Τσάμπα παιχνίδια

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ναι για να μην υπάρξει μπέρδεμα ξανά, πρώτα είναι το όνομα του παιχνιδιού και από κάτω ο κωδικός του.
Αν θες πάρε και το almost gone, δεν υπάρχει περιορισμός.
Αμ έτσι πήγα και το έκανα αρχικά. Δεν ξερω τι πήγε λάθος.

Το πήρα και το almost gone. Thanks!

Ευχαριστούμε @Adhan και εγώ την πάτησα και πήρα το DLC του sonic χωρίς να το θέλω (έχω το main αλλά δεν με ενδιέφερε).
Από τα κανονικά τσίμπησα το sonic dx+generations thanks

Κάποια στιγμή είχα ανεβάσει ότι βγήκαν τζαμπέ τα παλιότερα Unreal, βγήκε τώρα και το 2004.

Θυμάμαι τότε που το έβλεπα πρώτη φορά screens από το PCmaster και έλεγα ρε φίλε τι αληθοφανή γραφικά είναι αυτά :p

Σουίνι άσε τις μαλακίες και βγάλε νέο UT!

Είχα ενθουσιαστεί με την ανάπτυξη του νέου Unreal στην τότε UE4 αν θυμάμαι καλά. Παρατήθηκε άρον-άρον για να ακολουθήσουν το υποmod του Fortnite ως απάντηση του PUBG τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Πολύ δύσκολο σε αυτήν την γενιά, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Συνήθως αυτά κάνουν κύκλους, και μπορεί να υπάρξει παρακλάδι gamers που να θέλουν την κλίμακα του Battlefield αλλά σε over-the-top σκηνικά που προσέφερε το UT2004.

Ναι, αλλά Epic Store exclusive...
Για το UT θα κάνω την υπέρβαση, αρκεί να έχει κανά κουπόνι 15€ πάλι :p

Please note that this is the first public patch for Unreal Tournament 2004 in over 20 years. We have implemented numerous fixes and improvements, written a new SDL backend for Linux and macOS, and even a new renderer. We have also migrated the entire codebase to modern build systems. Some new bugs may have slipped in!

Ευχαριστώ, δεν το έχω παίξει αν και το έχω και στο Επικ απο τα δωρεάν που δίνει. Δεν έχει τύχει να το εγκαταστήσω ποτέ. Ίσως στο στιμ να γίνει η αρχή

Υπάρχει ένα κλειδάκι για Sir Questionnaire στο GoG

Hidden content
You need to reply to this thread or react to this post in order to see this content.

Back