Subnautica

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν το είδα καν, είχα θολώσει

Τελικά δεν είχα θολώσει, απλά ήμουν πιο γρήγορος και απ' τη σκιά μου, η έκπτωση μπήκε λίγο αργότερα, αρχικά δεν υπήρχε.

Oυτε εγω εχω παιξει το πρωτο. Αλλα εχω δει βιντεο. Ειναι τοσο καλο?

Δεν έχει ακατάπαυστη δράση και αίμα, οπότε μάλλον δεν είναι κάτι που θα προτιμούσες Σρέντερ. Ειναι καλό όμως, βάσει αξιόπιστων πηγών.

Φαίνεται να λυθήκανε οι μαλακίες με την Κράφτον οπότε λέω να στηρίξω. Η εμπειρία μου με την ea του πρώτου ήταν φανταστική, οπότε δεν βλέπω γιατί να μην είναι και τώρα. Επίσης, η τιμή κρατήθηκε αρκετά χαμηλά, περίμενα παραπάνω, και έχει και καμπόσα δωράκια ήδη για αγορά την πρώτη εβδομάδα. νοτ μπαντ.
τι δωράκια έχει για αγορά την πρώτη βδομάδα; Δεν τα βλέπω κάπου.

τι δωράκια έχει για αγορά την πρώτη βδομάδα; Δεν τα βλέπω κάπου.

Τίποτα το φοβερό, σόρρυ για την στυλ ομάδα αλήθειας παραπληροφόρηση, ένα διακοσμητικό in game αγαλματάκι έχει -ελπίζω να μην ξεχάσουν να το βάλουν και σε αυτούς που κάναν πριόρντερ- όπως επίσης άλλο ένα είχε με twitch drop στο event που κάνανε προχθές.

1778880170063.png
2 μερες 2 μυρια...

Απο δω και μπρος ξεκινα η χασουρα της Krafton

1778880198269.png

1778880232032.png

TL;DR:​

Every $30 copy sold during the earnout window costs Krafton roughly $72 after distribution fees and the $3.12 per dollar payout to Unknown Worlds. If the game sells anywhere near Below Zero numbers, Krafton loses $145 million on the deal. Your $30 directly funds the developers and comes straight out of Krafton's pocket.

συγνώμη τι σόι deal είναι αυτό; γιατί κάποιος να δεχτεί κάτι τέτοιο;

συγνώμη τι σόι deal είναι αυτό; γιατί κάποιος να δεχτεί κάτι τέτοιο;

Γιατί είχε την ατυχία ίσως να μην δραστηριοποείται στην ελλαδίτσα μας

Επειδή φαίνεται ότι λείπει lore σε κάποιους εδώ μέσα, γκουκλάρετε unknown worlds and krafton lawsuit timeline
και have fun!

Επειδή φαίνεται ότι λείπει lore σε κάποιους εδώ μέσα, γκουκλάρετε unknown worlds and krafton lawsuit timeline
και have fun!
TLDR

Ο τσεος της κραφτον (παπ-τζη/PUBG) οταν αγορασε την εταιρεια που εφτιαχναν το subnautica τους υποσχεθηκε 500μυρια για αγορα οταν γινει θυγατρικη τους και 250 μυρια ΜΠΟΝΟΥΣ αν βγαλουν το subnautica 2 σε EA εως καπου το 2025.

Οταν καναν τη δουλεια οι ντεβς και ετοιμασαν τη παρουσιαση ενος παιχνιδιου που ηταν ετοιμο να βγει εγκαιρως (και ετσι θα επαιρναν το μπονους) ο τσεος αγχωθηκε και πηγε ΣΤΟ ΤΣΑΤ-ΤΖΗ-ΠΙ-ΤΗ να ρωτησει πως να μη πληρωσει το μπονους, το gpt του ειπε "απολυσε τους λολ" και ετσι και εκανε. Πηγαν στα δικαστηρια και δικαιωθηκαν οι ντεβς, εξ'ου και το παραδοξο του αν αγορασουν πολλοι το παιχνιδι της κραφτ, η κραφ χανει λεφτα.

Η φάση η ωραία είναι ότι το Subnautica universe είναι γεμάτο από anticorpo και antiAI γραφή και lore.
Το 2 θα έλεγε κανείς ότι είναι αρκετά once more with feeling φάση. Θα δούμε ωραία πραματάκια.

Επειδη το βλεπω λαου-λαου και διαβαζω ολα τα περιγραφικα, ελιωσα στο γελιο οταν ειδα το μηνυμα που ελεγε πανω-κατω "μην αφηνετε την τεχνητη νοημοσυνη να παιρνει κρισιμες για εσας αποφασεις γιατι θα σας γυρισει μπουμεραγνκ"

Αυτός ο krafty (χεχ) CEO, δε θα έπρεπε έστω τιμής ένεκεν, να κάνει το chat gpt Vice President;

Κάνοντας τις αληθινές ερωτήσεις εδώ...

ξέρω τι δράμα, αλλά ακόμα δεν καταλαβαίνω τι τους είπε το μυαλό στην κράφτον για την αρχική συμφωνία.

Incentives για να είναι παραγωγικοί, αλλά έβαλε την υπογραφή του σε πολύ μεγαλύτερο ποσό που ήταν διατεθειμένος να δώσει τελικά.

Incentives για να είναι παραγωγικοί, αλλά έβαλε την υπογραφή του σε πολύ μεγαλύτερο ποσό που ήταν διατεθειμένος να δώσει τελικά.
Ε, σιγά το πράγμα. Μην το δώσει! Συνέχεια γίνεται αυτό στις ελληνικές επιχειρήσεις. κάνετε τα εύκολα δύσκολα και εσείς
:trollface:

Δλδ για να καταλάβω. Αν πάρουμε τώρα το Subnautica 2, έχουν κέρδος μόνο η developers;
Αν είναι έτσι είναι τρελό selling point για μένα

Δλδ για να καταλάβω. Αν πάρουμε τώρα το Subnautica 2, έχουν κέρδος μόνο η developers;
Αν είναι έτσι είναι τρελό selling point για μένα
Γιεπ, αν περασουν τα 2.3 μυρια οι πωλησεις (και μεχρι να φτασουν τα 5 μυρια) οι ντεβς παιρνουν στη τσεπη 3,κατι δολαρια για καθε δολλαριο που παιρνει ο παπ-τζης. χρειαζεται να ξεπερασουν τα 5 μυρια οι πωλησεις για να καπαρει αυτη η συμφωνια και μετα αρχιζει να βγαζει καποια δολλαρια ο παπ-τζης ωστε να μειωσει τη χασουρα.

Back