Start your engines!!! (The Sim Racing thread)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μια πρώτη ματιά στο Forza Horizon 6 που κυκλοφορεί 16/5 και αυτή τη φορά μεταφερόμαστε στην Ιαπωνία. Είχα ρίξει αρκετές ώρες στο FH5. Λογικά κάποια στιγμή θα χωθώ και σ' αυτό για την ανέμελη εμπειρία που προσφέρει.

To ποστάρω κι εδώ να υπάρχει..

@soad667 Free to play βλέπω.. έχεις 800 ώρες βλέπω.. τόσο καλό?!

Aπό θέμα μηχανισμών, απόκρισης κτλ είναι ίσως από τα καλύτερα που έχω παίξει. Ξεκίνησε δυναμικά δίνοντας λίγο πολύ τζάμπα τα σήζον πας αν έπαιζες το γκέημ. Αλλά επειδή Ντίσνεϊ γκόνα ντίσνεϊ, αυτό το έκοψαν μετά από μερικές σεζόν και το ήδη ελεεινά πρηντάτορι μονεταϊζέσιο που είχε, έγινε δέκα φορές πιο ελεεινό. Αυτό βέβαια ΑΝ είσαι ψυχαναγκαστικός θέλω-να-τα-έχω-όλα-τώρα και όλα μαξαρισμένα χωρίς να ακουμπάς το γκέημ. Πραγματικά σου δίνει λόγους για να σκας καμιά 300 ευρώ μέρα παρά μέρα αν θες. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ δεν έχω σκάσει ούτε μισό ευρώ ακόμα και δεν πρόκειται. Με χαλαρό παίξιμο σε σινγκλ, άντε και μούλτι για κανά τσάλεντζ (αλλιώς θα είχαμε φτάσει τις 5 χιλιάδες ώρες, ούτε καν) έχω σύμφωνα με το ρουφιάνο 101 από τους 113 χαρακτήρες και σχεδόν τα 2/3 από αυτούς σχεδόν μαξαρισμένα. Πραγματικά μαξντ είναι μόνο οι ζωντανοί θρύλοι της ροκ Ντόναλντ και Γκούφι, πρόσφατα και Τζακ Σπάροου. Και κάπως έτσι το μπάκλογκ όσο πάει και μεγαλώνει.

Ωπα κάτσε. Μπορείς να κάνεις δουλειά δλδ μόνο με το single;

Είπαμε τεράστιο γκότι το Σπήντστορμ, αλλά σήμερα αντελήφθην ότι έχει στατς όπου αναφέρει καμιά 300 ώρες πλέιταϊμ. Οπότε προς υπεράσπισή μου, οι 800 του στημ είναι μούφα, πρέπει να το είχα άπειρες ώρες ανοιχτό χωρίς λόγο. Λογικά όταν ξυριζόμουν ή έκανα μπάνιο, σεξ, τέτοια πράματα. Σε άλλα νέα, ελπίζω να είστε όλοι έτοιμοι για τη νέα σεζόν. Kαναδυό μέρες έμειναν. Μεταξύ δεν έχω δει καν το παιδικό, αλλά οκ. Mε τον ανηψιό πήγαμε κατευθείαν στους Μαχητές των Δρόμων, προσπεράσαμε το Καρς.

Ρε λες να το κατεβάσω για το γιόλο!? Θα καώ πολύ?!

Έχει μερικά θέματα στη ρεαλιστική απόδοση των χαρακτήρων και την εξομοίωση γενικότερα, αλλά..

Ρε λες να το κατεβάσω για το γιόλο!? Θα καώ πολύ?!
Εγώ πάντως που μου αρέσουν τα kart games ηδη καίγομαι. Ντάξει τα έσκασα για να πάρω το Vanelope αλλά γενικώς βλέπω παίρνεις πραματάκια και χωρίς να δίνεις λεφτά.

Εγώ έχω ελλείψεις από Pixar και Disney γενικότερα. Δεν έχω δει ουτε cars ουτε Lilo ούτε up ουτε zootopia. Έχω να καλύψω χαμένο έδαφος

Ίιιιιιιιιισως το δοκιμάσω αύριο-μεθαύριο... ή όταν ξεκινήσει η νέα σεζόν... θα το παίξω δύσκολος για λίγο.

Golf GTI και κάτι άλλα με το νέο update...

Aφού ποστάρουμε για το Σπήντστορμ εδώ και δεν έχουμε φάει μπαν ακόμα, φαντάζομαι προβλέπεται και για το Φόρζα κι ας μας αφήνει να καβαλάμε βουνά και να κάνουμε κωλοτούμπες με την μπουγκάτι, ενώ μας κυνηγάει ο gundam.

ωραίο φαίνεται το καταραμένο.
Έχει νόημα να βάλεις και τιμονιέρα ή θα σε δυσκολέψει περισσότερο; Πάντα είμουν στην φάση να τα πάρω τα προηγούμενα, αλλά δεν έκανα κίνηση ποτέ.

Αρκουντως arcade, βολεύει πολύ το χειριστήριο. Από online καταστάσεις είναι έτη φωτός μακρυά από racing sims και το αντίστοιχο etiquette που συνοδεύει τους αγώνες (ούτε κατά διάνοια αγωνιστική γραμμή δηλαδή). Οπότε η τιμονιέρα είναι λίγο overkill τουλάχιστον από την ενασχόλησή μου με το 5.

Αυτό. Την είχα δοκιμάσει λίγο στο προηγούμενο αλλά δεν είχε και πολύ νόημα. Το γύρισα στο controller μετά από λίγο.

Ώρα να ξαναβουτήξουμε στο AC: Rally..

Επίτηδες το έγραψες έτσι, ε; Για να το δει η γιούμπι και να της μπουν ιδέες..

Back