Φέισπαλμ σταφ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
μονο ως το απολυτο καρμα μπορω να θεωρησω το γεγονος οτι τα περισοτερα χριστοπαναγιδια τα χει φαει ο μπαμπας αποστολος, που μαζι με την μαμα προφανως, εχουν την μεγαλυτερη ευθυνη που διαμορφωθηκε ετσι ο χαρακτηρας του παιδιου τους.

Εμείς από την άλλη είμαστε 100% η Ουγκάντα της Ευρώπης, οπότε όλα καλά.

^
Ξέρω να κάνω ρολό μπογιά όπως ο συνάδελφος κρατάει σκούπα.

dbfb11a0-c33e-4dd1-a997-bd332d82c8a3.jpg

o σά-λιαγκας σε μεγαλες στιγμες.
επισης θελω να κανω ΚΑΚΟ σ αυτον τον τριμάλακα τον ρεπορτερ.

🤯sex-emoticons.gif

εντιτ: 2 στην τιμη του ενος.
οκ, θα μου πεις οι περισοτεροι πολιτικοι και "πολιτικοι" αγνοουν τι ψηφιζουν και γιατι βρισκονται εκει που τους εστειλες/στειλαμε.
αλλά τουτος δω σπαει καθε ρεκορ. ειναι κυπριος και μιλαμε για θεματα σχετικα με την τουρκια, οχι οποιαδηποτε θεματα. μας μοιαζουν τελικα οι αδερφοι κυπριοι στα καμαρια που ψηφιζουν, απ οτι φαινεται.

Last edited:

δεν το βάζω για αυτά που λέει για το ΗΒ. Η αναφορά ότι η αργεντινή εφάρμοσε "modern monetary theory" είναι τεράστιο φέϊσπαλμ. Όποιος δεν ξέρει λίγο τι είναι αυτό δεν μπορεί να συλλάβει πόσο μεγάλη παπαριά είπε. (σε καμμία περίπτωση δεν έκανε κάτι τέτοιο η Αργεντινή)

ομπβιουσλυ φεισπαλμ ολο το σκηνικο με την συζητηση στο πρωιναδικο, ωστοσο (αν και ειναι λιγο κουραμπιες γενικως o evangian) ΛΟΥΤΡΟ αληθειας τα οσα λεγονται μετα το 9'00''....

Είδα μέχρι εκεί που λέει για ελεύθερη ώρα και συμφωνώ, είναι 2026, σεισμούς, πλημμύρες, πυρκαγιές, πανδημίες, χιόνια το πρωΐ, και πολλά άλλα έχουμε γνωστό γκαντέμη (βασικά το 41%) με κληρονομικό χάρισμα.

Last edited:
Αν μιλάμε για Έλληνα μάνατζερ τότε στα σκατά. Τοξικοί, αγχωτικοί, άσχετοι και κατά μεγάλο ποσοστό βύσματα

καλύτερα να μην γράψω τι σκέφτομαι...

Το συννεφάκι, πάνω στο οποίο ζούνε, θα καταρριφθεί λίαν συντόμως !!!!
Αν μιλάμε για Έλληνα μάνατζερ τότε στα σκατά. Τοξικοί, αγχωτικοί, άσχετοι και κατά μεγάλο ποσοστό βύσματα

Γιατί, όπως έχω ξαναγράψει, στην Ελλάδα έχουμε πολλούς μάνατζερ (και αφεντικά), που δεν κάνουν για μάνατζερ (και για αφεντικά).

εγώ δεν μπαίνω καν στην λογική πώς είναι οι έλληνες μάνατζερ. Αυτό που βλέπω είναι πώς προάγεται το «θάρρος» να γλείφουνε οι νέοι τούς ανωτέρους. Ή μπορούμε να φανταστούμε να δέχονται απειλές για να πούνε το «αυθόρμητο» ποίημα.

Last edited:
Back