Ναί, απλά απαράδεκτο. Θέλω να τα πώ για να το βγάλω από μέσα μου, ευχαριστώ για την υπομονή σας μάγκες.
Σήμερα είπα να τσεκάρω τι παίζει στην αγορά του Ελλαδιστάν μας, σε έτοιμα Desktop συστήματα, έτσι ρε αδερφέ, από περιέργεια. Και έπαθα σόκ.
Λοιπόν, έχουμε και λέμε.
1. Οι "κατασκευαστές"-γνώστες κλπκλπ, έχουν ένα θέμα με την συχνότητα της RAM στα 1333MHz...
Κάποιος να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις των τελευταίων 4 ετών παρακαλώ.
2. Είναι σε φάση άγνοιας, άρνησης, ή ελεεινού Promotion πρός μία και μόνο (σχεδόν αποκλειστικά) εταιρία παραγωγής επεξεργαστών...
Τι; Γιατί; Αυτοί έχουν την γνώση και τα πτυχία, όχι εγώ...
3. Βαφτίζουν Gaming PC σχεδόν οτιδήποτε έχει και αυτόνομη GPU (Το οτι είναι απλά χάλια, δεν μετράει)...
4. Τροφοδοτικά άθλια, ελεεινά, και σχεδόν πάντα η μόνη αναφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι η ονομαστική ισχύς...
Γιατί να το κάψετε μέσω Overclocking; Πάρτε ενα τέτοιο για θεαματικά και άμεσα αποτελέσματα...
5. Λόγος απόδοσης/τιμής... Χμ, εδώ δεν ξέρω τι ακριβώς να γράψω...
Παιδιά, απλά μας κοροιδεύουν μέσα στα μούτρα μας.
Μακρυά ρέ, ούστ λαμόγια!!!!
Σήμερα είπα να τσεκάρω τι παίζει στην αγορά του Ελλαδιστάν μας, σε έτοιμα Desktop συστήματα, έτσι ρε αδερφέ, από περιέργεια. Και έπαθα σόκ.
Λοιπόν, έχουμε και λέμε.
1. Οι "κατασκευαστές"-γνώστες κλπκλπ, έχουν ένα θέμα με την συχνότητα της RAM στα 1333MHz...
Κάποιος να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις των τελευταίων 4 ετών παρακαλώ.
2. Είναι σε φάση άγνοιας, άρνησης, ή ελεεινού Promotion πρός μία και μόνο (σχεδόν αποκλειστικά) εταιρία παραγωγής επεξεργαστών...
Τι; Γιατί; Αυτοί έχουν την γνώση και τα πτυχία, όχι εγώ...
3. Βαφτίζουν Gaming PC σχεδόν οτιδήποτε έχει και αυτόνομη GPU (Το οτι είναι απλά χάλια, δεν μετράει)...
4. Τροφοδοτικά άθλια, ελεεινά, και σχεδόν πάντα η μόνη αναφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι η ονομαστική ισχύς...
Γιατί να το κάψετε μέσω Overclocking; Πάρτε ενα τέτοιο για θεαματικά και άμεσα αποτελέσματα...
5. Λόγος απόδοσης/τιμής... Χμ, εδώ δεν ξέρω τι ακριβώς να γράψω...
Παιδιά, απλά μας κοροιδεύουν μέσα στα μούτρα μας.
Μακρυά ρέ, ούστ λαμόγια!!!!