PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αν εκανε 60 ευρω αντι για 70 θα εινχε πουλησει 3 εκατομυρια σε μια μερα δηλαδη διππλασιεες πωλησεις ενω τωρα οι περισσοτεροι περιμενουμε τις εκπτωσειςτ ου steam για να το παιξουμε.

Αν εκανε 60 ευρω αντι για 70 θα εινχε πουλησει 3 εκατομυρια σε μια μερα δηλαδη διππλασιεες πωλησεις ενω τωρα οι περισσοτεροι περιμενουμε τις εκπτωσειςτ ου steam για να το παιξουμε.
Εγώ πάντως βγάζω λεφτά από το έγκλημα οπότε θα το αγοράσω και χωρίς να περιμένω τις εκπτώσεις. Εσύ @shredder πάντως δεν πρέπει να είσαι και πολύ μεγάλος κακ(κ)ός για να μην έχεις να δώσεις 70€.

Στα επίσημα κλειδάδικα (π.χ. GreenManGaming, Fanatical - απολύτως ασφαλή) κοστίζει ήδη 60 ευρώ, οπότε αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις αυτό το ποσό, μπορείς να το κάνεις άμεσα...

Στα "γκρίζα", η τιμή κυμαίνεται γύρω στα 50...

H Φαμπλάρα δεν άντεξε το βάρος από τις μπάλες του Στράους και πάει για 2027. Μόνο η Ντηβόλβερ μου φαίνεται θα κρατήσει τη σημαία ψηλά και θα κοντράρει στα ίσια το μπεχίμοθ.

Εγώ πάντως βγάζω λεφτά από το έγκλημα οπότε θα το αγοράσω και χωρίς να περιμένω τις εκπτώσεις. Εσύ @shredder πάντως δεν πρέπει να είσαι και πολύ μεγάλος κακ(κ)ός για να μην έχεις να δώσεις 70€.
Ναι αλλά και εσύ δεν τιμάς το όνομα σου , γιατί δεν τα μοιράζεσαι με τους πτωχούς .
Μόνο αλήθειες σήμερα

Δεν βγαίνω. Τρείς γυναίκες έχω να συντηρήσω.
Πως γινεται 3? Μια γυναικα δεν εχεις? Εκτος αν εννοεις μια γυναικα και 2 κορες.
Τ λεφτα δεν ειναι το προβλημα εχω απειρα λέφτα και αγοραζω οτι θελω αποτε θελω. Αλλα 70 για ενα παιχνιδι δεν αξιζει οπως εχω πει εκτος αν ειναι δικο μου η το επομενο sonic.

Είναι Μουσουλμάνος από Κατάρ ο Ρομπέν, αλλάξαν οι καιροί Σρέ. Κατεβαίνει στο Ελ.Βελ. με το χαρέμι του και στραβώνεται το σεκιούριτι από τα Σβαρόβσκι στις μπούργκες. Έμ πώς.

wtf?
μια χαρα ηταν οι ΕΕ της Beamdog. τι θενε τωρα οι μαγοι της ακτης? μαλλον ετοιμαζουν το 4 και μεχρι τοτε ειπαν να ξεζουμισουν το φραντσάι μεχρι τελους....
χαζη κινηση μου φαινεται, αλλά για να δουμε που το πανε.

wtf?
μια χαρα ηταν οι ΕΕ της Beamdog. τι θενε τωρα οι μαγοι της ακτης? μαλλον ετοιμαζουν το 4 και μεχρι τοτε ειπαν να ξεζουμισουν το φραντσάι μεχρι τελους....
χαζη κινηση μου φαινεται, αλλά για να δουμε που το πανε.
καλά, μια χαρά δε τα λες αυτά τα παιχνίδια, αν δεν τα έχεις παίξει στην εποχή τους είναι πολύ πολύ ζόρικοι μηχανισμοί. Προσωπικά θα καλοδεχόμουν μια πιο μοντέρνα υλοποίηση ποιο κοντά στο Pillars of Eternity σαν gameplay.

μα αν θυμαμαι καλα, το πιλαρς ηταν μια κοπια του bg στο γκειμπλει, οκ με καποια ελαχιστα qols λογω των ετων που μεσολαβησαν.
κατα τ αλλα, μεχρι και το ui ηταν σχεδον πανομοιοτυπο.

5-PC-English.height-1100.jpg

pillars_shades.jpg

δεν λέω gia UI λέω για μηχανισμούς γενικότερα. Είναι πολύ δυσκολότερα αυτά τα παλιά της infinity engine και το ένιωσα πολύ χοντρά μόλις πήγα φρεσκαδούρα και έβαλα Icewind Dale EE μετά το PoE και με πήγε πίπα κώλο με το καλημέρα.

^Skill issue. Μάλλον έφτιαξες ομάδα που πρότειναν Larian cosplayers στο reddit.

^Skill issue. Μάλλον έφτιαξες ομάδα που πρότειναν Larian cosplayers στο reddit.
άρα στα λόγια μου έρχεσαι, αν δεν είσαι βετεράνος λιωμένος σε αυτά, "skill issue" ok next.

Καλά, "ΠΟΛΥ δυσκολότερα" δε θα έλεγα πως είναι, μάλλον έχεις σκουριάσεις. Η αρχή του ID δε θυμάμαι να ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, ίσα ίσα ξεκινάει στρωτά στις πρώτες περιοχές και ζορίζει σταδιακά.

Τώρα όσον αφορά τα φημολογούμενα remakes, κι εγώ αχρειάστα θα τα χαρακτήριζα. Ίσως η μεγάλη αλλαγή να είναι η 5η έκδοση που θα τα κάνει πιο φιλικά στους τσενσήδες (και προφανώς δε θα είναι σε Infinity αν ισχύει η φήμη).

με το που βγήκα από το χωριό πέθαναν όλοι γιατί μου την έπεσε ολόκληρη ορδή, πέθαναν σα να λέμε, μόνιμα... χωρίς autosave.

Back