Stuff that is Interesting

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

A Distributed Denial-of-Service attack works by exhausting resources. It doesn't need to be clever. It just needs to be overwhelming. The target's defenses are simply overrun. The server can't distinguish between legitimate requests and attack traffic because, in a sense, all the traffic is legitimate. The attack succeeds when the system has spent so much energy processing requests that it can no longer serve its actual function.

You're trying to think carefully about a genuinely difficult problem. Maybe you want to understand the actual tradeoffs in housing policy, or AI, or figure out what you believe about consciousness // immigration // Fallout Season 2 // Iran. This takes time. It takes holding multiple ideas in your head simultaneously while following chains of reasoning and sitting with uncertainty long enough to let clarity...well, for lack of a better word, emerge.

William James, writing in 1890, called this "the effort of attention." He noted that sustaining it was one of the hardest things a mind could do. The effort of attention could only be maintained for a few seconds at a time before the mind wandered off to do something else. Sustained concentration was really a series of these efforts, renewed again and again, each time pulling the mind back to the object of focus.

Now imagine trying to do this while someone shouts a new outrage at you every four minutes.

Δεν θυμάμαι αν έχουμε κάποιο thread για DnD και τέτοια, οπότε αν υπάρχει ας το μετακινήσει κάποιος.

Πρόσφατα έπεσα πάνω σε αυτό και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και οργανωμένο για τα Ελληνικά δεδομένα. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ ιδιαίτερα αλλά ότι επίπεδο και να είναι, αυτά καλό είναι να γίνονται.

Δεν θυμάμαι αν έχουμε κάποιο thread για DnD και τέτοια, οπότε αν υπάρχει ας το μετακινήσει κάποιος.

Πρόσφατα έπεσα πάνω σε αυτό και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και οργανωμένο για τα Ελληνικά δεδομένα. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ ιδιαίτερα αλλά ότι επίπεδο και να είναι, αυτά καλό είναι να γίνονται.

Είδα το πρώτο επεισόδιο, δείχνει πολύ ενδιαφέρον

Είδα το πρώτο επεισόδιο, δείχνει πολύ ενδιαφέρον
μου αρέσει που έχω κάνει και like στον chrono :p

Εχουν πολυ δυνατο DM με εξαιρετικες περιγραφες και ηχητικα εφε. Οι παικτες ειναι λιγο εκτος κλιματος με μηδενικο RP μεταξυ τους αλλα θα στρωσουν.

Ανοιξαν και patreon απο οτι ειδα για στηριξη.

Καλά είχα κάνει και τυπογραφικό, ως συνήθως.
Όντως το καστ είναι λίγο άκυρο και σε κάποια σημεία ενοχλητικοί. Η δε αλληλεπίδραση μεταξύ των δεν βγάζει κανένα νόημα για πάρτι που πάει να μπλέξει σε περιπέτειες αλλά αυτός ο dm είναι από τους καλύτερους αφηγητές που έχω πετύχει.

Ένα βίντεο που βρήκα ενδιαφέρον με θέμα το διαχρονικό παπατζιλίκι που πουλάει ο Sam Altman:

Ένα βίντεο που βρήκα ενδιαφέρον με θέμα το διαχρονικό παπατζιλίκι που πουλάει ο Sam Altman:

Όταν θα σκάσει όλη αυτή, η χρηματιστηριακή φούσκα (γιατί δεν είναι δυνατόν να κρατάς εταιρεία στο χρηματιστήριο, υποσχόμενος ζημιές δισ. μέχρι το 2030 ), πολύ θα ήθελα να τον δω, με χειροπέδες!!

εγώ φθηνές RAM θέλω να δω, αλλά οκ ίσως χρυσώσει το χάπι λίγο και αυτό :p

Αν ο Σαμ ο Άλτμαν καταφέρει να εξαφανίσει τα δισεκατομμύρια που του έχουν δώσει αφειδώς επενδυτές και εταιρίες, το να μπει στη φυλακή είναι το αισιόδοξο για αυτόν σενάριο.

Αν ο Σαμ ο Άλτμαν καταφέρει να εξαφανίσει τα δισεκατομμύρια που του έχουν δώσει αφειδώς επενδυτές και εταιρίες, το να μπει στη φυλακή είναι το αισιόδοξο για αυτόν σενάριο.

Σαν το παρακάτω, ένα πράμα (0:34):

Officer

Ain't Life a Motherfucker?

Δεν είναι ότι δεν τα ξέρουμε, απλά άλλο να στο δείχνει ο ίδιος ο "influencer"

Παραδόξως σήμερα συζητούσαμε για το αν αξίζει να μετακομίσουμε στην Αρτοτίνα.

αν αξίζει να μετακομίσουμε στην Αρτοτίνα.
Αν έχεις χτίσει ένα σωστό υπόβαθρο με αθλητισμό, και γενικά γερή κράση, μπορείς να το δοκιμάσεις για καμιά 20ετία. Θα αδειάσει το κεφάλι σου από τις μαλακίες των μεγαλουπόλεων και θα γεμίσει με τις μαλακίες των μικροπόλεων/χωριών. Μετά την 20ετία θα ξέρεις ότι θα είναι ό,τι να' ναι η φάση από θέμα περίθαλψης όπου πρακτικά για οτιδήποτε σοβαρό θα πρέπει να σε φέρουν Αθήνα.

Last edited:
Back