Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Κάτι χαλαρωτικό πριν πάμε στον Επιτάφιο για την κορύφωση του θείου Δράματος..

Μπαρμπαδίαση. Κλασσικά έψαχνα για πάρκινγκ στην Κυψέλη και το είδα σε ένα αφισάκι στην Ύδρας. Λέω εντάξει, συνεχάει σωστά το Ιερατείο του τρου Μέτσολ.
Εγω παίζει να το είχα ξεχάσει μετά από τόσα χρόνια αποχής.

Εξαιρετικά ελληνικό, highlight η άφιξη Άκη Πάστρα με τα freddo espresso και η άρση των μπυρομπούκαλων πλην ενός.

Bλέπω θαμπ, δεν το δίνω καμία σημασία, πατάω να παίξει και γυρνάω στην πολύ σημαντική δουλειά που είχα στο ροκελί. Κάπου εκεί στη μέση του ματς άρχισα να αναρωτιέμαι μην πάτησα άλλο βίντεο. Δύο λευκά βαρετά αγοράκια θυμάμαι στο θαμπ, τίποτα καζουαλιές μεταξύ Πλιάτσικα και Τζέημς Μπλαντ περίμενα. Και κάπου στο τέλος του ματς σταματώ το χεντμπάγκι, αλταμπάρω και βλέπω ότι δεν είχα κάνει λάθος. Από τα βάθη του Μισισίπι Δέλτα, εκεί σύνορα με Μελβούρνη και Δουβλίνο, απολαύστε..

Τους είχα δει και παλιότερα κι έλεγα ωραίο ήχο έχουν, αν δεν ήταν και τόσο ινστρουμένταλ καλά θα ήταν. Όπως οι Ρώσικοι Κύκλοι που γαμάνε γενικά, αλλά εκεί στο ενάμισι κομμάτι βαριέμαι. Ένιγουεϊ μετά το παρακάτω θα προτιμούσα να ανοίγουν λίγο παραπάνω το στοματάκι τους, έστω και για καθαρά ατμοσφαιρικούς λόγους, τους πάει. Μου έβγαλε κάτι σε Κατατόνια που ούτε θυμάμαι από πότε έχω να ακούσω.

Πάρτε λίγη ατμόσφαιρα ακόμα. Λογικά για να έχει μικρόφωνο εκεί μπροστά, κάποια στιγμή θα ανοίγουν και στόματα, εκτός αν είναι μόνο για αλληλεπίδραση με τον μπάρμαν και να παραγγέλνουν φρεντάκια εσπρέσο ή ότι άλλο αγαπάνε.

Κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες, είναι το άλμπουμ που πρόλαβε ο Τόμας να ηχογραφήσει τα φωνητικά πριν φύγει για τη Βαλχάλα πέρσι, μετά τη μάχη με την γνωστή κωλοαρρώστια. Ανατριχίλα.

Kι επειδή σας στεναχώρεσα το ξέρω και μπορεί να μη κατεβαίνει το βραδινό σας πτι φουρ, πάρτε το παρακάτω να ευθυμήσετε λίγο.

Oκ τους αγαπάω κι επίσημα..

Κάτι να με συνοδεύσει όσο ψάχνω νέα για την γιούμπι, πίνω τσάι ρόδι και τρώω ζελεδάκι λεμόνι με χειρουργικά τεμαχισμένα κομμάτια μήλου Ζαγοράς Πηλίου. Οκ ότι μήλα φέρνει ο Μασούτης, δεν ξέρω.

Back