PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
κάτι από amiga δεν ήταν τούτο; θυμάμαι το είχα δει σε ένα άρθρο που έλεγε για το πόσο ανώτερο ήχο έβγαζε η amiga από τα πισιά.

Ναι, (αρχικά) Amiga 1000 το σωτήριο έτος 1986.

ειναι απο το νεο studio πρων υπαλληλων της capcom δημιουργων του devil may cry! Παμε για αγρια σφαγη!!

To Defender of the Crown είναι το Πρωτογενές Έπος.

Ο πρώτος τίτλος που με 'ανθρώπινα γραφικά' έφερε το Ιπποτικό Όνειρο στο δωμάτιο του 5χρονου Ποράτσο.

Τώρα θα κατακάω στο ρημέηκ παρέα με τον Αλεξίκο.

Ο χρόνος δεν υπάρχει. Επίπεδος κύκλος και τα σχετικά. ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ συγκίνηση.

Χαζεύοντας λίγο στο steam έπεσα πάνω σ' αυτό τον τίτλο, κυκλοφόρησε 12/3 και φαίνεται ενδιαφέρον για όσους γουστάρουν space sims. Το συγκεκριμένο δείχνει να βγάζει λίγο Freelancer ατμόσφαιρα. Διαθέτει και demo.

Έπρεπε να το δω ξανά σε x2 speed για βεβαιωθώ ότι το RTS στον τίτλο δεν είναι ψευδής διαφήμιση.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι TB.

Είναι τρελό, αλλά κάποιοι πριβέ σέρβερ έχουν πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο τους και όχι απλά καλύπτουν αυτό το nostalgia itching , αλλά το πάνω και παραπέρα σε ένα what if σενάριο που η Bliz δεν ξεκωλιαζόταν στα expansions σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Είμαι διχασμένος, σκέφτομαι να το αγοράσω για να στηρίξω τη Ρέμεντι, αλλά ξέρω πως είναι πατάτα, εκτός των ενδιαφερόντων μου και πως δεν θα το παίξω ποτέ. Αυτά γίνονται δυστυχώς όταν πιέζουν οι μέτοχοι για 'κερδοφόρο προϊόν το επόμενο quarter'. Ευτυχώς η Ρέμεντι παραμένει στο παιχνίδι, μας ετοιμάζουν το σκληρά Γκοτιακό Control Resonant κι η ουρά έχει Control 2 και Alan Wake 3. Δε χανόμαστε : D

εμ... από το πουθενά έλαβα email ότι βγαίνει DLC για το Defense Grid 2... μετά από 7 χρόνια νέκρας.

Μου στέλνει μήνυμα στο βάιπερ ο Τζέησον της Ρεμπέλιον και λέω ομιτζί! Βλέπω μετά κι ένα όνομα Άλιεν Ντέθστορμ και λέω χόλι κάου, νέο άλιεν από τους μαέστρους του είδους 247 χρόνια μετά! Ανοίγω το τρέηλερ και.. μπλοκ εντ μποϊκότ. Καμία σχέση. Το μοιράζομαι μπας και πάρω κανένα ρηάξιον κι ας είμαι πολύ θυμωμένος ακόμα.

Μου στέλνει μήνυμα στο βάιπερ ο Τζέησον της Ρεμπέλιον και λέω ομιτζί! Βλέπω μετά κι ένα όνομα Άλιεν Ντέθστορμ και λέω χόλι κάου, νέο άλιεν από τους μαέστρους του είδους 247 χρόνια μετά! Ανοίγω το τρέηλερ και.. μπλοκ εντ μποϊκότ. Καμία σχέση. Το μοιράζομαι μπας και πάρω κανένα ρηάξιον κι ας είμαι πολύ θυμωμένος ακόμα.

Ακόμη κι έτσι καλό φαίνεται. Μένει να δούμε κάνα gameplay trailer.

Ειναι ο ιδιος που λεει οτι η sony δεν θα βγαζει παιχνδιια στο pc?

Back