By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Εγώ πάντως βγάζω λεφτά από το έγκλημα οπότε θα το αγοράσω και χωρίς να περιμένω τις εκπτώσεις. Εσύ @shredder πάντως δεν πρέπει να είσαι και πολύ μεγάλος κακ(κ)ός για να μην έχεις να δώσεις 70€.Αν εκανε 60 ευρω αντι για 70 θα εινχε πουλησει 3 εκατομυρια σε μια μερα δηλαδη διππλασιεες πωλησεις ενω τωρα οι περισσοτεροι περιμενουμε τις εκπτωσειςτ ου steam για να το παιξουμε.
Στα επίσημα κλειδάδικα (π.χ. GreenManGaming, Fanatical - απολύτως ασφαλή) κοστίζει ήδη 60 ευρώ, οπότε αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις αυτό το ποσό, μπορείς να το κάνεις άμεσα...Αν εκανε 60 ευρω αντι για 70 θα εινχε πουλησει 3 εκατομυρια σε μια μερα δηλαδη διππλασιεες πωλησεις ενω τωρα οι περισσοτεροι περιμενουμε τις εκπτωσειςτ ου steam για να το παιξουμε.
Ναι αλλά και εσύ δεν τιμάς το όνομα σου , γιατί δεν τα μοιράζεσαι με τους πτωχούς .Εγώ πάντως βγάζω λεφτά από το έγκλημα οπότε θα το αγοράσω και χωρίς να περιμένω τις εκπτώσεις. Εσύ @shredder πάντως δεν πρέπει να είσαι και πολύ μεγάλος κακ(κ)ός για να μην έχεις να δώσεις 70€.
Δεν βγαίνω. Τρείς γυναίκες έχω να συντηρήσω.Ναι αλλά και εσύ δεν τιμάς το όνομα σου , γιατί δεν τα μοιράζεσαι με τους πτωχούς .
Μόνο αλήθειες σήμερα
Πως γινεται 3? Μια γυναικα δεν εχεις? Εκτος αν εννοεις μια γυναικα και 2 κορες.Δεν βγαίνω. Τρείς γυναίκες έχω να συντηρήσω.
καλά, μια χαρά δε τα λες αυτά τα παιχνίδια, αν δεν τα έχεις παίξει στην εποχή τους είναι πολύ πολύ ζόρικοι μηχανισμοί. Προσωπικά θα καλοδεχόμουν μια πιο μοντέρνα υλοποίηση ποιο κοντά στο Pillars of Eternity σαν gameplay.
wtf?
μια χαρα ηταν οι ΕΕ της Beamdog. τι θενε τωρα οι μαγοι της ακτης? μαλλον ετοιμαζουν το 4 και μεχρι τοτε ειπαν να ξεζουμισουν το φραντσάι μεχρι τελους....
χαζη κινηση μου φαινεται, αλλά για να δουμε που το πανε.
άρα στα λόγια μου έρχεσαι, αν δεν είσαι βετεράνος λιωμένος σε αυτά, "skill issue" ok next.^Skill issue. Μάλλον έφτιαξες ομάδα που πρότειναν Larian cosplayers στο reddit.