By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!άρα τέλος τα ανώνυμα τρολ της ΝΔ;![]()
Τέλος η ανωνυμία στα social media – Νόμος για την ταυτοποίηση χρηστών στην Ελλάδα
Σε τροχιά αλλαγών μπαίνει το πλαίσιο λειτουργίας των social media στην Ελλάδα, καθώς η κυβέρνηση προωθεί ρυθμίσεις για την ταυτοποίηση των χρηστών, με στόχο -όπως τονίζεται- την αντιμετώπιση της ανώνυμης τοξικότητας και των καταχρηστικών συμπεριφορών στο διαδίκτυο.www.sdna.gr
ελπιζω να πεσει στα δικαστηρια. ξεκινησαμε απ τα παιδακια μεχρι τα 15 και τωρα απλωθηκαμε στους γερονταρες.
βρε αντε γαμηθειτε, ζωντοβολα. επειδη ξερωγω υπαχουν ταχα 1000 τοξικοι (δηλαδη που βαρανε την κυβερνηση, βασικα) θα πρεπει να σου δωσω εγω τα πληρη στοιχεια μου.
δεν ξερω αν το ρεηκουι θεωρειται σοσιαλ, αλλά μιζοτακη ΓΜΣ.
άρα τέλος τα ανώνυμα τρολ της ΝΔ;![]()
εγώ από ότι μου έλεγαν οι τσιρζιέοι όταν τους έλεγα δεν γίνονται αυτά που λέει ο ΑΛΕΚΣΗΣ, είμαι με τους προδότες. Όποιο και αν είναι αυτοί.δεν υπαρχουν αυτα που λες.
υπαρχουν οι τοξικοι με καταχρηστικες συμπεριφορες και υπαρχουν οσοι ειναι με την σωστη πλευρα της ιστοριας.
EΣΥ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΝΙΤΡΕ ?????? (αντε, να ξεκιναει σιγα σιγα το φακελωμα...)