Αγορά παπουτσιών για ορθοστασια

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

razvedchiki

Death Knight
Ψάχνω για άνετα αθλητικά για πολλές ώρες ορθοστασία,μπάτζετ μέχρι 120 ευρώ απο μαγαζιά Αθήνας αν γίνεται.

Δες αν υπάρχουν τα http://www.karrimor.com/" class="bbcode_url">Karrimor ή τα https://www.skechers.com/en-gb/" class="bbcode_url">Skechers.<br><br>Τα συνιστούν για τέτοια επαγγέλματα και είναι ότι πρέπει στη βάδιση.

56abca22a5b860370896494474c6d018367a1c94.jpg

πήγα να βάλω τα αθλητικά μου για τρέξιμο και παρατήρησα οτι πεθάνανε...4 χρόνια τα χρησιμοποιούσα σχεδόν κάθε μέρα ορθοστασία στη δουλειά, τρεξίματα και απλό περπάτημα...

δεν μπορώ να πω οτι ήμουν τελείως ικανοποιημένος καθώς με έπιαναν μερικές φορές πόνοι στα πόδια και παίζει να φταίγαν αυτά...

Τα λινκ του Βόρειου δε λειτουργούν πλέον...υπάρχει καμια πρόταση με τους όρους που είχε θέσει ο Γάιος (εκτός απο το θέμα αθήνα- δε με νοιάζει)

Θέλεις για τρέξιμο ή ορθοστασία?

80% ορθοστασία
5% τρέξιμο
15% περπάτημα

edit: βασικά η δουλειά που κάνω είναι στο όρθιο στάσιμος (πχ κόψιμο χαρτιών σε κοπτική, τύπωμα κλπ), αλλά έχει και πολύ πηγαινέλα τρεχάλες κλπ

Δοκιμασε να ρωτησεις και σε φαρμακειο με ορθοπεδικα.

Ενταξει αν ειναι για να υπάρξει μια καλή πρόταση μπορώ να τροποποιήσω το πρόγραμμά μου και να τρέχω περισσότερο, βαρυγκομώντας σε όμως) :p

Δοκιμασε να ρωτησεις και σε φαρμακειο με ορθοπεδικα.

Αν το πάω με ορθοπεδικά πάει καλύτερα για σολα, που υπάρχουν 2-3 μαγαζιά που κάνουν και πελματογραφήματα κλπ, πρέπει να είναι καλή φάση αλλά το μείον είναι το 200αρι που θα πάει σύνολο για τις σόλες και το μέτρημα κλπ κλπ. που το πονάω λίγο :D

Η αλήθεια είναι ότι για καλό παπούτσι που θα σου στηρίζει το πόδι σωστά κοιτάς από 100άρι και πάνω μάλλον. Με προοπτική μακροβιότητας του παπουτσιού αναλόγως τη χρήση. Αλλά ένα πελματογράφημα δεν είναι κακή ιδέα.

Στα μεγάλα μαγαζιά με αθλητικά εδώ, έχουν τα μηχανηματάκια/στρώματα όπου σε βάζουν και τρέχεις για να δουν κατανομή βάρους κατά το τρέξιμο ώστε να σου προτείνουν κάποιο μοντέλο. Είναι καλή συμβιβαστική λύση, χωρίς customιές, πάλι θα πληρώσεις καλά χρήματα, αλλά τουλάχιστον δεν είναι 200.

ναι καταλαβα τι λετε ρε σεις... και συμφωνω οτι το σωστο ειναι το πελματογραφημα/ορθοπεδικα/ιατρικα κλπ....

επειδη ομως ειναι πανακριβα και επισης στα Χανια δεν υπάρχει μεγαλο μαγαζι ωστε να μου κανουν μετρηση για να προτεινουν ετοιμο μοντελο παπουτσιου, ηλπιζα καμια προταση για κανα legit μοντελο παπουτσιου που να ειναι ανετο και ανθεκτικο και το εχετε χρησιμοποιησει για ορθοστασια

@Артём ναι ρε συ ομως θελω ζευγαρι παπουτσια, με το ζευγαρι που λεω με πατους σιλικονης τη βγαζω...αλλα τωρα διαλυθηκε και θελω νεα

Sorry sorry, δε το σκεφτηκα αυτο...αλλα θελω ΜΑΥΡΑ!!!
Οτιδηποτε ειναι σε παπουτσι που εχει φαντεζι χρωματα μου φερνει λιγο αναγουλα...

Βρηκα αυτο ρε που το εχει και σε μαυρο, ειναι το μεταγενεστερο μοντελο, αλλα τα reviews ειναι 2,7/5 κατι που με ανησυχει...

Μέχρι πριν περίπου ένα χρόνο ήμουν στα Karimor, αλλά αν θέλεις καλό παπούτσι για τρέξιμο πας είτε Asics (όπως ο παραπάνω που θέλει να ανεβάσει το post count μήπως και γίνει Hobgoblin), είτε βλέπεις την Inov-8 που φτιάχνει εξαιρετικής εργονομίας παπούτσι, αλλά είναι τσιμπημένα λόγω εξειδίκευσης.

αυτά φαίνονται καλά αλλά δε μου αρέσει το γυαλιστερό του πράματος...επίσης σε αυτή τη τιμή τσέκαρα αυτά τωρα που το λες

αλλα μου φαίνονται ακριβά...είχα στο μυαλό μου κάπου στο 120αρι μαζι με μεταφορικα (παει κανα 15αρι-20), οπως στο price range που πρότεινες παραπάνω αλλα μπα, ε...;

Edit: Βόρειε, τι φιλτρο προτείνεις να βάλω στο ψαξιμο του σαιτ Inov για τις αναγκες που θελω, versatility λες;

Park running ίσως είναι τα ιδανικότερα. Αντέχουν και για άσφαλτο, αλλά και για φύση. Από την άλλη η φύση της Β. Ευρώπης με τα κατσάβραχα και την ξεραΐλα της Ελλάδος διαφέρουν, οπότε ίσως χρειαστείς κάτι πιο ανθεκτικό στη σόλα.

Βρηκα αυτά Parkclaw 240 Knit Men's

που φαίνονται καλα (νταξει το χρωμα με χαλαει, αλλα δεν ειναι και φωσφωριζε)...το θεμα μου ειναι ομως οτι ειχα βαλει φιλτρο το νουμερο μου ενω μου τα εβγαλε στα προτεινομενα, στη σελιδα του παπουτσιου μου βγαζει γριζαρισμενο το νουμερο και bold κατι αλλα...what gives?

edit ξεχασα να λινκαρω τα παπουτσια...facepalm

Back