Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το βασικό τους πρόβλημα είναι τα εξής δυο

1. Δεν έχουν να κάνουν με γυναικόπαιδα όπως στην Παλαιστίνη, διαφορετικά θα τα είχαν κάνει όλα ίσιωμα.
2. Είναι υποκριτές και τιθαπειοκόσμος οπότε θα ήθελαν κάποιον με περισσότερο tact και με καλύτερη γλωσσική επένδυση στις θυριωδίες που τους ζητάνε να διαπράξουν.

Εν τω μεταξύ υπάρχει γενικός ξεσηκωμός... από MAGA influencers στο μούρκα ενάντια στον τραμπ. Βράζει φουλ στο ζουμί του ο γυμνοσάλιαγκας...
Αν τελειώσει το παραμυθάκι με το Ιράν και είναι ακόμα στην θέση του πάει για Γροιλανδία, κάτσε να δεις τι καλά θα πάει αυτό.

1775567079736.png

Υπαρχουν αρκετοι ακροδεξιοι σχολιαστες (βλ τακερ καρλσον) που λενε πως οι ΗΠΑ θα επιχειρησουν μινι-πυρηνικη σε απομακρυσμενο μερος του Ιραν, μαλακα μου τι ζουμε;

Υπαρχουν αρκετοι ακροδεξιοι σχολιαστες (βλ τακερ καρλσον) που λενε πως οι ΗΠΑ θα επιχειρησουν μινι-πυρηνικη σε απομακρυσμενο μερος του Ιραν, μαλακα μου τι ζουμε;
Ναι, αυτό είναι το τελευταίο χαρτί όταν όλα τα σχέδια έχουν καταρεύσει. Υπάρχει η φαντασίωση ότι ένα στοχευμένο πυρηνικό θα κάνει το Ιραν να σηκώσει λευκή σημαία για κάποιο λόγο. Δεν ξέρω πόσο έχει βάση αυτό όταν ίδια λογικής βομβαρδισμοί έκλασαν μια μάντρα noodles στους βιετναμέζους.

Πάω για ύπνο. Ελπίζω να μην ξυπνήσω μέσα σε vault

Τελικά μας λυπήθηκε το πορτοκαλί σαρμαδακι και θα δούμε την ανατολή για μια ακόμη ημέρα.

Τελικά μας λυπήθηκε το πορτοκαλί σαρμαδακι και θα δούμε την ανατολή για μια ακόμη ημέρα.
Τριτη και φαρμακερη φορά που μπαινει σε συνομιλιες το Ιραν... Παραλληλα οι γενοκτονοι συνεχιζουν απτοητοι στο Λιβανο...

Οι οροι που θετει το Ιραν ειναι απιαστο ονειρο και δεν συναδουν με τον παραγοντα ισραηλ..

Οι επομενες δυο εβδομαδες ειναι κρισιμες :p

2 βδομάδες εκεχειρία. Άντε να δούμε τι θα δούμε. Οι ΗΠΑ την πάτησαν γιατί νόμιζαν ότι θα μπουν, θα κάνουν μερικές μέρες διακοπές στην περιοχή και θα τελειώσει η ιστορία. Δεν περίμεναν τέτοια αντίσταση και τοσο μεγαλες ζημιες απο το Ιραν στα γύρω γύρω. Το Ισραήλ πάντως πέτυχε τον σκοπό του, χτυπημένο το Ιράν και αρπάζουμε και περιοχές από το Λιβανο
Δυστυχώς και εάν ήμουν Ιραν, θα ανεπτυσσα πυρηνικά όπλα ΧΘΕΣ. Εαν ο απέναντι ξυπνάει μια μέρα και με βομβαρδίζει, θα φροντίσω την επόμενη φορά να το σκεφτεί πολύ πιο σοβαρά πριν το κάνει

Αν ισχύει πως η βάση για την κατάπαυση του πυρός είναι τα 10 σημεία που είχε προτείνει το Ιράν την προηγούμενη εβδομάδα, τότε οι ΗΠΑ πρακτικά συνθηκολόγησαν λολ

Μην πουλήσετε ακόμα τα μακαρόνια, HOLD!

1775644808669.png
Israeli main opposition leader Yair Lapid: There has never been such a political disaster in all of our history. Israel wasn’t even at the table when decisions were made about the core of our national security. Netanyahu failed politically, failed strategically, and did not meet a single goal he set himself. It will take years to repair the political and strategic damage caused by arrogance, negligence, and a lack of planning
1775644823608.png

:gap::gap::gap:

Λογικα οι Εβραίοι την έχουν δει total war, grand campaign και έχουν ξεφτυλισει το "έναν ακόμη γύρο"

Εδώ η γη της Επαγγελίας.
1775776085874.jpeg

Οπότε και να πάρουν τον Λίβανο, μετά έχουν δρόμο.

Λογικα οι Εβραίοι την έχουν δει total war, grand campaign και έχουν ξεφτυλισει το "έναν ακόμη γύρο"

Εδώ η γη της Επαγγελίας.
View attachment 10271

Οπότε και να πάρουν τον Λίβανο, μετά έχουν δρόμο.

Γνωστός χάρτης, αλλά θα τα βάλουνε με Σ.Αραβία? Μου φαίνεται λίγο δύσκολο. Στον Λίβανο έχουνε ήδη φτιάξει μια άτυπη ζώνη προστασίας στον νότο, αλλά εκεί σου λένε υπάρχει χεζμπολάχ, συμμαχοι του Ιραν κ.ο.κ. Με την Σ.Αραβία απο όσο ξέρω δεν έχουνε κακές σχέσεις, ή με την Αίγυπτο. Γενικά όμως ναι, το ισραήλ έχει επεκτατικές βλέψεις και χρόνο με τον χρόνο μόνο κερδίζει στην περιοχή.

Πιστεύω όλη η φάση με το Ιραν ωφέλησε μόνο το ισραηλ. Ενδεχομένως να πάρουνε μια περιοχή στο Λίβανο και το θεοκρατικό καθεστώς του ιραν μπορεί να μην κατέρρευσε αλλά δέχτηκε πολλά χτυπήματα. Οι Αμερικανοί για ακόμα μια φορά φάγανε άπειρους πόρους/λεφτά στην μέση ανατολή χωρίς να κερδίσουνε κάτι ουσιαστικό (?), χώρια που σκότωσαν για ακόμα μια φορά αθώους πολίτες μαζί με τους στρατιωτικούς.

Περα από το πόσο απεχθάνομαι το genAI, αυτή η υλοποίηση φαίνεται καλοφτιαγμένη και αναδεικνύει τις τεχνολογικές ικανότητες του Ιράν για επιρροή της Αμερικανικής κοινωνίας μέσω του διαδικτύου.

Επίσης από τη στιγμή που έχει αποκλείσει το ίντερνετ από τη περιφέρεια του οι ΗΠΑ είναι οι μόνες που αφήνονται ευάλωτες σε αυτού του είδους τη προπαγάνδα.

Το λες και ειρωνεία όταν τόσα χρόνια κυριαρχεί η προπαγάνδα περί υπεροχής των ΗΠΑ στη Δύση

Back