Summer Game Fest 2026: Οι ανακοινώσεις

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Sephir

Beyond Within
Staff member
Το Summer Game Fest διεξήχθη και φέτος με αρκετά μεγάλη επιτυχία, ενώ ήταν και το μεγαλύτερο σε διάρκεια που είχαμε παρακολουθήσει ως τώρα, φτάνοντας σχεδόν τις δύο ώρες. Όπως είναι φυσικό, ανακοινώθηκαν αρκετοί νέοι τίτλοι, ακούστηκαν ημερομηνίες κυκλοφορίας για ήδη αναμενόμενους τίτλους, ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε ότι έγινε κάποια έκπληξη μεγατόνων. Παρ’ όλα αυτά, …

See full article...

Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!

To 1666 Amsterdam με ενθουσίασε τα μέγιστα. Πρωτότυπο, μερακλίδικο, θεοσκότεινο. Η παρουσίαση του Ντεσιλέ ήταν αρχοντική. Αναφορά σε Λίντς και 'παίξτε το ντέμο αλάνια μου', mic drop.

Το Man of Honor expansion για το Old Country είναι ευκαιρία για ανδροπρεπή επιστροφή στην ειδυλλιακή Vale Dorata και το RE: Veronica με έφτιαξε κάργα με το Παρισινό του σέτινγκ και την προοπτική πρώτου προσώπου.

Wolf Among Us 2 εκτός συναγωνισμού ως ΥΠΕΡΤΑΤΟ Ζομφαγκαπλατσγκεμπρουάγκαχεχεχούμ (ΤΜ) του '27.

Blood of the Dawnwalker λογικά θα παίξει πουνιές με το Songs of the Past για 'Πιο Witcher 4 Μέχρι το Witcher 4', παρτάκι τρελό θα κάμουμε.

Control: Resonant θα δώσει αλύπητο πόνο.

Ο Σεπτέμβρης αναμένεται ΚΑΥΤΟΣ κύριοι.

Το "modern day" σκέλος του Dawnwalker βγήκε λίγο από το πουθενά, στην αρχή νόμιζα πως δείχνανε κάποιου είδους VtM slop. Είμαι περίεργος πώς θα καταφέρουν να το συνδέσουν με την κυρίως πλοκή.

Πέραν τούτου, όπως λέγαμε και στο discord party στη διάρκεια των βραβείων, κυρίως το Star Wars XCOM game και το Wolf Amogus έχω να θυμάμαι, τα υπόλοιπα οριακά τα έχω ξεχάσει κιόλας.

Είπαν, αν άκουσα σωστά, ότι τα γεγονότα του παιχνιδιού οδηγούν σε αυτό το σημείο.
Οπότε εικάζω ότι είναι από τις τελευταίες ώρες του παιχνιδιού ή ενσωματωμένο teaser για sequel.

Mου άρεσε, ήταν το κάτιτίς το αναπάντεχο, αντίστοιχο με το σύγχρονο gameplay του 1666 Amsterdam. Αυτές οι 'πουτανιές' όταν εκτελούνται σωστά, ανεβάζουν κατά πολύ το προφίλ ενός παιχνιδιού.

Back