Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
δεν είμαι σίγουρος για το αν όλοι οι ΝΔεδες θα ψηφίσουν στην γραμμή του κόμματος, υπάρχει εσωτερική φαγωμάρα τώρα τελευταία.

Βλέπουν εκλογές να έρχονται, ακόμα και με την λήξη της τετραετίας!! Και στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ, έχουν βγεί όλοι και αυτοπροβάλλονται ως υποψήφιοι βολευτές!!

Αυτό, το άρθρο 86, κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει!! Με την λογική του, όσοι έχουν θέση ευθύνης, θα πρέπει να υπάγονται σε αυτό!! Αλλά για θεσμούς όπως, οι Πρόεδροι Ανωτάτων Δικαστηρίων ή οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων δεν ισχύει η ασυλία. Μόνο οι βολευτές!!!

Δικογραφία DLC.

Η νέα δικογραφία αφορά, σύμφωνα με το kathimerini.gr, τους βουλευτές Χαράλαμπο Αθανασίου και Τάσο Χατζηβασιλείου.

Βουλευτές ΝΔ αμφότεροι obviously.

aka πως να γεμιζεις σελιδες ολοκληρες χωρις να πεις κατι συγκεκριμενο.
και προφανως δια ροπαλου απαγορευεται καθε αναφορα σε λεξεις οπως: αριστερα, δεξια κλπ.
ξεπερασμενα πραματα αυτα, το θεμα ειναι να χεις ελπιδα, μπρο.

Last edited:

aka πως να γεμιζεις σελιδες ολοκληρες χωρις να πεις κατι συγκεκριμενο.
και προφανως δια ροπαλου απαγορευεται καθε αναφορα σε λεξεις οπως: αριστερα, δεξια κλπ.
ξεπερασμενα πραματα αυτα, το θεμα ειναι να χεις ελπιδα, μπρο.
με την ελπίδα να φάμε λίγο από ΣΥΡΙΖΑ, λίγο από Βελώπουλο, λίγο από ΝΔ, λίγο από ΠΑΣΟΚ, ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει άλλωστε.

Προσωπικά μου φαίνεται ξεφτίλα που περίμενε την έναρξη της δίκης για να ανακοινώσει το κόμμα και να εκμεταλλευτεί την δημοσιότητα σε βάρος των νεκρών παιδιών... λίγη ντροπή δεν βλάπτει.

Μου φαινεται εθνοκεντρικο και κεντροαριστερο οικονομικα, με προσωποπαγες αντικαθεστωτικο θεμελιο.

Κατι σα
- το κινημα 5 αστερων της Ιταλιας του Πεπε Γκριλο (πριν τη παραιτηση του)
- τους podemos του Ιγκλεσιας της Ισπανιας (στο διαστημα μετα τη κωλοτουμπα α-λα Τσιπρα και πριν τη παραιτηση του)
- το BSW της Σαρα Βαγκενεχτ της Γερμανιας

Εχει μεριδιο να παρει, τους νοικοκυραιους ζαιους και τους πασοκους που δεν πειθει ο ανδρουλακης απο αριστεριζουσα φαση και τους μετριοπαθεις λαικους δεξιους που εχει διαλυσει ο κουλης αλλα θεωρουν -δικαιως- το βελοπουλο φασιστα

Συνεπως θα φαει τρελο πολεμο απο τους Τσιπραιους (news247 πχ) και απο δεξιους/φασιστες (ΝΔ, βελοπουλο κλπ). Ακομη και ετσι τη βλεπω με κανα 7-10%

Άντε την έβγαλε την βουλευτική σύνταξη και αυτή...

οι "νοικοκυραιοι ζαιοι", αν υπαρχουν, δεν θεωρω οτι ειναι ηλιθιοι, αντιθετα με την περιρρεουσα αποψη στο ρεηκουι.
αλλιως θα πηγαιναν στον ανδρουλακη. αρα πολυ χλωμο να τους πεισει η κυρια καρυστιανου, χωρις ως τωρα καποιο συγκεκριμενο προγραμμα διακυβερνησης, ειδικα με οσα εχουν μαθευτει για την σχεση της με "περιεργους" εκκλησιαστικους κυκλους και με αποψεις οπως αυτες που εξεφρασε για καμμια βδομαδα περιπου, αν θυμαστε.

καθε φορα που μιλαγε για κατι εκτος των τεμπων (αμβλωσεις, επαναπροωθησεις, εξωτερικη πολιτικη), εχανε σε επιρροη, συμφωνα με τα γκαλοπ, οπότε ξαφνικα σταματησαν αυτα τα ψηγματα θεσεων/αποψεων και μπηκαν στον παγο.
θα μου κανει μεγαλη εντυπωση αν παρει 5% (μακαρι ομως, αν ειναι να το κοψει απ τον πρωθυπουργευοντα...). γυρω στο 4 την βλεπω.

τους νοικοκυραιους ζαιους και τους πασοκους που δεν πειθει ο ανδρουλακης
πανε μαζι αυτοι πασοκοι και νοικοκυραιοι ζαιοι.

Και ναι ειναι ηλιθιο αυτο το κομματι της κοινωνιας αφου η ψηφος του θα παει ειτε στη καρυστιανιου ειτε στο τσιπρα. Οτι εχει μεινει απο κομματικο μερος του συριζα θα παει στο "νεο" κομμα τσιπρα, ενω σε οσους διαφωνουντες ριξει πορτα το πασοκ ισως υποστηριξουν καρυστιανου απο κοντρα. Η νεαρ παλι θα εξατμιστει μισοι τσιπρα (τσακαλωτοι) και μισοι βαρουφακη (περκα κλπ)

το "νοικοκυραιοι ζαιοι" μου εκανε εντυπωση, νομιζω πρωτη φορα το βλεπω. προφανως περιεχει μια αρνητικη προσεγγιση, μιας και "νοικοκυραιους" λενε συνηθως τους ανιωθους κυρ παντεληδες που ψηφιζουν νδ και στηριζουν το ελλας-πατριδα-οικογενεια του τοτε, σε μια πιο φιλελε εκδοχη του καθως εχει μεταφερθει στο σημερα.

και προφανως οποιος το χρσιμοποιει δεν τους θεωρει κανονικους "αριστερους". γιατι δεν τους λες πασοκους ομως? εχει φτασει στο 3 τακατο ο συριζα, για ποιους νοικοκυραιους ΖΑΙΟΥΣ μιλας? εδω πριν 2-3 χρονια, μου γραφατε ολοι εδω στο ρεηκουι οτι δεν υπαρχουν, οτι ολοι που ψηφισαν συριζα, ειναι του παλιου πασοκ, τωρα ξαφνικα γινανε ζαιοι?

τελος παντων, δεν εχει και καμμια σημασια. αυτο που θα δειξουν οι επομενες εκλογες ειναι οτι χαρη στον τσιπρα πηρε την διακυβερνηση ο συριζα. θα φανει απ το ποσοστο του, οτι ψηφιστηκε για την προσωπικη του απηχηση στο εκλογικο σωμα. δυστυχως αυτο το ποσοστο δεν φτανει για να πεσει ο μακριαποδώ, οπότε οπως φανηκε και στην δευτερη 4ετια σε σχεση με την πρωτη, το γκαβλι της τριτης θα ειναι ακομα πιο μακρυ και πιο βαθυ.

η μονη περιπτωση ειναι να νιωσουν λιγο οι "πολιτικοι αρχηγοι" απ το πασοκ και αριστεροτερα, σε τι δυστοπια ζει ο κοσμος και να προχωρησουν σε εστω ευκαιριακες ευρειες συνεργασιες. ο πολυκερματισμος σε 10 κομματιδια μονο τον μιστερμπην βοηθαει.
προφανως ειμαι εκατοτακατο απαισιοδοξος, δεν προκειται ποτε να γινει κατι τετοιο. οπότε προετοιμαζομεθα με συγκεκριμενες γυμναστικες ασκησεις - ανοιγματα κι εχωμε κοντα κι ενα φιαλιδιο βαζελινης γιατι ερχεται η τριτη τετραετια του Ηλιθίου.

εχει φτασει στο 3 τακατο ο συριζα, για ποιους νοικοκυραιους ΖΑΙΟΥΣ μιλας? εδω πριν 2-3 χρονια, μου γραφατε ολοι εδω στο ρεηκουι οτι δεν υπαρχουν, οτι ολοι που ψηφισαν συριζα, ειναι του παλιου πασοκ, τωρα ξαφνικα γινανε ζαιοι?
Τα στελεχη του ψοφιου φλαμπουραρη που ηταν πιο νοικοκυραιοι απο το τσιπρα και σπρωχναν τη κωλοτουμπα αβερτα αλλα δεν ηταν πασοκογενεις, κατι στελιοι αποστολου, κατι γρηγορηδες θεοδωρακηδες και λοιπες γλιτζες...αυτοι θα πανε Τσιπρα, ενω υπηρχαν και κατι στυλ τρυφωνα αλεξιαδη, που μιλαγανε για την αναγκη του αστυνομικου να τα βγαζει περα καπου το 2019, που οι τσιπραιοι τους θεωρουν βαριδια... αν και θα τους ηθελε η διαμαντοπουλου ειναι τζιζ για πασοκ και αφου μη πασοκογενεις, αυτοι μια χαρα πανε στη καρυστιανου.

τελος παντων, δεν εχει και καμμια σημασια. αυτο που θα δειξουν οι επομενες εκλογες ειναι οτι χαρη στον τσιπρα πηρε την διακυβερνηση ο συριζα. θα φανει απ το ποσοστο του, οτι ψηφιστηκε για την προσωπικη του απηχηση στο εκλογικο σωμα. δυστυχως αυτο το ποσοστο δεν φτανει για να πεσει ο μακριαποδώ, οπότε οπως φανηκε και στην δευτερη 4ετια σε σχεση με την πρωτη, το γκαβλι της τριτης θα ειναι ακομα πιο μακρυ και πιο βαθυ.
Χαρη σε αυτον και στις υποσχεσεις για νταουλια στηριξαμε και βγηκαν μπροστα. Χαρη σε αυτον και την κωλοτουμπα, αμαυρωθηκε ολη η αριστερα στο μυαλο του μεσου ψηφοφορου και τρωμε στη μαπα οπεκεπεδες ;)

Προσωπικα θα ηθελα ολος ο μνημονιακος συφερτος να βρεθει εκτος βουλης καθως δεν εχουν κατι να προσφερουν.

Η ΝΔ δεν ειναι οτι βγαινει επειδη δεν τραβα ο καθε αλεξης. Βγαινει επειδη εχει στησει μαγαζι που ταΐζει ενα κατα πως φαινεται μεγαλο μερος των ψηφοφορων με κοινοτικο χρημα, με αναθεσεις, με νομοσχεδια κλπ κλπ και παραλληλα καλυπτει και παιδοβιαστες αμα λαχει...

Οποτε, για να φυγει η καθε ΝΔ πρεπει να σπασει ο κοσμος που τη στηριζει. Διαφορετικα θα οδηγηθουμε ξανα στα διπολα που θα εναλλασονται ανα ημιχρονο.

Last edited:
καλα, εχει φανει εδω και καιρο πως βρεθηκε ο αποδιοπομπαιος τραγος για ολα τα κακα που μας ετυχαν. αληθεια τωρα, θεωρειτε οτι φτανει ενας (1) ανθρωπος, οποιος κι αν ειναι αυτος, για να "αμαυρωσει ολη την αριστερα"? πολυ βολικο/ευκολο μου ακουγεται. και ακουω απο δω και απο κει οτι τσιπρας ΔΕΝ ηταν αριστερα. πως καταφερε να την αμαυρωσει κιολας?
υποθετω τα υπολοιπα κομματια/κόμματα, τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ τα λετζίτ ρε παιδι μου, τα εχουν κανει ολα σωστα. μα φαινεται αυτο κιολας, απ την απηχηση που εχουν στο εκλογικο σωμα, σε καθε γκαλοπ που εχει γινει, μετα απο μια 7ετια ξεθεμελιωματος των παντων απο τον Ηλιθιο και το παρεακι του.

...ταιζει ενα κατα πως φαινεται μεγαλο μερος των ψηφοφορων με κοινοτικο χρημα, με αναθεσεις...

δεν βγαινουν τα νουμερα φιλε μου. μακαρι να "ετρωγε" το 41% του ελληνικου λαου και δεν θα ελεγα κουβεντα. αυτοι που τρωνε ειναι βαρια ενα 3%, ισως και λιγοτεροι ακομα. εδω υποφερουν οι παντες παντού. εκτος απ το οτι φταιει ο τρισκαταρατος τσιπρας, εχουμε βρει καμμια αλλη εξηγηση γι αυτο το νουμερο?

οτι ξαφνικα αποβλακωθηκε ενα τοσο μεγαλο μερος του πληθυσμου και δεν βλεπει τι γινεται γυρω του, εγω δεν το πιστευω. ακομα προσπαθω να εξηγησω το 41% και δεν τα χω καταφερει. μια σκεψη ειχα, αλλά μαλλον απορριπτεται, ειναι αδυνατη τεχνολογικα μου ειπατε. παντως βλεπω οτι το γκουβερνο εχει πολυ εξελιγμενα συστηματα π.χ. στον τομεα των υποκλοπων... γιατι οχι και αλλού?

εν τω μεταξυ, να σε συζηταει ολη η ευρωπη και η δικαιολογια σου να ειναι: "δεν θυμαμαι τετοιο διαλογο".
δεν θυμαμαι, οχι ξερωγω "αποκλειεται εγω κατι τετοιο"....
καλα θα παει αυτο.

δεν βγαινουν τα νουμερα φιλε μου. μακαρι να "ετρωγε" το 41% του ελληνικου λαου και δεν θα ελεγα κουβεντα. αυτοι που τρωνε ειναι βαρια ενα 3%, ισως και λιγοτεροι ακομα. εδω υποφερουν οι παντες παντού. εκτος απ το οτι φταιει ο τρισκαταρατος τσιπρας, εχουμε βρει καμμια αλλη εξηγηση γι αυτο το νουμερο?
Προφανως και δεν υπαρχουν 4,1εκ που ταΐζονται απο την ΝΔ. Γυρω στα 5εκ ειναι τα εγκυρα στις τελευταιες εκλογικες αναμετρησεις και απο αυτα, γυρω στα 2εκ οι ψηφοφοροι της ΝΔ. Δεν μου φαινεται παραλογο νουμερο να το "ταΐζεις" ειτε αμεσα ειτε εμεσα πχ να ταΐζεις τον Φραπε και αυτος να φερνει αλλους 10 να σε ψηφιζουν, να ταΐζεις στρατια παπαγαλων και μετακλητων και αυτοι απο πισω να ταΐζουν πολλαπλασια ατομα κλπ

Κατα τα αλλα, τα νουμερα ειναι ολα εκει, στο site των εκλογων. Πιαστο απο 2007 και μετα και θα δεις τις μετακινησεις και τις απωλειες. Νομιζω οτι εξηγουνται ευκολα καποια πραγματα, απο που προεκυψε η δυναμικη του Συριζα, που πηγαν οι ψηφοι της ΝΔ κλπ κλπ.

Στο υφισταμενο πολιτικο συστημα ειναι μετρημενα κουκια η φαση. Το πιο μπετον αρμε κομμα/νοοτροπια θα βγει πρωτο και θα στηριχθει απο προθυμους διαφωνουντες παρομοιας συνομοταξιας.

Το ερωτημα ειναι εαν τα υφισταμενα πρασινο κοκκινα ροζ κομματα που εχουν κυβερνησει στο παρελθον, εχουν καποιο τυρακι να προσφερουν πλην του ιδεολογικου το οποιο κατα τη γνωμη μου το εχουν καψει οταν ψηφιζα και στηριζαν ΔΝΤ και πολιτικες λιτοτητας.

Στο υφισταμενο πολιτικο συστημα ειναι μετρημενα κουκια η φαση.
Μετρημενα κουκια για τη ΝΔ. 400 ψηφοι ειναι 400 ψηφοι.

Για τους αντιπαλους της εφαρμοζεται μεσω προπαγανδας ενας συνδυασμος εκβιασμου, τρομοκρατησης, προωθησης της απογοητευσης και της αισθησης αδυναμιας αλλαγης κλπ.

Η λογικη ειναι: Εχουμε ~200.000 ψηφους απο αυτους που τρωνε αμεσα μαζι μας. ~1 μυριο ψηφους απο αυτους που βολευονται και κερδοσκοπουν με αυτη τη κατασταση (εργοδοτες, σπιτονοικοκυρηδες κλπ παρασιτα), και καμια 800 χιλιαδες χρησιμους ηλιθιους που μας ψηφιζουν για διαφορους λογους. Δλδ στο τσεπακι μας ~2 μυρια ψηφους.

Για τους υπολοιπους ο στοχος ειναι να πανε να ψηφισουν ΟΣΟ το δυνατον λιγοτεροι

Και κάποιες κοινωνικές ομάδες, πως να το κάνουμε, βρέξει χιονίσει δεξιά θα ψηφίσουν. Ένστολοι, στρατιωτικοί, παπάδες.

Παίζει ρόλο η πλύση εγκεφάλου από Σκαι,Star, Alpha.

Η συντηρητικοποίηση του γενικότερου πληθυσμού λόγω μεγαλύτερου μέσου όρου ηλικίας και φόβου λόγω των μεταναστών.

Επίσης, πολύ σημαντικό, οι δεξιοί πάνε και ψηφίζουν ό,τι και να γίνει, όλη η αποχή είναι απογοητευμένοι αριστεροί.

Τέλος, η δεξιά δεν είναι τόσο κατακερματισμένη.

Και κάποιες κοινωνικές ομάδες, πως να το κάνουμε, βρέξει χιονίσει δεξιά θα ψηφίσουν. Ένστολοι, στρατιωτικοί, παπάδες.
Ναι αυτους τους συνυπολογισα στους χρησιμους ηλιθιους. Ευτυχως πιστευω πως υπαρχει μια μειοψηφια στρατιωτικων/παπαδων (οχι εσυ μπατσε δε κοιταω εσενα) που δεν ειναι δεξιοι.

Μετρημενα κουκια για τη ΝΔ. 400 ψηφοι ειναι 400 ψηφοι.

Για τους αντιπαλους της εφαρμοζεται μεσω προπαγανδας ενας συνδυασμος εκβιασμου, τρομοκρατησης, προωθησης της απογοητευσης και της αισθησης αδυναμιας αλλαγης κλπ.

Η λογικη ειναι: Εχουμε ~200.000 ψηφους απο αυτους που τρωνε αμεσα μαζι μας. ~1 μυριο ψηφους απο αυτους που βολευονται και κερδοσκοπουν με αυτη τη κατασταση (εργοδοτες, σπιτονοικοκυρηδες κλπ παρασιτα), και καμια 800 χιλιαδες χρησιμους ηλιθιους που μας ψηφιζουν για διαφορους λογους. Δλδ στο τσεπακι μας ~2 μυρια ψηφους.

Για τους υπολοιπους ο στοχος ειναι να πανε να ψηφισουν ΟΣΟ το δυνατον λιγοτεροι
Σωστα, αυτο εγραψα και νωριτερα. Ο καθε βολεμενος μπορει να φερει πολλαπλασιους να στηριξουν τον "βολευτη" και καπως ετσι βγαινουν τα τελικα νουμερα.

που θα πάμε να βολευτούμε και εμείς ρε παλικάρια; :p

Back