Aγορα νεου σκληρου δισκου

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

shredder

Lich
Εδω και 1 εβδομαδα που εκανα αναβαθμιση εχω μεινει με εναν σκληρο δισκο γιατι αυτος των 320 GB δεν μπαινει στη νεα μητρικη. Γι αυτο πρεπει να παρω καινουργιο. Τι ειναι καλυτεορ να παρω εναν 2 ΤΒ HDD η 500 GB SSD? Ποσο μπορω να πουλησω αυτον τον σκληρο δισκο?

Γιατι να μην παρεις εναν 1tb hdd μαζι με ενα 256 gb ssd?

πρωτα απ&#039;ολα..<br>ποσα χρηματα θελεις να δωσεις?

επρεπε να στη πει ο devilride για τη μπακατέλα που έχεις για να πάρεις χαμπάρι ρε Σρέντερ? :rofl2:

Τουλάχιστον εμπιστεύεται κάποιον εδώ μέσα.<br><br>Πρέπει να έχεις βέβαια όλη την ιστορική σειρά της Nvidia σε SLI για να έχεις τέτοια ιδιότητα, οπότε κοστίζει λίγο.

Παίζει να μην είναι ΑΤΑ.

<blockquote><br>Εδω και 1 εβδομαδα που εκανα αναβαθμιση εχω μεινει με εναν σκληρο δισκο γιατι αυτος των 320 GB δεν μπαινει στη νεα μητρικη. Γι αυτο πρεπει να παρω καινουργιο. Τι ειναι καλυτεορ να παρω εναν 2 ΤΒ HDD η 500 GB SSD? Ποσο μπορω να πουλησω αυτον τον σκληρο δισκο?<br></blockquote><br><br>Αν τα specs στην υπογραφή σου δεν έχουν αλλάξει, βλέπω έχεις ήδη έναν HDD 1tb. Οπότε μεταξύ αυτών των δίσκων που ρωτάς, πήγαινε σε SSD και χρησιμοποίησε τον ως κύριο δίσκο (δηλαδή αυτόν με το λειτουργικό, που θα εγκαθιστάς παιχνίδια και προγράμματα) και τον HDD άστον για backup.<br>500άρη θα έλεγα κι εγώ, οτιδήποτε πιο κάτω φαίνεται λίγο με τα δεδομένα των σημερινών παιχνιδιών (ειδικά τα action που παίζεις Σρέντερ), που καταπίνουν τον αποθηκευτικό χώρο σαν καραμέλες.

Αν είναι IDE (P-ATA) και δουλεύει, πήγαινε πάρε κάτι http://www.skroutz.gr/s/2918521/Sweex-ST022-3-5-IDE-HDD-Enclosure-USB.html" class="bbcode_url">τέτοιο και χρησιμοποίησε τον ως εξωτερικό. Έπειτα πάρε έναν 500άρη SSD.

μπορει να χρησιμοποιησει κ εναν ide to sata converter αν θελει (5-10 ευρω κανουν). <br>ειναι sata 1 compatible αλλα καλυτερα να αποσυρθει ο 320αρης κ να παει εξ&#039;ολοκληρου <br>σε καινουργιο δισκο για λειτουργικο κ παιχνιδια.<br>κ παλι ομως ποιο ειναι το budget??

<blockquote><br>επρεπε να στη πει ο devilride για τη μπακατέλα που έχεις για να πάρεις χαμπάρι ρε Σρέντερ? :rofl2:<br></blockquote><br>Οχι σαν τον αλλαζα ετσι κι αλλιως επειδη εδω και 1 εβδομαδα εχω μεινει με 1 σκληρο δισκο επειδη ο αλλος δεν μπαινει στην νεα μητρικη. 500 GB SSD η 2 TB HDD? Αυτος που εχω τωρα ειναι ο 1 TB. ο 320 επειδη ειναι IDE μονο ως εξωτερικος μπορει να χρησιμοποιηθει

Back