1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Υπενθύμιση, μην ξεχάσετε να κάνετε πάους/κάνσελ/σκιπ/μποϊκότ το νέο τσόις.

Αν στείλουν στο τέλος του μήνα προσφορά για 6€ ξέρω γω ίσως το σκεφτόμουν. Αξιοσημείωτο πάντως ότι για πρώτη φορά παιχνίδι της Ubisoft είναι Steam key και όχι Ubisoft Connect.

το Choice εγώ θα το πάρω μιας και δεν είχα την Βλαχαλα.

το Choice εγώ θα το πάρω μιας και δεν είχα την Βλαχαλα.

Η κομπλήτ έκδοση παίζει να έχει το μισό γκέημ μέσα σε στόρι περιεχόμενο κτλ. Και η γιουμπάρα την έχει δώσει και γύρω στο δεκάρικο. Δίνει σε κάποιες περιόδους και δεκάρικο πίσω για αγορές πάνω από 20ρικο. Κάπως έτσι στο στορ της πήρα Βαλχάλα Κομπλήτ, Φακάι6 και το Φακάι Νιουντόν, για να κλείσω εκρεμμότητες.

EDIT: 7 ευρώ μου είχε βγει η κομπλήτ τότε, τσέκαρα το ρισίπτ στο μέηλ. Και είδα κι ένα γιούμπι μέηλ από προχθές, το είχα ξεχάσει. Τρέχει και τώρα κάποιο σέηλ που δίνουν 10ρικο πίσω, η ίδια φάση. Αν και δε νιώθω έτοιμος να τους δώσω φράγκα πάλι, σίγουρα όχι αυτά που ζητάνε. Αν δώσουν ολοκληρωμένες Μαύρου Σαμουράι και Άουτλος Κομπλήτ να βγουν εκεί στο 10ρικο με αυτό το ντηλ τα ξαναλέμε. Άντε 15, να μοιραστούν κι από ένα ευρώ τα ιδρυτικά μέλη να θυμηθούμε τα παλιά.

Last edited:
Όχι ακριβώς 1€, αλλά η ubisoft έχει στο store της το Star Wars Outlaws Gold Edition στα 27.50€, όμως τρέχει και εκπτωτικός κωδικός 10€ για αγορές άνω των 20, οπότε πέφτει στα 17.50€. Απ΄ότι διαβάζω στα ιντερνέτια, έχει βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με το (προβληματικό) release. Σε καμία περίπτωση δεν έγινε παιχνιδάρα, αλλά για κάτω από 20άρικο, πιστεύω αξίζει.

Έχει κανείς άποψη αν είναι καλύτερο το shin tegami v vengeance από το απλό v? Λέει είναι expanded η έκδοση στο bundle.
Έχω το απλό στο switch γι'αυτό αναρωτιέμαι. Κάτι πολύ ενδιαφέρον επίσης που είδα είναι πως το diablo iv εχει cross save. Το είχαν δώσει κάνα χρόνο πριν δωρεάν με το ps premium. Μου άρεσε πάρα πολύ τότε και είχα πάρει και το expansion. Δεν καταλαβαίνω γιατί δώσανε το Crisis 3 remastered. Τα 1-2 έπρεπε πρώτα. Τα πήρα και τα τρία ένα δεκαρικο πριν λίγο καιρό. Ότι κάτσει δίνουν...

Back