ASSASSIN’S CREED BLACK FLAG RESYNCED

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το Black Flag και το Odyssey είναι τα μοναδικά AC που έχω τελικιάσει (100%) ως συγκλονιστικά αζώητος μινερτζίκουλας.

Χαίρομαι που το Resynced το ξανασυστήνει στο κοινό εν πλήρει δόξη, αλλά έχοντας αιώνια νωπές τις υπέροχες αναμνήσεις του IV, δεν βλέπω λόγο να το ξανατιμήσω.

Δεν ξέρω αν θέλω να παίξω άλλο ac. Γενικά άλλο ubi game. Θα το σκεφτώ

Εννοείται έχω το original στο backlog από κάποιο αρχαίο sale των 5 ευρώ ξερωγώ. Με προβληματίζουν όσα διαβάζω δεξά-ζερβά για το Resynced (κυρίως για κάποιες προσθαφαιρέσεις περιεχομένου που σε κάποιους "κλωτσάνε"). Σίγουρα δεν θα δώσω πάνω από 30 ευρώ, αλλά ακόμα και σε τέτοια τιμή αξίζει να το προτιμήσω ή το original προσφέρει συνολικά μια πιο στιβαρή εμπειρία; @Hellion ;

Από πλευράς gameplay το Resynced είναι καταφανώς βελτιωμένο και δε βλέπω πώς μπορεί κανένας να γυρίσει στο παλιό μετά από αυτό. Δηλαδή, και μόνο για τις αλλαγές που έκαναν στα tailing missions που γράφω και στο κείμενο, αξίζει τον κόπο.

Αλλά ναι η τιμή είναι μεγάλο αγκάθι, ειδικά αν το παλιό περιμένει ήδη στο backlog. Η ιστορία βέβαια έχει δείξει πως σε κάνα χρόνο θα πωλείται στα 25-30 ευρώ όπως το Shadows.

Back