Που σκορπάτε αλόγιστα τα λεφτά σας; (Ποιο game αγοράσατε πρόσφατα;)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Νίτρε (τα single player προφανώς) ναι.
ναι εννοώ δε θέλει κανένα activation και τέτοια; Ρωτάω εντελώς από archivist οπτική γωνία. Τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα τελευταία.

Όχι, δεν είσαι υποχρεωμένος να έχεις ενεργό PS account ή την κονσόλα συνδεδεμένη στο internet σε ό,τι αφορά το PS4.

Όχι, δεν είσαι υποχρεωμένος να έχεις ενεργό PS account ή την κονσόλα συνδεδεμένη στο internet σε ό,τι αφορά το PS4.

Ναι. Δεν έχεις πρόβλημα. Απλά τα digital που αγοράζεις πλέον πρέπει να μπεις μια φορά στις 30 μέρες online μόνο για άδεια απεριόριστης χρήσης. Με τα physical δεν ισχύει αυτό

ok όταν βγει το 6 να το έχω υπόψιν μου τότε, θα τα χαρίζουν τα 4.

Αλόγιστο γιατί το έχω και το έχω περάσει 2 χέρια.
1778795029463.png
Αλλά διάολε, 3,65 DRM free στο gog.

Αλόγιστο γιατί το έχω και το έχω περάσει 2 χέρια.
View attachment 10401
Αλλά διάολε, 3,65 DRM free στο gog.

Εντάξει συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, δεν το λες σπατάλη αλλά "ορθολογικοποιηση" της συλλογής.

@Chosen Undead Πες μας τώρα οτι θα παίξεις έστω και ένα από τα 8 singstar, να μας στείλεις αδιάβαστους.

Singstar σχεδόν όλα τα παίζω οικογενειακώς αλλά και με τη παρέα. Αγάπησα το karaoke με το παιχνίδι αυτό. Πάμε έξω και σε karaoke nights πλέον 😅

Singstar σχεδόν όλα τα παίζω οικογενειακώς αλλά και με τη παρέα. Αγάπησα το karaoke με το παιχνίδι αυτό. Πάμε έξω και σε karaoke nights πλέον 😅

Πιστεύω να τραγουδάς αποκλειστικά τα τραγούδια των Yakuza, έτσι;

Back