Πότε γίνεσαι μπάρμπας;

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Στο χωριό υπάρχουν και μπιτζαμες εξόδου. Είναι αυτή η φόρμα που δεν είναι τόσο χάλια για την πετάξεις αλλά δεν είναι και για πολλά πολλά και την συνδυάσεις με φανέλα και παντόφλα, κλειστή χειμωνιάτικη για να πας στο καφενείο της γειτονιάς που είναι 50 μέτρα από το σπίτι σου για να πιεις τσιπούρα με γεροντια.
Νομίζω ότι αυτό είναι τοπ λεβελ μπάρμπας και ΩΝΣΓΜΣ, το κάνω από τα 15.

Βέβαια κι εγώ γεννήθηκα έτσι. Αν όχι μπαρμπάδι, γερόντι σίγουρα. Το οποίο είναι καλύτερο από το να είσαι ένας έφηβος σε σώμα 50αρη, μέχρι να έρθει η ώρα να πας κάπου ως φοιτητής και να αναρωτιέσαι γιατί είναι στραβός ο γυαλός.

Σε ίδιο μήκος κύματος και το να λες δεν θα έρθω για καφε μετά το φροντιστήριο, γιατί έχω να πάω να κλείσω τις κότες. Όχι επειδή πρέπει, αλλά επειδή το μεράκι σου είναι ένα κηπάρι και μερικά ζώα για να περνάει η ώρα.

Αφήνω τα επαρχιωτικα και το πάω αλλού.

Είναι μπαρμπαδίαση το να αρχίζεις να μερακλώνεις μόνος σου με βαριά λαϊκά που δεν θα άκουγες προηγουμένως και ξαφνικά τώρα να μιλάνε στην καρδούλα σου; Μήπως είναι και το να αρχίζεις να βρίσκεις αλλού τύπου νοήματα σε άσματα που παλιά τα θεωρούσες πιο ελαφριά;

Στα της σχέση με το άλλο φύλο. Ποτέ αρχίζει η αλλαγή; Μήπως όταν σε περιμένει με σεξυ καινούργια εσώρουχα για να σου κάνει έκπληξη και σκας εσύ στο σπίτι με τα ψώνια της ημέρας και αντί να ορμηξεις στον μεζέ φωνάζεις ΜΑΡΙΑΑΑΑ, ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΚ ΑΣΕ ΜΕ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΖΑΝΙ. ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ;

Προσπαθώ εδώ και μία ώρα να κάνω pair τα πρώτα μου in-ear bluetooth ακουστικά με το τηλέφωνο μου και δεν τα καταφέρνω.

Είμαι και επισήμως μπάρμπας.

Πάω να μου τα συνδέσει το παλικάρι στο software που έρχεται με το πατίνι και πίνει καφέ με γάλα φυστικιού

Όταν ο γιος της οικογένειας στο διπλανό διαμέρισμα απολαμβάνει θορυβωδώς το νέο forza horizon κατά τις 23:30 και εσύ βλαστημάς που δεν σε αφήνει να κοιμηθείς, σκέφτεσαι σοβαρά να καλέσεις αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας, ενώ παράλληλα αναρωτιέσαι πώς θα πάει μπροστά στη ζωή του αν ξενυχτά παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια.
Όταν ο νέος ασκούμενος στο γραφείο λέει ιστορίες από τα αρχαία μουντιάλ του 2018 και 2022 κι εσύ θεωρείς απόλυτα φυσιολογικό να πεις ιστορίες από τα μουντιάλ του 1986 και 1990.
Επίσης όταν ακόμα πιο μπάρμπας ιδιοκτήτης μπακάλικου από το οποίο ψωνίζεις τακτικά, επιμένει να ρωτά "τι θέλει ο νεαρός" , αλλά δεν σε ενοχλει πλέον.
Α, κι όταν έρχεται η καλοκαιρινή άδεια, πας στα πάτρια εδάφη και δεν έχεις καμία διάθεση να πας στην παραλία, αλλά προτιμάς να ποτίσεις τις ελιές.

Όταν κυκλοφορείς το καλοκαίρι με το πουκάμισο ανοιχτό και την μπυρομπάκα μπροστά να κρέμεται δίνοντας μηδέν συνουσιασμούς (giving zero fucks που λεν κ στο χωριό μου) για την αισθητική αυτού του θεάματος.

Όταν πέφτεις σε reels για την "prime περίοδο του μπαμπά μου" δείχνοντας κλιπ από Modern Warfare 2 (2009) και άνω...

μόνο εγώ έχω συνδυάσει το μπάρμπας με όλα τα αρνητικά του σκατογερισμού;
Καλήν κακώς, λίγο ή πολύ, όλοι θα γίνουμε. Και αυτό γιατί η νέα γενιά πάντα έρχεται να αλλάξει το κατεστημενο των παλιών. Είτε είναι λάθος, είτε σωστό. Σκοπός είναι η ρήξη και ανατροπή.

Είναι κύκλος. Γεννιέσαι, θαυμάζεις το μπαμπά. Γίνεσαι έφηβος, λες σκατά στα μούτρα του μπαμπά, άχρηστος. Νέος επαναστατείς. Στα τριάντα αρχίζεις να σκέφτεσαι μήπως είχε δίκιο σε ένα-δυο πράγματα. Στα σαράντα έχεις παιδιά και ΕΙΣΑΙ ο πατέρας σου. Στα 50 αν είσαι τυχερός προλαβαίνεις να πιείτε τσίπουρα και να του πεις πόσο πολύ τον νιώθεις και πως λίγο σε έδερνε, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ. Από τα 60 και μετά, είσαι δοξασμένος παππούς. Και ξανά και ξανά ο κύκλος, στον αιώνα τον άπαντα.

#ΚαμιάΕλπίδα.

μόνο εγώ έχω συνδυάσει το μπάρμπας με όλα τα αρνητικά του σκατογερισμού;

Δεν υπάρχουν αρνητικά. Το μπάρμπας status είναι σαν να φτάνεις max level σε RPG, δεν σε αγγίζει τίποτα.

Back