Ragequit Discord Server

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τι παίζει με το discord; Έχει κανείς άλλος θέμα από χτες;

Μπορείτε να μπείτε ντίσκορντ ρε μάγκες;

Να μη σε αφήνουν να αγιάσεις ρε γαμώτο.

Σε ποια πλατφόρμα θα μετακομίσουμε μόλις και το δισκορδ γίνει νομοτελειακά μπουρδέλο?

Τα λεγε η γιαγιά μου, παιδάκι μου σε τούτη τη ζωή κανείς δεν πάει χαμένος.

Φτιάχνουμε δικό μας software το πουλάμε, millions.

Στο πνεύμα νοσταλγίας που εθιξε ο @Borracho, πάμε σε mailing list, μην πω και bulletin board. Για τους ταγμένους στο RtWP, IRC server.

Δεν παλεύεται έτσι κι αλλιώς το Discord, διαρκής θόρυβος. Τα έχω όλα muted και μόνιμα off-line.

Email is king.

a

Να μη σε αφήνουν να αγιάσεις ρε γαμώτο.

Σε ποια πλατφόρμα θα μετακομίσουμε μόλις και το δισκορδ γίνει νομοτελειακά μπουρδέλο?

επιστροφή στα φόρα πλεμπέοι θέλετε και live chat :p

ώρα να τα μαζέψουμε για αλλού; θα θέλει να του στείλετε ταυτότητα λέει από Μάρτη... δεν υπάρχει περίπτωση.

Αρκετός κόσμος αναζητά ήδη πιθανή εναλλακτική του Discord σε περίπτωση που shit really hits the fan.

Υπάρχει το CINNY σε πρώτη φάση που είναι αρκετά παρόμοιο και open-source.

Βέβαια δεν έχει app, είναι μόνο browser-based.

Χρησιμοποιει το πρωτοκολλο επικοινωνιας matrix που εχει την ιδια αρχη με το email. Εχεις ενα λογαριασμο στο matrix και μιλας με ολους τους matrix clients. Ετσι μπορει κανεις να χρησιμοποιει cinny και καποιος αλλος να εχει το element (element X για κινητο) που εχει και app και να μιλανε μαζι μεσω του ιδιου matrix server .

Ειναι φαση fediverse αν και κανει federation με διαφορετικο τροπο

Οι κρίσεις γεννούν ευκαιρίες. Μισό να ζητήσω από τον φίλο μου τον ΤσατΖιΤιΠι να φτιάξει σε python και γρήγορο με υποχρεωτικό UI σε κοτοπουπουλα.

στο δισκορδιον θα ειμαστε μια ζωη εφηφοι

Back