Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Σήκουελ στο μπλοκμπαστερικό ινδικό έπος Ντουραντάρ..

Αγνός βασκικός τρόμος..

Και σβήσιμο με απόλυτη καζακστανο-ουζμπεκική αμερικανιά..

Αυτές τις μέρες είδα τα εξής:

Project Hail Mary: Έχει γίνει αρκετός ντόρος για ετούτο εδώ. Δεν είναι κακή ταινία, ωστόσο το 8.3 που έχει στο imdb μου ακούγεται κομματάκι υπερβολικό. Έχει ενδιαφέρουσες ιδέες, καλό ρυθμό, έναν αξιόλογο Ryan Gosling (αλήθεια), ένα συμπαθέστατο συμπρωταγωνιστή/pet, ωστόσο μου φάνηκε αρκετά safe, τόσο στην εξέλιξη της πλοκής (που συχνά εκβιάζει το γέλιο) όσο και στον τρόπο που ολοκληρώνει την ιστορία του (δεν έχω διαβάσει το βιβλίο για να κρίνω). Πάντως, στις 2,5 ώρες που διήρκησε, δεν ένιωσα την ανάγκη να στρέψω το βλέμμα μου κάπου αλλού, οπότε μάλλον καλά τα πήγε.

Send Help: Η νέα σκηνοθετική απόπειρα του Sam Raimi, μετά το πέρασμά του από τη Disney (με το Doctor's Strange), βρίσκεται στο είδος που έγινε περισσότερο γνωστός, δηλαδή στο comedy/horror. Μου άρεσε το σοβαροφανές ύφος της ταινίας (δεν είναι), οι αρκετές "καφρίλες" που περιείχε (περίμενα περισσότερες, tbh), καθώς και το γεγονός ότι, ενώ σου δίνει συχνά την εντύπωση ότι η υπόθεση θα καταλήξει σε "χαζορομάντζο", στην αμέσως επόμενη σκηνή φροντίζει να σε διαψεύσει πλήρως. Δεν είναι αριστούργημα, αλλά από τις πιο διασκεδαστικές ταινίες που είδα το τελευταίο καιρό, εφόσον φυσικά αρέσκεται κάποιος στο είδος.

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο και για τις 2 Γιώργο.

Sam Raimi επανέρχεται δυνατά μετά από καιρό, άκρως ευχάριστη ταινία που ανατρέπει τις προσδοκίες σου. Ίσως η καλύτερη του από εποχής Drag Me to Hell. Πέρα από κάποιες στιγμές που γέλασα, μου έδωσε ολίγον vibe από Misery. H McAdams δίνει ρέστα.

Το Hail Mary είχε hypeαριστεί αρκετά, αλλά τελικά δεν αξίζει τόσο ντόρο που έγινε γύρω του. Είναι καλή sci-fi περιπέτεια, αλλά την περίμενα πιο σοβαρή καθώς υπήρξαν συγκρίσεις με Interstellar (και η αλήθεια είναι πως στο πρώτο 1/3 φαίνονται οι επιρροές). Τελικά είναι πιο family-friendly στα πλαίσια των ταινιών Disney.

Back