PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μόλις επέστρεψα από απογευματινή βάρδια και διαβάζω "το GTA καταστρέφει όλη τη μαφία της ανθρωπότητας".
Μου πήρε λίγο μέχρι τα βάλω σε μια λογική σειρά. Εδώ που τα λέμε είναι ποσιπολ σενάριο.
Eιναι απο τα λιγα παιχνδιια που πολεμαμε τους καλους αντι για τους κακκους αυτο λεω και το black flag ειναι το μονο assasinc cred μεχρι τωρα.

Δεν ξέρω για σένα Σρε, αλλά αν πολεμάς τους καλούς αντί για τους κακ(κ)ούς και το παιχνίδι δε λέγεται Ντάντζο Κήπα, στο χωριό μου το λένε και Red Flag.

α
Θυμαται κανεις αυτη τη ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ της blizzard?

Βγαινει κατι αντιστοιχο αποτι φαινεται

λίγο slow motion δεν φαίνεται;

Νέο τρέηλερ Subautica 2.

Υπερβολικά whimsical και meme-y φαίνεται το τρέηλερ, το Subnautica δεν είναι τόσο αστείο, δεν είναι γελάκια ενώ πεθαίνουν οι φίλοι σου, είναι σπαστικά κλάμματα ενώ σε κυνηγάει ένα Leviathan στον πυθμένα της θάλασσας.

Νέο τρέηλερ Subautica 2.

Υπερβολικά whimsical και meme-y φαίνεται το τρέηλερ, το Subnautica δεν είναι τόσο αστείο, δεν είναι γελάκια ενώ πεθαίνουν οι φίλοι σου, είναι σπαστικά κλάμματα ενώ σε κυνηγάει ένα Leviathan στον πυθμένα της θάλασσας.

Μου βγάζει λίγο Inzoi vibes αυτό το trailer.

Ρε αυτό γιατί φαίνεται να γαμάει τόσο αλύπητα; ΣΚΛΗΡΟ ΓΟΥΪΣΛΙΣΤ.

Έχει όντως σχέση με τα Yakuza; Νόμιζα πως ήταν ψιλοκαρναβαλικοί εξομοιωτές Γιαπωνέζικου κωλόμπαρου (τιμή και σεβασμός αλλά όχι και να παντρευτούμε), τούτο εδώ φαίνεται πιο κοντά στην ομορφιά του Tokyo Vice ή του αδικοχαμένου Whore of the Orient.

Είναι από το ίδιο στούντιο ανάπτυξης.

Και δεν έχει και καμία σχέση με τα γιάκουζα καθόλου, κάτι Tojo, Kamurocho, Sotenbori που εμφανίζονται στο βίδεο είναι μέρος της ιαπωνικής κληρονομιάς.

Έχει όντως σχέση με τα Yakuza; Νόμιζα πως ήταν ψιλοκαρναβαλικοί εξομοιωτές Γιαπωνέζικου κωλόμπαρου

Αυτό αν τολμάς έλα Καμουρότσο να το πεις στα μούτρα του Ματζίμα.

Δίπλα στο Όλ-Σταρ, Χαλκίδα δεν είναι αυτό; Φέρνω και το μαχαίρι μου.

Αν πέφτει μακριά το Καμουρότσο, μπορεί να πάει και Χαβάη ξέρω γω

τούτο εδώ φαίνεται πιο κοντά στην ομορφιά του Tokyo Vice
Φαίνεται όντως πιο προσγειωμένο από τα Yakuza.

Back