Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part III

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τέλος το Dispatch.
Δίκαιος ο θόρυβος που έκανε, χαλαρά αποτελεί το καλύτερο "interactive drama" της τελευταίας δεκαετίας και μόνος λόγος να το προσπεράσει κανείς είναι η αποστροφή προς την superhero θεματολογία (ξανά τυχαίο ταγκ @Borracho).
Δεν το θεωρώ αριστούργημα απαραίτητα, έχει κάποια πράγματα που το "κατεβάζουν" λίγο (μεταξύ αυτών το τελικό standoff με την εμπλοκή του σκύλου, οκ είναι και λίγο meme πλέον αλλά το βρήκα αρκετά φτηνό τρικ), ωστόσο συνολικά είναι απολαυστικό. Δραματουργία, κινηματογραφικότητα, gameplay, και φυσικά το υπέροχο οπτικοακουστικό - όλα βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο και οι 1ο ώρες περνούν νεράκι. Σε όποιους αρέσει η όλη υποκουλτούρα των υπερηρώων, ειδικά όπως έχει διαμορφωθεί πλέον μέσα από ρεβιζιονιστικά/meta έργα σαν το Invincible και το The Boys, το τσεκάρουν άμεσα. Οι υπόλοιποι περιμένουν να κάνουν review-bomb την επόμενη Μαρβελοταινία πίνοντας το hemo τους με γουίσκι για να μην τους πουν μαλθακούς.
8.5/10

Μια και είμαι σε φουλ υπερηρωικό binge τελευταία (λόγω και Invincible, Daredevil S2 κτλ.), έβαλα να δω και το Midnight Suns που μας έκανε δώρο ο ευεργέτης Τιμ στο EGS. Καμιά ωρίτσα ασχολήθηκα, το πρώτο μου σχόλιο είναι ότι δείχνει να έχει επηρεαστεί περισσότερο από Bioware RPG και λιγότερο από XCOM. Επίσης προβλέπεται ΠΟΛΥ skip στο μέλλον γιατί το banter δεν είναι όσο εύστοχο νομίζουν οι συγγραφείς του και μάλλον ξέχασαν πώς μπαίνει η τελεία στο πληκτρολόγιο. Κατά τα άλλα μου κάνει αρκετά ως τώρα, οι επόμενες 3-4 ώρες θα είναι κρίσιμες.

Last edited:
Πολλάν χαίρομαι που θα 'στε κάγκελο Άιτον Μάιντέν (sic) εσείς οι νεανίες. Θα τελειώσει και νωρίς το λάιβ ώστε η μαμά να προλάβει να σας πάει στη νυχτερινή προβολή του Αβέντζερς Ουάνς Μορ Γουίθ Φήλινγκ. Δεν αμφιβάλλω καθόλου για την ποιότητα του Dispatch αλλά με τέτοια θεματολογία και εικαστικό, ούτε τσάμπα από τον Ευεργέτη Τίμαρο δεν τον παίζω (@Dim Gian Bot δικό σου).

Ευτυχώς μου συμβαίνει ανδροπρεπές, απολιθωμένο Replaced αυτές τις ημέρες, έχω και δυο ατσίβμεντς στο πρωτάθλημα του Pinball FX που φαρμάρω, ρολάρει η φάση.

Τερματισα το PRAGMATA. Απο τα καλυτερα παχινδιια της capcom!
Παρα πολυ καλο με πολλη δραση και γραφικαρες!! Διελυσα ολα τα ρομποτ. Καλυτερα θα ηταν να ειχε και εξωγηινους και εξωγηινα ζομπι αλλα και χωρις εξωγηινους ειναι παιχνιδαρα!

Ξεκινησα το Kingdom hearts 3 και μαζι με τον Donald και τον Goofy πολεμαμε τους Heartless. Θυμηθηκα πως πριν χρονια o Stockman μου ειχε πει πως εκανε πειραματα σε ενα παπια που εμοιαζε με τον donald και μου προτεινε να αντικταστησω τον rocksteady η τον bebop με αυτον και ειπα οχι γιατι ο donald ειναι χαζος . Ειναι το μονο kingom hearts με καλα γραφικα σε max 1440p 60 fps ολα τα προηγουμενα ηταν χαλια. Ξεκιναει απο την αρχαια Ελλαδα η πρωτη πιστα και αυτο ειναι πολυ καλο. Συναντησα τον Ηρακλή Τωρα παω να συναντησω την Χιονατη τον Πινοκιο και ολους αυτους.

Τέλος το Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse.
Remaster port από το Wii. Και αυτό φαίνεται στα animation όπου ο τρόπος που τρέχουν είναι λίγο γελοίος. Εκτός αυτού όμως ήταν πολύ καλό και το ευχαριστήθηκα περισσότερο από το Maiden of Black Water. Αν και η ιστορία και των δύο είναι δυνατή , το Maiden με κούρασε στην μάχη του όταν αντιμετώπιζα κάποια φαντάσματα σφουγγάρια τα οποία δεν έπεφταν με τίποτα.

Από τρόμου σε τρόμου, περνάω τις νύχτες με το Amnesia the Bunker.
Το οποίο είναι μια μαζοχιστική απόλαυση, με ένα τέρας που επιτέλους είναι επικίνδυνο μιας και ακούει καλά . Πολύ καλά! Και το alien άκουγε, αλλά δεν θυμάμαι να μου έκανε τόσο στενό μαρκάρισμα όπως αυτό στο bunker. Αυτή τη στιγμή που γράφω αυτές τις σειρές είμαι κρυμμένος μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και περιμένω να φύγει. Νομίζω ότι όλα καλά θα πάνε. Δεν ξέρει που βρ

Well, δεν πρόκειται για PC game, αν και νομίζω ότι θα έπρεπε ήδη να ήταν.

Ολοκλήρωσα το Ghost of Yotei, το οποίο προσωπικά με συνεπήρε. Ναι, είχε μια κλισέ και τετριμμένη ιστορία εκδίκησης, ωστόσο ήταν ένα από τα λίγα παιχνίδια που με έκαναν να ανυπομονώ να σχολάσω από τη δουλειά, ώστε να μπορέσω να συνεχίσω. Χρόνια είχα να το πάθω αυτό.

Ατμόσφαιρα και αισθητική σε top επίπεδο, ικανοποιητικότατες και χορταστικές μάχες, πολύ πλούσιο open-world περιεχόμενο (χωρίς να "πνίγει" σε Ubisoftικά επίπεδα), ενώ μου άρεσε πάρα πολύ ο συνδυασμός Άγριας Δύσης και Ιαπωνικής παράδοσης που επικαλείται. Πραγματικά, αν ισχύουν οι φήμες ότι η PC έκδοση βρισκόταν στα τελευταία στάδια ανάπτυξης και ακυρώθηκε λόγω της αλλαγής στρατηγικής της Sony, είναι μεγάλο κρίμα. Ελπίζω η Sony να το κυκλοφορήσει τελικά, έστω και ως το τελευταίο single-player που θα εμφανιστεί στο Steam.

Bonus το main theme, που διαθέτει μια από τις ομορφότερες μελωδίες που έχω ακούσει σε video game, ιδίως όταν συνοδεύει κάποια "ταξιδιάρικα" σημεία...

Zώρζ ΟΛΟΙ οι τίτλοι της Σόνι θα ξαναβγούν στο PC, μετά από ένα πάγωμα 5-6 ετών προκειμένου να αβανταριστεί το PS6 και το backwards compatibility του. Αφού καταρμεχτούν οι τίτλοι εκεί με enhanced editions κτλ. θα δούμε και τις αντίστοιχες PC εκδόσεις να σκάνε όταν 'ωριμάσει' το PS6.

Πριν ένα περίπου μήνα ολοκλήρωσα τα Final Fantasy VII Remake στο ps5. Παράλληλα έπαιζα ξανά για 3η φορά ever το Final Fantasy VII το original στο switch γιατί μπήκα στο τρυπάκι να θέλω να συγκρίνω τι έχουν κάνει στο remake. Tελείωνοντας σήμερα το original όπου κατάφερα επιτέλους να σκοτώσω τα Emerald & Ruby Weapons, τα οποία τα είχα πάντα απωθημένα, μπορώ να πως λάτρεψα τι τρελό expand έχουν κάνει στην ιστορία του original στο remake, όπου σε κάθε περιοχή που πριν απλά περνούσες για λίγο, τώρα γίνονται ένα σωρό νέα γεγονότα ενώ έχεις να κάνεις και αποστολές. Εχω ανάμεικτα συναισθήματα για το φινάλε του Remake. Αν τελειώσω το Rebirth που έχω αρχίσει επίσης ίσως να μπορώ να πω περισσότερα αν είμαι υπέρ ή όχι αλλά μάλλον θα χρειαστεί και το 3ο μέρος όπου ελπίζω να μην έχουν κόψει τα επικά σκηνικά με τα οποία κλεινει το 2ο CD στο original. Σίγουρα απόλαυσα το original περισσότερο από κάθε άλλη φορά, πρώτη φορά κατάλαβα τα πάντα (έχοντας λιώσει και το Crisis Core στο PSP παλιά βέβαια, θα παίξω και το remake αυτού του Reunion οπωσδήποτε!) και δεν το αποκλείω να το παίξω ξανά σε PC ή PS5 για να πάω για πλατίνα. Συνεχίζω Rebirth με τέρμα τα γκάζια οπότε τώρα. Ανυπομονώ να δω ποια κομμάτια του original περιέχει και πως τα έκαναν!

Tερματισα το kinggom heaers 3. Ειναι το καλυτερο της σειρας. Εχει τους πολλους γνωστες ηρωες της disney που δεν εχουν τα προηγουμενα οπως ο τα monster inc frozen tangle και hero 6. Και τους φιλους μου τους πειρατες! Γραφικαρες σε ultra 1440p 60 fps χωρις fsr. Αλλα το καλυτερο απο ολα ειναι οτι ξεκιναει στην Αρχαια Ελλαδα και πρωτα συνααντησα τονΗ ρακλη και πολεμησα τα τερατα της ελληνικης μυθολογιας οπως ο Μινωταυρος και η Λερναια υδρα!

Ξεκινησα στο σουιτς το Metroid Prime 4 μετα απο πολυ καιρο και με εχει συνεπάρει. Ευτυχως εχει την υποβλητική ατμόσφαιρα των μετροιντ και την εξερεύνηση στο περιβάλλον οπως τα παλια. Οι πρώτες εντυπώσεις ειναι άκρως θετικές και μαλλον θα ασχοληθώ αποκλειστικά μαζι του μεχρι να το τερματίσω.

Είμαι μεταξύ Silent Hill f και Fatal Frame II Remake. Θα δείξει.

Ξεκινησα το RISE OF THE RONIN. Eιναι παινχιδαρα σαν το Assasin Creed Shadows και αυτό στην αρχαια Ιαπωνια. Πολεμαω τους κακκους ninja που με προδωσαν και πηγαν με τις χελωνες. Εχει γραφικαρες σε ultra 1440p 60 fps με fsr3 . Toυς σφαζω ολους και το αιμα τρεχει ποταμι. vLAD δεν ντρεπεσαι να παιζεις σε κονσολα? Τι εσαι 5 χρονο?
To silent hill f θα ειναι το πρωτο silent hill που θα παιξω καθως δεν εχω παιξει κανενα silent hill μεχρι τωρα.

Φαντάζομαι υπάρχουν mods για τα παιχνίδια αυτά που να δίνουν άφθονα πυρομαχικά, σωστά; Για δεύτερο playthrough θα είχε φάση να κατασφάζεις σρεντερικά ότι βρεθεί στον δρόμο σου με μια καταιγίδα πυρών.

Για την ακρίβεια, το συγκεκριμένο έχει μόνο Melee όπλα. :ROFLMAO:

Back