Gaming Industry Drama thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Και με το desura έτσι έγινε, έκλεισε και ότι υπήρχε εκεί χάθηκε...

Και το Gamestop - Impulse!!!

Hell_Yeah_Dog_Sticker.jpg

μου αρέσει πως ξεμπροστιάζει τον κάθε ανώμαλο αυτό το παιχνίδι πάντως.

δυσαρεστη ειδηση. ενταξει, δεν ειχε βγαλει και ΤΙΣ γκοτιες, αλλά στα ματακια μου τα γκειμς της ηταν ενδιαφεροντα και πανω απ τον μεσο ορο και ειχα σκοπο οπωσδηποτε να δω το greedfall 2 καποια στιγμη. δεν ηξερα οτι ειχε τοσα προβληματα παντως.

αδαν, μου θυμισες τωρα τον ασυμπαθιστο καζανοκεφαλο. πριν 10 μερες βγηκε το (λενε οι ιδιοι) ιμερσιβ νταντζον κρωλερ σιμ Cralon και δεν κουνηθηκε φυλλο. ενω πεισματικα αρνειται ακομα και να σχολιασει/απαντησει οποιαδηποτε ερωτηση εχει μεσα την λεξη "γκοθικ".

δικαιωμα του, δεν κρινω. απλα αν δεν γυρισει στις ριζες του, εστω σε τυπου ελεξ γκειμ, συντομα θ ακουσουμε τα μαντατα της Pithead Studio. με 10 πλειερς ραιτ ναου και 59 ωλ ταιμ πηκ, δεν μαμησε κανείς.

spiders1.png
spiders2.png

γουαου. πρωτη φορα βλεπω ντεβ να λεει ανοιχτα στον κοζμο οτι καλυτερα να πειρατεψει τα γκειμς που εφτιαξε παρα να δωσει εστω κι ενα ευρω στους γκραν παπαρες της nacon.
αυτα κι αλλα πολλα στο παρακατω διαφωτιστικο βιδεο:

Εντελώς τυχαία και οι devs του The Sinking City τα ίδια ακριβώς έλεγαν πάλι για την Nacon ως εκδότρια.

Ένας υπάλληλος της εταιρείας έκανε αυτό το ποστ στο φόρουμ των GTA:

tldr δεν αποδεικνύεται από κάπου ότι υπήρχαν leaks, όταν τους απέλυσαν τους αρνήθηκαν το δικαίωμα για συνδικαλιστική εκπροσώπηση στο meeting (το οποίο ήταν τσακ-μπαμ 5 λεπτά γεια σας), και η ιστορία θα έχει και συνέχεια.

Update

τυχαιο ταγκ @Borracho

Aυτά τα ηρωϊκά πόστ στο Τουίτερ είναι στάνταρ το πρελούδιο για τις απολύσεις.

Δεν το πιάνουν το νόημα οι φίλοι μας. Η gaming βιομηχανία είναι από τις πιο σκληρές, αμείλικτες και τυχοδιωκτικές. Όταν μπαίνεις, ξέρεις πού πας ή τουλάχιστον ΟΦΕΙΛΕΙΣ να ξέρεις πού πας. Είναι σα να μπαρκάρεις και την πέμπτη μέρα, εκεί που είστε στ'ανοιχτά, ν'αρχίζεις να φωνάζεις πως σου λείπει το κορίτσι σου και το κρεβατάκι σου και ΑΠΑΙΤΕΙΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΡΕΠΟ ΣΟΥ.

Ηλίθια πράγματα, δείχνουν πως οι άνθρωποι αυτοί απλώς δεν έχουν ιδέα πού εργάζονται και κακώς μπήκαν από το φεγγίτη όταν μπήκαν.

Δέκα χρόνια τώρα στη γαλέρα του tech/gaming, ανθρώπους αληθινά ικανούς και καπάτσους, δεν είδα ΠΟΤΕ να χάνονται. Ψιλογιωτάδες τώρα, βολεμένους, δικαιωματιστές, τεμπελάκους, μπαφάκηδες αξιολύπητους, άπειρους είδα να απολύονται. Όλοι φωνάζαν και κάναν έτσι μεγαλόπνοα σχέδια εκδίκησης στο Σλάκ και μείναν στη μαμά με το ταμείο ανεργίας.

Όταν πας μισθοφόρος, πας μισθοφόρος. Περιμένεις τη σφαίρα κάθε ώρα και λεπτό. Αυτή είναι η ενήλικη ζωή, δυστυχώς. Δεν θα 'θελα τίποτε περισσότερο απ' το να 'χα μείνει στο χωριό μου να γίνω καθηγητής λογοτεχνίας σε Λύκειο, αλλά δυστυχώς δεν ήταν στις διαθέσιμες επιλογές. Δεν ήξευρα. Τώρα, κουπί και αίμα.

ΥΓ Το GTA6 θα βγει και θα γαμάει, οι τοπ περφόρμερς της ομάδας της Ρόκσταρ θα χεστούν στο τάληρο κι ο Σόδας κι εγώ θα πηγαίνουμε την Tristar LaFuriosa στη μια ρόδα πάνω κάτω Vice City με μονταρισμένο Loco να βαράει στο soundtrack. #ΑφούΤαΞέρετεΤώρα

Back