό και επιπλέον κάνει την αναγωγή για την σκέτη αγγλική γλώσσα. Σε αυτήν την αναγωγή όχι μόνο δεν έχει πτώση το λίνουξ αλλά συνεχίζει την άνοδο. (τελευταίο διάγραμμα κάτω-κάτω)


Πάντως άλλες αντίστοιχες φορές στο παρελθόν το steam έχει επανέλθει και έχει διορθώσει τα στατιστικά μετά από 2-3 μέρες οπότε μπορεί να κάνει το ίδιο και τώρα. (από ό,τι θυμάμαι έχουν δικαιολογηθεί μιλώντας για υπερεκπροσώπηση στα ασιατικά ιντερνετ-καφέ οπότε δεν αντιστοιχεί σε «κανονικούς» χρήστες)
 
Τον προηγούμενο μήνα στο Steam το λίνουξ είχε περάσει το 5%!!! Ωστόσο τα στατιστικά τού προηγούμενου μήνα είχαν μεγάλες παραξενιές οπότε θα έλεγα ότι δεν μετράει. Αυτόν τον μήνα η μέτρηση φαίνεται πιο φυσιολογική αλλά και πάλι έχει απίστευτα μεγάλο ποσοστό.
Windows 93.47% +1.14%
OSX 2.01% -0.34%
Linux 4.52% -0.81%

Με εξαίρεση το απίστευτο ποσοστό τού προηγούμενου μήνα είναι τεράστιο ρεκόρ.
steamapril26.png
 
Last edited:
Πιστεύω ότι το Steam Machine θα δώσει και αυτό ένα γενναίο boost. Υπάρχει άραγε περίπτωση να πιάσουμε 10% ως το τέλος του έτους;
 
Πιστεύω ότι το Steam Machine θα δώσει και αυτό ένα γενναίο boost. Υπάρχει άραγε περίπτωση να πιάσουμε 10% ως το τέλος του έτους;
Αν διατηρήσει το ρυθμό ανόδου τού τελευταίου 12μηνου θα είναι περίπου στο 6%.
 
Back
Top