By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!το έχει δώσει ο Τίμαρος γιατί να μην το παίξουμεΣιγουρα εχεις ξαναρωτησει. Και 10 χρονια μετα και τοσες αποψεις απο διαφορα ατομα εδω μεσα, ξαναρωτας. Τεσπα.
Για μενα οχι, το nms ειναι μια νεροβραστη μπουρδα χωρίς στορυ, ενω το Subnautica ειναι μεσα στα τοπ 3 παιχνιδια που δεν θα παιξετε ποτε.
Είμαι γραφέιο και έχω δουλειά να κάνω, και πιάτα θα έπλενα να μην την κάνω.Στα λογια μου ερχεσαι. 10+ χρονια παιχνιδι, το βρισκεις απο θειο μεχρι τσαμπε, αλλα δεν το βαζεις να δοκιμασεις, αλλα προτιμας να ρωτησεις κατι που εχεις ξαναρωτησει.![]()
σαν το βλάχέιμ δηλαδή αν παίζεις σόλο.Είναι λίγο δυσανάλογο στο Windrose. Συνήθως θα σε ταλαιπωρήσουν για να μαζέψεις υλικά, αλλά πρώτη φορά συναντάω να πρέπει να σκοτώσεις τόσους πολλούς για να κάνεις upgrade τα πάντα. Από πλοίο μέχρι τα δικά σου όπλα. Τουλάχιστον είναι καλό ότι ακολούθησα την σωστή οδό. Απλώς με κούρασαν τα swamps. Στα προηγούμενα biomes πήγαινε λίγο πιο στρωτά η φάση. μπορούσες να εξερευνάς περισσότερο καθώς μάζευες τα υλικά.Τώρα που έχω και το subnautica να ασχολούμαι ,μου πάει καλύτερα.
Θα συνεχίσει από εκεί που το άφησες ή θα σκάσει κάνα wipe ;Έφτασα στο τέλος του στόρυ περιεχόμενου. Πολύ όμορφη εμπειρία, ανυπομονώ για τη συνέχεια.![]()
Θα συνεχίσει από εκεί που το άφησες ή θα σκάσει κάνα wipe ;