Amazon.com (αμερικάνικο)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το Zavvi, με κάθε επιφύλλαξη, γιατί έχω καιρό να παραγγείλω, από το πάσχα νομίζω, έχει δωρεάν μεταφορικά. Αν αλλάξει ή άλλαξε κάτι ενημέρωσε ! Οι τιμές του έχουν σκαμπανεβάσματα, οπότε αν δε βρεις κάτι στην τιμή που θέλεις, ξανακοίτα το μετά από μερικές μέρες. Δεν ξέρω γιατί και πώς, αλλά αρκετά συχνά οι τιμές του αλλάζουν είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο.

Αγόρασα κάτι στη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων και κέρδισα 5$ να τα ξοδέψω σε στην 2013 Editor's Choice list. Όλο χαρά πήγα να ξοδέψω τα φανταστικά λεφτά μου στο xcom collection και διαπίστωσα ότι η τιμή με την υπάρχουσα έκπτωση μείον τα 5$ φτάνει την τιμή που είχε στα Winter Sales :facepalm: :facepalm:

Να τα χαίρεσαι amazon τα 5$ :angry: :throw:

Τρέξτε ΤΩΡΑ να αγοράσετε το http://www.amazon.com/dp/B00HRCQ8OQ" class="bbcode_url">Freyja's Bundle

Με $12.99 παίρνετε τα:
Darksiders
Darksiders II + DLC
Alan Wake + DLC (+American Nightmare)
Titan Quest Gold
Supreme Commander+Forged Alliance

ΙΣΧΥΕΙ και το εκπτωτικό κουπόνι για -$5 (αν έχετε) κατεβάζοντας την τιμή στα $7.99, όσο προλαβαίνετε γιατί δεν βλέπω να μένουν κλειδιά.

Bump<br><br>Το amazon.com μου spammαρει το mail ασύστολα. Στο τελευταίο που έστειλε ισχυρίζεται πως αν κατεβάσω το "Amazon shopping App (android, ios, windows)" και κάνω για πρώτη φορά sign-in από εκεί θα μου δώσει λέει $5 gift card μέσα στις επόμενες 7 μέρες.<br>Για δείτε τα mail σας. Είναι μέχρι 31/3 η προσφορά.

Σήμερα μπήκαν στον λογαριασμό μου τα 5$  :pcmr:

Back