ρισέτ ρισετέρα...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
και παρόλα αυτά 7 στους 10 το αγνοούν και χώνουν στον σβεν. Ο ορισμός του σιρκλιτζερκ...Ένας τίμιος άνθρωπος, έβαλε όλη το thread σκέψης του Swen που είναι (οποία έκπληξις) αρκετά βαθυστόχαστο και οξυδερκές. Φυσικά επέλεξαν να το αγνοήσουν οι επόμενοι.
![]()
Εδώ αντέχει το MCU, στο resetera θα κολλήσει?και παρόλα αυτά 7 στους 10 το αγνοούν και χώνουν στον σβεν. Ο ορισμός του σιρκλιτζερκ...
@Admiral δεν ξέρω τι έχεις περάσει στην ζωούλα σου, αλλά βρε Αλέξανδρε, μήπως θες βρε παιδάκι μου να μιλήσεις σε κάποιον για αυτό; Σε εμάς, σε φίλους σου, σε ψυχολόγο; Δεν μπορεί να αντέχεις το ρισετέρα.
Ένα thread (αυτό εδώ που λέμε) διάβασα και ήθελα να βγάλω τα ματάκια μου.
@Admiral δεν ξέρω τι έχεις περάσει στην ζωούλα σου, αλλά βρε Αλέξανδρε, μήπως θες βρε παιδάκι μου να μιλήσεις σε κάποιον για αυτό; Σε εμάς, σε φίλους σου, σε ψυχολόγο; Δεν μπορεί να αντέχεις το ρισετέρα.
Ένα thread (αυτό εδώ που λέμε) διάβασα και ήθελα να βγάλω τα ματάκια μου
Ναι.Το διαβολάκι λέει "Ο Σβεν πρέπει να συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερη συχνότητα και όταν το επόμενο παιχνίδι είναι πάλι τεράστια επιτυχία, οι οχτροί του θα σκάσουν από το κακό τους".
....και για να έχω εικόνα του πώς σκέφτονται και αυτού του τύπου τα άτομα.
![]()
Is Ashes of Creation Shutting Down? Cancellation Controversy Explained
Ashes of Creation, an ambitious and early access MMORPG, has been hit with a complete studio shut down that's laced with controversy.insider-gaming.com
Ουσιαστικά απολύθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι και η εταιρεία έκλεισε, αν και το game εξακολουθεί να πωλείται στο Steam έναντι 50 ευρώ (και σύμφωνα με το άρθρο έχει προπουλήσει καμιά 300αριά χιλιάδες κόπιες).
Είχε μαζέψει και 3μιση εκατομμύρια στο kickstarter του πριν χρόνια, χρησιμοποιώντας ένα αμφιβόλου νομιμότητας referal program (το γκεημ θα σου έδινε in-game λεφτά αν έπειθες κόσμο να στηρίξει το κικστάρτερ). Money well-spent. Ειδικό shout-out πρέπει να γίνει σε όσους στήριξαν στο tier των 500 ευρώ με αντάλλαγμα πρόσβαση στις alpha-beta εκδόσεις.
lol?Ashes of Creation’s Steven Sharif, Intrepid’s founder and the game’s creative director, explained in a statement that ‘the Board’ wrestled control of the company away from him, prompting his resignation. However, a subsequent investigation determined that Sharif might have been the sole member of the Board.
Many have predicted that class action lawsuits will surface, especially given the suspicious timing of the Ashes of Creation shutdown. The game’s Kickstarter always stated that if the game didn’t launch on Steam, full refunds to all backers would be issued. Even though it was only live on Steam for mere weeks, that clause was effectively fulfilled.
Μια θεση στο υπουργικο τημ τον περιμενει.lol?
trollolol?
Αν δεν κάνω λάθος ήταν χρηματοδότηση epic. Και όχι με την έννοια για να γίνει exclusive αλλά για την ανάπτυξη του. Μπορεί φυσικά να κάνω λάθος αλλά κάτι τέτοιο νομίζω είχα δειΑκόμα δε το έβγαλαν στο στιμ;
χμ οκ αντίο ρέμεντι δηλαδή, ούτε καν να το σώσουν τελευταία στιγμή αφού έκαναν το exlusive κομμάτι τους.Αν δεν κάνω λάθος ήταν χρηματοδότηση epic. Και όχι με την έννοια για να γίνει exclusive αλλά για την ανάπτυξη του. Μπορεί φυσικά να κάνω λάθος αλλά κάτι τέτοιο νομίζω είχα δει
Kαλά και μόνο που λέει ότι σε αυτή τη φάση πρέπει να γίνουν προφίταμπολ, αυτό μόνο απολύσεις σημαίνει. Και προς θεού, μη κυκλοφορήσει ποτέ το Άλαν Γουέηκ 2 στο στημ, προτεραιότητα έχει να μη φανούμε μλκς όταν πουλήσει σε καμιά βδομάδα τα 5πλάσια απ' όσα χρειάστηκε ένα χρόνο στο έπικ.