Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τα γραφεία του θα χτύπησαν λογικά, ο ίδιος Μπίμπης είναι ασφαλής σε ένα bunker στο Βερολίνο (λολ).

Έχει πάει VIP στο Berghain. Λένε πως κάθετε σε μια γωνιά και θαυμάζει τα έργα ενός Αυστριακού ζωγράφου ακούγοντας πριόνια

Αυτό με το αεροπλάνο που πήγε στο Βερολίνο είναι περισσότερο είδηση στα πλαίσια της εκκένωσης των αεροσκαφών από τα ισραηλινά αεροδρόμια.
Τώρα για το αν τον έστειλαν να κάνει παρέα με τον κύριο με μουστάκι θα δούμε στην συνέχεια.

Υπενθυμιση πως ο πολεμος δεν ειναι videogame.

Δεν ειναι NSFW εικονες, αλλα ειναι σκληρη αποτυπωση της τραγωδιας των απλων πολιτων

Στο Κουβεϊτ κατεριψαν 3 αμερικανικα F-15 απο λαθος.
Η αρχική ανακοίνωση από το κουβέϊτ έλεγε "several" τυπικά σημαίνει >=3. Έχω δει αναφορές που ανεβάζουν τον αριθμό σε 10 και περιλαμβάνονται και F-16 και τουλάχιστον ένα F-18. Ή οι αμερικανοί τα κάνανε εντελώς σκατά μόνοι τους ή τούς βοήθησαν οι Ιρανοί με ηλεκτρονικό πόλεμο.

Last edited:

Η αρχική ανακοίνωση από το κουβέϊτ έλεγε "several" τυπικά σημαίνει >=3. Έχω δει αναφορές που ανεβάζουν τον αριθμό σε 10 και περιλαμβάνονται και F-16 και τουλάχιστον ένα F-18. Ή οι αμερικανοί τα κάνανε εντελώς σκατά μόνοι τους ή τούς βοήθησαν οι Ιρανοί με ηλεκτρονικό πόλεμο.

ή δεν ήθελα να παραδεχθούν ότι τα έριξαν Ιρανοί

ή δεν ήθελα να παραδεχθούν ότι τα έριξαν Ιρανοί
Οι ιρανοί έχουν σε έκθεση στο πολεμικό τους μουσείο τα αμερικανικά ντροουνς που τα χάκεψαν και τα κατέβασαν ανέπαφα πριν αρκετά χρόνια. Έχουν και άλλα απίθανα επιτεύγματα στον ηλεκτρονικό πόλεμο. Δεν προκύπτει ότι κατέρριψαν τα μαχητικά με πύραυλο αλλά την Ιρανική επιτυχία με ηλεκτρονικό πόλεμο εγώ το θεωρώ το πιο πιθανό σενάριο.

Εμείς κοιτάμε το υλικό του Επστάην με αποτροπιασμό, αλλά για τον Μπιλ είναι απλά ευχάριστες αναμνήσεις από τα νιάτα του. Αφήστε τον άνθρωπο να νοσταλγεί, μην είστε τόσο μίζεροι και στενόμυαλοι ξερωγω.

Εμείς κοιτάμε το υλικό του Επστάην με αποτροπιασμό, αλλά για τον Μπιλ είναι απλά ευχάριστες αναμνήσεις από τα νιάτα του. Αφήστε τον άνθρωπο να νοσταλγεί, μην είστε τόσο μίζεροι και στενόμυαλοι ξερωγω.

το τελευταίο nod είναι νομίζω αποκαλυπτικό "καλά γαμήσαμε, καλά φάγαμε, κάναμε και τους πολέμους μας, είχαμε και ΠΑΣΟΚ, ωραία χρόνια"

το τελευταίο nod είναι νομίζω αποκαλυπτικό "καλά γαμήσαμε, καλά φάγαμε, κάναμε και τους πολέμους μας, είχαμε και ΠΑΣΟΚ, ωραία χρόνια"
Θα ζήτησε και αντίγραφα μετά. Για το "αρχείο"! :mad:

Δεν ξέρω πόσοι τον παρακολουθούσαν αλλά μέχρι τώρα πάει καλά η πρόβλεψη.

Δεν ξέρω πόσοι τον παρακολουθούσαν αλλά μέχρι τώρα πάει καλά η πρόβλεψη.

Καλά όλα αυτά αλλά πάντα σκεφτόμουν ότι αν όντως μπορεί τα πάντα να απαντηθούν με τα μαθηματικά, τότε πολύ απλά όντως ζούμε στο matrix.

647592669_10162858943292933_969807988769205172_n.jpg

Back