Η σεζόν 2 του FALLOUT του Amazon είναι ένας άνισος αχταρμάς

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Απολαυστικά τρολερή δύσσα Γκουνελιόν, μου έφτιαξες ένα πρωϊνο γκαϊφέ άλλο πράμα.

(Aκραία triggered από την κατάχρηση του μεσαιωνικού όρου ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ, αλλά Speech/Diplomacy 20/20 με φουλ πέρξ, προσπερνάμε χαλαρά).

Το είχα γράψει και στο νήμα για τις τηλεοπτικές σειρές, αλλά αντικειμενικά τώρα, η σειρά αυτή απευθύνεται ΜΟΝΟ σε άεργους χαχόλους που έχουν παίξει ίσως ένα free weekend Fallout 4 στο Xbox τους, τους είχε φανεί κάπως διασκεδαστικό και ψήθηκαν να δουν λίγο πίου πίου στο Άμαζον, δωρεάν συνδρομή με κάθε παραγγελία γουάι-φου αφού.

Τα ίδια τα παιχνίδια έγιναν μυθικά όχι για τα σενάριά τους καθαυτά, αλλά για τον επαναστατικό βαθμό ελέγχου επάνω στον κόσμο τους που είχαμε ως παίκτες. Κι αυτό είναι κάτι που ποτέ μα ποτέ δεν θα μπορέσει να αποδωθεί από ένα παθητικό μέσο. Και αφού τα έγραψα όλα ευτούνα, μου φαίνεται θα πάω να ξαναδώ Μάντ Μαξ σαν τοξικός, καθυστερημένος γέρος που και είμαι :D

Όπως το έθεσες.

Η σειρά είναι για να κλείσει κάποιος το μυαλό του για να αγνοήσεις τις ασυνέπειες (μεγάλες ή μικρές), να χαρεί με τις "αναμνήσεις" και τις όποιες εικονικές σκηνές του franchise που κάπως αναπαράγει η σειρά και να ελπίζει (*there is a chance" meme) σε κάτι καλύτερο στο μέλλον (όσο και αν φαντάζει απίθανο).

Τώρα αν όντως υπάρχουν apologists (ή όπως τους λένε) για τη σειρά στα internets και δεν είναι απλώς για flavor ε λογικά θα είναι άτομα που δεν παίξει έχουν άλλο game πέρα από το 4 και δε ξέρουν καλύτερα.

Προσωπικά, ξέροντας τι να περιμένω πια από την 1η δε πέρασα άσχημα.

Todd στους συγγραφείς της σειράς: "Έχω γράψει τόσα ωραία πράγματα στα Fallout 3 και 4, το Liberty Prime, τα Synths, το Institute, το...."

Οι συγγραφείς στον Todd:

4bUV7Ls.gif

Το πάει γύρω-γύρω και προσπαθεί να είναι διπλωματικός για να μην κάψει τις γέφυρες, αλλά στο τέλος δεν αντέχει.

Back