Subnautica

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ρε και με την 1.0 να το πιάσεις, καλά θα κάνεις. Αλλά έκανες το καθήκον σου 🫡

τρώω ντεζαβού ότι έχω ρωτήσει πάλι, αλλά τι να κάνς.
Το παιχνίδι δηλαδή είναι NMS στο νερό;

Σιγουρα εχεις ξαναρωτησει. Και 10 χρονια μετα και τοσες αποψεις απο διαφορα ατομα εδω μεσα, ξαναρωτας. Τεσπα.

Για μενα οχι, το nms ειναι μια νεροβραστη μπουρδα χωρίς στορυ, ενω το Subnautica ειναι μεσα στα τοπ 3 παιχνιδια που δεν θα παιξετε ποτε.

Σιγουρα εχεις ξαναρωτησει. Και 10 χρονια μετα και τοσες αποψεις απο διαφορα ατομα εδω μεσα, ξαναρωτας. Τεσπα.

Για μενα οχι, το nms ειναι μια νεροβραστη μπουρδα χωρίς στορυ, ενω το Subnautica ειναι μεσα στα τοπ 3 παιχνιδια που δεν θα παιξετε ποτε.
το έχει δώσει ο Τίμαρος γιατί να μην το παίξουμε :p

Στα λογια μου ερχεσαι. 10+ χρονια παιχνιδι, το βρισκεις απο θειο μεχρι τσαμπε, αλλα δεν το βαζεις να δοκιμασεις, αλλα προτιμας να ρωτησεις κατι που εχεις ξαναρωτησει. 🤷

Στα λογια μου ερχεσαι. 10+ χρονια παιχνιδι, το βρισκεις απο θειο μεχρι τσαμπε, αλλα δεν το βαζεις να δοκιμασεις, αλλα προτιμας να ρωτησεις κατι που εχεις ξαναρωτησει. 🤷
Είμαι γραφέιο και έχω δουλειά να κάνω, και πιάτα θα έπλενα να μην την κάνω.

Εκτός από την ιστορία που είναι κορυφαία στο subnautica 1 εγώ θα έλεγα ότι δεν είναι NMS στο νερό και λόγο του gameplay. To NMS το θεωρώ πιο πολύ sandbox παιχνίδι, όπου έχεις τεράστιους γαλαξίες και κάνεις ότι θέλεις. Το Subnautica πάντα έχει αρχή μέση και τέλος. Τελος πάντων ήταν, γιατί δεν ξέρω καθόλου την ιστορία του 2. Στα άλλα σκοπός σου ήταν να φύγεις από τον πλανήτη. Στο 2 μπορεί να πηγαίνεις και γυρεύοντας...

Το 1 το έπαιξα και εγώ στον Τίμαρο που το έδωσε free. Το ψιλομετάνιωσα μιας και δεν μπορούσα να βγάλω εύκολα τότε screenshots από το epic...

Για μενα οχι, το nms ειναι μια νεροβραστη μπουρδα χωρίς στορυ

i-find-your-6ba29af577.jpg

Installed. Μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι το windrose πολλές φορές τελευταία. Θα κάνω ολόκληρο τόπικ με σεντόνι αύριο, που θα ηρεμήσω για να είμαι αντικειμενικός

χαχαχα γιατί ρε; Έχει τα θεματάκια του, δεν λέω, αλλά εγώ έβγαλα την ea μια χαρούλα.

Έκανα το λάθος να προσπαθήσω να αναβαθμίσω full τον εξοπλισμό όταν έφτασα στα swamps. Κάπου με κούρασε άσχημα που για να φτιάξεις τα metal bars θέλεις και αντικείμενο από τα mobakia.

Δεν είναι καθόλου λάθος, έκανες ακριβώς αυτό που έπρεπε. Αλλά οκ, καταλαβαίνω γιατί μπορεί να σε κουράσει το μάζεμα των υλικών, τέτοιου είδους παιχνίδια τα χουν αυτά

Είναι λίγο δυσανάλογο στο Windrose. Συνήθως θα σε ταλαιπωρήσουν για να μαζέψεις υλικά, αλλά πρώτη φορά συναντάω να πρέπει να σκοτώσεις τόσους πολλούς για να κάνεις upgrade τα πάντα. Από πλοίο μέχρι τα δικά σου όπλα. Τουλάχιστον είναι καλό ότι ακολούθησα την σωστή οδό. Απλώς με κούρασαν τα swamps. Στα προηγούμενα biomes πήγαινε λίγο πιο στρωτά η φάση. μπορούσες να εξερευνάς περισσότερο καθώς μάζευες τα υλικά.Τώρα που έχω και το subnautica να ασχολούμαι ,μου πάει καλύτερα.

Ναι ρε, ειναι εμφανες απο την αρχη οτι το σημαντικοτερο ειναι να κανεις upgrade σε αρμορ και οπλα. Το swamp boss μου εβγαλε την πιστη btw
Ενα απο τα θεματα του windrose προς το παρον, ειναι οτι δεν υπαρχει καλος τροπος να αντιμετωπισεις τα γκρουπς εχθρων, γιαυτο κουραζει και τοσο νομίζω.

Είναι λίγο δυσανάλογο στο Windrose. Συνήθως θα σε ταλαιπωρήσουν για να μαζέψεις υλικά, αλλά πρώτη φορά συναντάω να πρέπει να σκοτώσεις τόσους πολλούς για να κάνεις upgrade τα πάντα. Από πλοίο μέχρι τα δικά σου όπλα. Τουλάχιστον είναι καλό ότι ακολούθησα την σωστή οδό. Απλώς με κούρασαν τα swamps. Στα προηγούμενα biomes πήγαινε λίγο πιο στρωτά η φάση. μπορούσες να εξερευνάς περισσότερο καθώς μάζευες τα υλικά.Τώρα που έχω και το subnautica να ασχολούμαι ,μου πάει καλύτερα.
σαν το βλάχέιμ δηλαδή αν παίζεις σόλο.

Έφτασα στο τέλος του στόρυ περιεχόμενου. Πολύ όμορφη εμπειρία, ανυπομονώ για τη συνέχεια. 🫡

Έφτασα στο τέλος του στόρυ περιεχόμενου. Πολύ όμορφη εμπειρία, ανυπομονώ για τη συνέχεια. 🫡
Θα συνεχίσει από εκεί που το άφησες ή θα σκάσει κάνα wipe ;

Θα συνεχίσει από εκεί που το άφησες ή θα σκάσει κάνα wipe ;

Εννοείς σε κανά μελλοντικό update; Δεν ξέρω, αλλά αν κρίνω απ' το πρώτο, κάθε μεγάλο update θα σημαίνει και new save

Back