Basketball is Life

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πήρε δηλαδή έναν Center που έχει να παιξει 1,5 χρόνο και όλα αυτά χωρίς ακόμα να έχει στεγνώσει το μελάνι στο συμβόλαιο του Ζέλικο; Να ήταν άραγε με τη σύμφωνη γνώμη του ή αλλη μια κλασική πιστολιά του Τράκη;

Πήρε δηλαδή έναν Center που έχει να παιξει 1,5 χρόνο και όλα αυτά χωρίς ακόμα να έχει στεγνώσει το μελάνι στο συμβόλαιο του Ζέλικο; Να ήταν άραγε με τη σύμφωνη γνώμη του ή αλλη μια κλασική πιστολιά του Τράκη;

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι εισήγηση Ζοτς, ειδικά τώρα που είμαστε στα μέλια.

Δεδομένου ότι οι Καταγγελόπουλοι είχαν ξεκινήσει από πέρυσι τη διαδικασία ελληνοποίησης του Φαλ, ήταν ψιλομονόδρομος η κίνηση. Ή αυτή τη μεταγραφή θα έκανε ή θα προσπαθούσε να σπάσει το συμβόλαιο του Παπαγιάννη στην Εφές (#μακριά).

οχι οτι υπηρχε ΣΟΒΑΡΗ ελπιδα να κοψει τις σοσιαλμαλακιες ο ντιπιτζης. απλα λεγαμε μηπως τωρα που ξαναφερε τον ζοτς κι εκανε κυκλο η ιστορια και πατησε στα χναρια πατερα και θειου...
αλλοι παλι ελεγαν οτι ο ζελικος θα του το χει βαλει ορο να μην ποσταρει οτι ναναι.

βεβαια θα μου πεις ο καθεις εχει ελευθερη βουληση και οτι ΑΥΤΟ δεν εχει σχεση με μπασκετ, κι οτι ο καθεις μπορει να αυτοξεφτιλιζεται οσο γουσταρει κι αντεχει. δεκτά ολα. δεν κρινουμε δω περα.
αυτααααααααααα.

Όπως (νομίζω?) είχα ξαναγράψει στο παρελθόν, αν δεν ήμουν Παναθηναϊκός θα ήμουν σχεδόν ευτυχισμένος που υπάρχει ο Γιαννακόπουλος στο ίντερνετ.

τα χω γραψει για τον κοουτς σπανουλη απ την πρωτη στιγμη. δεν ειμαι εμμονικος, κοινη λογικη ηταν. βιαστηκε η μονακο, βιαστηκε υπερβολικα και προκλητικα η εοκ με την προσληψη στην εθνικη.
στον αρη θα το καταλαβουν σε κανενα εναμιση χρονο υποθετω.
ναι, αδμιραλ, αφου ξερω ποσο σ αρεσουν οι αναλογιες....

....μπορεις να πεις οτι ο σπανουλης ειναι ο Γκανταλφ ο Λευκός των μπασκετικων παγκων...

spanoulovits (1).png

Last edited:
Ειδα οτι σουταραμε 4 βολες και απορησα. Σε καθε περιπτωση, θα δω ωραια ματσαρα την Κυριακη, θα ειναι και τα πιτσιρικια μαζι οποτε δεν θα βαρεθουνε καθως καθε επιθεση θα μετραει :p

τα χω γραψει για τον κοουτς σπανουλη απ την πρωτη στιγμη. δεν ειμαι εμμονικος, κοινη λογικη ηταν. βιαστηκε η μονακο, βιαστηκε υπερβολικα και προκλητικα η εοκ με την προσληψη στην εθνικη.
στον αρη θα το καταλαβουν σε κανενα εναμιση χρονο υποθετω.
ναι, αδμιραλ, αφου ξερω ποσο σ αρεσουν οι αναλογιες....
να το δεχτω οτι δεν κανει το παιδι. αλλα η σημαια σας τον θεωρει ευρωλιγκατο προπονητη. σε βαθμο να το θεωρει πισωγυρισμα το να παει στον αρη.

Η ήττα απέναντι στους Ρουμάνους είναι ολόκληρη έργο Σπανούλη. Δεκτή η κόπωση των παικτών, αλλά ρε καραφλέ Γκάνταλφ, τι το θες και κάνεις τον πάγκο κομπολόι;
Θα νόμιζε ότι μπορεί να μπερδέψει τους Ρουμάνους και μπερδεύτηκαν οι δικοί μας.

Ελπίζω να ξυπνήσει την Κυριακή.

ποια ειναι παλι η σημαια μας? οποια και ναναι, θα χεις ισως καταλαβει, σουγκαμό(το) οτι παγερα αδιαφορο με αφηνουν αποψεις σημαιων, ιερων συμβολων και ιερων αγελαδων και εχω παντα την προσωπικη μου αποψαρα.

η αληθεια ειναι οτι δεν θεωρω πισωγυρισμα για τον θεσσαλο κωουτς ν αναλαβει τον αρη, αλλά το θεωρω μεγα πισωγυρισμα για την ομαδα σου. θα σε στεναχωρησω, αλλά θεωρω πολυ καταλληλοτερο για να φερει ομαδες με κοσμο, μπατζετ και παραδοση παλι στο υψηλοτερο επιπεδο, τον τυπακο που προλαβε και καπαρωσε ο συμπολιτης σου, τον μεγα τρινκιερι. κατσε να δουμε ποια ομας θα τερματισει πιο ψηλα την χρονια που μας ερχεται, αν και νομιζω εσεις εχετε μεγαλυτερο μπατζετ.

Ειδα οτι σουταραμε 4 βολες και απορησα. Σε καθε περιπτωση, θα δω ωραια ματσαρα την Κυριακη, θα ειναι και τα πιτσιρικια μαζι οποτε δεν θα βαρεθουνε καθως καθε επιθεση θα μετραει :p
Για οποιον δεν εχει παει Sunel, τα πανω διαζωματα στα πλαϊνα ειναι για τα μπαζα απο πλευρας οπτικης. Ειναι πολυ καθετα και υπαρχει καγκελο που κοβει το γηπεδο.. Επισης, τα διαζωματα δεν εχουν ενδειξη οποτε good luck να μαντεψεις.

Κατα αλλα η προσβαση ειναι γαλαξιες μπροστα σε σχεση με το χαλι του Οακα. Χαλαρα πας, χαλαρα παρκαρεις, χαλαρα φευγεις.

Όσοι είστε στο Sunel σχηματίστε έναν πρόχειρο όχλο και πηγαίνετε να λιντσάρετε τον τυπά στα μεγάφωνα που προσπαθεί να μπιζάρει τον κόσμο. Αν ξανακούσω άλλη μια φορά προσπάθειά του να κάνει τα πιτσιρίκια στο γήπεδο να φωνάξουν ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ θα κλείσω το στρημ.

Ολες τις μαλακιες του nba... Dance cam, call cam, kiss cam, μπλουζακια, παπαρακια, εκφωνητης να σπαει μπαλες... παραλληλα παιζουμε χαλια και δεν σταυρωνουμε επιθεση.

Last edited:

εν τω μεταξυ κανεις δεν καταλαβε με ποιον τα εχει βαλει ο εκλεκτωρ της εθνικης. μαλλον με τον εαυτο του, γιατι στο χερι του ειναι να κανει τις κλησεις. ή μηπως αποφασιζει αλλος? δεν ξερω, ας μας πει που ακριβως αποσκοπουσε η εκρηξη.
Μικρος, αβουλος και δειλος. πρωτον γιατι δεν ανελαβε τις ευθυνες 100%, αλλά εβαζε συνεχεια μπροστα τους παικτες (οχι, ψεμματα, μη λεω ανακριβειες, σε μια (1) αποστροφη των δηλωσεων εβαλε και τον εαυτο του μεσα) και δευτερον γιατι απ ολα τα ονοματα που λειπανε, ονομαστικα ανεφερε μονο τους αβδαλα και σαμοντουρωφ, οι οποιοι εγραφαν εξετασεις στο κολεγιο. ισως γιατι ειναι εφηβοι σχεδον και δεν θα του απαντησουν οπως πρεπει? ισως γιατι ανηκουν σε συγκεκριμενη ομαδα? δεν ξερω, ας τον ρωταγε καποιος εκεινη την ωρα.... αλλά ποιος αραγε?

σουγκαμότο, καλη δυναμη να ευχηθω. δεν εχεις παραπονο, στα χω γραψει ηδη.

εντιτ: εκατοτακατο, λεει, αυτος εκανε τις κλησεις. αρα εκατοτακατο εκανε λαθος γι αυτους που καλεσε τωρα. λογικο συμπερασμα δεν ειν αυτο? αρα η ευθυνη ολη δικη του.
ή καλεσε καποιους και δεν ηρθαν, οποτε λεει ψεμματα. δεν υπαρχει αλλο ενδεχομενο.

Last edited:
εγω παλι βλεπω οτι οποιον και να φερεις στη θεση προπονητη τα επομενα χρονια θα ειναι δυσκολα για το ελληνικο μπασκετ.

εντιτ: ο ουακαπ ωραιες διακοπαρες τοκυο εμαθα.

μια χαρα ομαδα θα εχουμε με αβδαλα, σαμοντουρωφ, λιοτοπουλο, πουλακιδα, ζουγρη. κι αν ερθει κι ο στογιακοβιτς, ειμαστε σουπερ.
ισα ισα, προπονητη θεμε.

καλα, δεν φοραω πρασινα γυαλια, κι ο ουωκαπ να ηταν, παλι θα χαναμε. απλα, το σκανδαλο ειναι οτι κι ο κωουτς ειναι μεσα στην κομπινα. αλλιως θα τον καλουσε, αφου τον χρειαζεται.

Διάβαζα τη δήλωση και όσο προχωρούσε, τόσο έβγαζε πνεύμα τουλάχιστον μικροπρέπειας. Αναφέρεται ξεκάθαρα σε παίκτες που έχουν "χαμηλό επίπεδο", πώς να πας να παίξεις για τέτοιον coach (η φανέλα μόνη της δεν φτάνει). Για άλλη μια φορά, φιλάει κατουρημένες ποδιές αντί να αναδείξει ξεκάθαρα διαχρονικά προβλήματα υποδομών αφού τον πονάει τόσο η Εθνική και η συνέχεια παραγωγής ταλέντων. Καταφέρεται του δικαιωματισμού (entitlement) των παικτών, πού είναι ο ρόλος του προπονητή να δώσει ταυτότητα στην ομάδα και να καταπνίξει τέτοια φαινόμενα; Επίσης δεν κατάλαβα, τελικά τα αναλαμβάνει αυτός ή όχι συνέχεια;

εν τω μεταξυ, μ αυτα και μ εκεινα, νομιζω οτι επιτηδες μανουριασε με το θεμα των απουσιων και με το ποσο αχρηστοι (μονο αυτο δεν ειπε) ειναι αυτοι που καλεσε. ηξερε που θα παει η κουβεντα και το τελικο αποτελεσμα ειναι οτι παλι απεφυγε την καθαρα μπασκετικη συζητηση.

"ημασταν κακοι, το ειδατε", το μονο που ειπωθηκε.
ναι μπρο, το ειδαμε. το εβλεπες κι εσυ. η μικρη μας διαφορα ειναι οτι εσυ καθεσαι στον παγκο. εκαμες κατι γι αυτο που εβλεπες? τι?

τα "απαντες παροντες" τα λενε στο στρατο οι στρατοκαβλοι λοχιες. εδω εχεις να κανεις με παικτες, που καποιοι απ αυτους ειναι βεντετες, καποιοι ειναι γεροντες, εχουν προσφερει και θα σε γραψουν στα μπομπολια τους και καποιοι απλα θα αποθεραπευτουν μεχρι τοτε, οπότε, ναι, θα ερθουν ορισμενοι. το θεμα ειναι τι εχουμε πισω απ αυτη την δεκαδα πανω κατω καλων παικτων μεχρι να ερθει η ωρα των παιδιων που εγραψα πιο πανω....

αλλά σα να το βλεπω μπροστα μου. στην επομενη αποτυχια θα παει αρπαγμενος παλι στην πρες κονφερενς και θα λεει: "πηρα χαλκινο στο ευρωπαικο μετα απο 16 χρονια, μη μου μιλαει κανείς. τι αλλο να κανω? να μπω μεσα να παιξω??" δηλαδη αυτα που ειπε και χτες.

παρενθεση: βρηκα μετα κοπων και βασανων, γιατι εχει σημασια νομιζω, ολοκληρη την συνεντευξη, προφανως οχι σε ελληνικο μεσο, αλλά χωμενη σε μια γωνια του FIBA media....

οτι ναναι. την μια ελεγε "κακως δεν καλεσαμε αυτους που επρεπε", λες και του το απαγορευσε καποιος και μετα "εχω ευθυνη που δεν μπορεσα να τους πεισω να ρθουνε...". κι οταν τον ρωτησε ο αλλος ποιους δεν επεισε, μανουριασε κιολας....
επισης, ναι, το ειπε. την κλασικη παπαργια που λενε οι ευθυνοφοβοι κωουτσηζ ολων των αθληματων. "δεν ειμαι μαγος να μπω μεσα να βαλω το καλαθι" (19'37'')

αλλά την μεγαλυτερη εντυπωση μου εκανε κατι αλλο. ειπε, στην ρυμη του λογου υποθετω, κατι το οποιο δεν τον ρωτησε κανεις, ουτε κανεις υπονοησε, ουτε κανεις το σκεφτηκε εδω που τα λεμε.
δυστυχως, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ηταν μια δικη του σκεψη που εκανε μετα το μεταλλιο και την πεταξε χτες:
"κι εγω μπορουσα να πω μετα το μεταλλιο δεν συνεχιζω, γιατι δεν εχουμε ελληνες παικτες..." 🤨🧐🤔🫨🤯🤬 (20'06'')
ακου τι περασε απ το μυαλο του. με εναν χρονο στον παγκο της εθνικης, που την λατρευει και καλα, θα εφευγε μετα απο την πρωτη μεγαλη επιτυχια της ομαδας. προφανως εβλεπε οτι μετα τον γιαννη το χαος, και τολμω να πω γνωριζει την ανεπαρκεια του προς το παρον τουλαχιστον (ας του δωκω το μπενεφιτ οφ δε νταουμπντ) προπονητικα σε τετοιο επιπεδο. αλλά τετοιο πραγμα δεν τολμησε να το κανει κανείς εβερ. τοσο λίγος πια?

ας κοιταξει να παει σε κανενα σεμιναριο, ας κοιταξει να επιμορφωθει, να παει να δει πως δουλευουν οι μεγαλοι προπονητες και ν αφησει τα φουστανελάτα και τα εθνικοξεσηκωτικα. γιατι φοβαμαι οτι σε λιγο θα ειναι αργα. γιατι το λεω αυτο? απλα σκεφτομαι ποιες αλλες προτασεις ειχε φετος εκτος του αρη κι απο ποιες ομαδες. αν γνωριζει καποιος, ας το γραψει.

αυτα. το λινκ (μετα το 13'):

Last edited:
Back