Aγαπημενο companion

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Chris2756

Blackguard
Για οσους, αρεσε το παρεακι στα rpg κι οχι ναναι μπακουρια, Ποιος/α ειταν ο αγαπημενος βοηθος/συντροφος?
Εμενα Κελγγαρ Ιρονφιστ καθοτι, μουτσουνα, γελιο στις ατακες του και τσαμπουκααααα;
Μετα Λελιανα καθοτι τσαπερδονοκωλοσφυριχτρα

Αγαπημένο σαν top εννοείς, ε? Έναν ή μία δηλαδή.
Αν επιντρέπονται οι περιστασιακοί companions, αυτοί δηλαδή που τους έχεις μόνο σε ένα κομμάτι ενός game, θα πω Gorn από Gothic.
Αν τώρα αυτό θεωρείται "cheat" στην ερώτηση και πρέπει να πάμε καθαρά σε RPGs με party, ε είμαι ανάμεσα σε Khelgar Ironfist από NWN 2 (τέτοιος ήταν και ο χαρακτήρας μου σε ένα DND campaign, Fighter που πάσχιζε να γίνει Drunken Master), Viconia από BG2 γιατί είναι έρωτας και είμαι thirsty simp, Captain Steelbeard από Risen 2 (ίσως cheat απάντηση και αυτή). Bασικά θα σταματήσω εδώ γιατί έχω έναν αγαπημένο από κάθε RPG, οπότε θεωρώ ότι με καλύπτει περισσότερο ο Khelgar AN βέβαια δεν είναι δεκτός ο Gorn.

Όλη η ομαδάρα μου στο Divinity: Original Sin 1.
Οι δικοί μου δύο φτιαχτοί χαρακτήρες: Elana, witch (pyrokinetic - geomancer) και Morgana, fighter (single-handed with shield)!
Και στην ομάδα είχα μόνο τους δύο απ' τους άλλους τέσσερις, δηλαδή τον Jahan, wizard (aerotheurge - hydrosophist) και την Madora, knight (two-handed). Με την archer και τον thief ούτε που ασχολήθηκα. 0 lvl ξεκίνησαν, 0 παρέμειναν!
Είχα δεθεί πολύ με την ομάδα αυτή, τόσο που από αντίδραση δεν αγοράζω το 2, επειδή: Α) και είναι άλλοι νέοι χαρακτήρες, Β) και διεξάγεται πολλά χρόνια μετά, αλλά κυρίως Γ) επειδή η source, παρά αυτά που έγιναν στο 1, συνεχίζει να είναι tainted! Τότε τζάμπα εμείς στο 1 κάναμε ό,τι κάναμε;!!
Καταλαβαίνω ότι το 2 είναι καλύτερο παιχνίδι απ' το πρώτο (και με full voice), αλλά δυσκολεύομαι να ξεπεράσω το πρώτο!!

1_0_547.jpg

Eνταξει, εννοω, αυτον που σας αρεσε περισσοτερο για καποιον/ους λογους. Τωρα αν ειχε μικρη μεγαλη διαρκεια, δεν εχει σημασια. Εγω, οσες φορες επαιξα NWN2 σε ολα τα παρτυ μεσα ο Κελγγαρ

Ωραίο θεματάκι!! Θα βάλω την Imoen για την υπέροχη σεναριακή ανατροπή που σε γλυτώνει από το να γίνεις πρωταγωνιστής σε stepsister παραγωγή.

Back